Eski Dostlarla Muhabbete hoşgeldiniz.

ooooooo belınayda hamıle allah kolaylık versın nazobülo ve belınaya burcu ardada hamıleymış esı vorıkosel amelıyattan 8 ay sonra hamış kalmıs kızlar esım sperm testı yaptırdı ve sonuc mukemmel 98 çıkmıs normalde en duşuk 20 ymış çok sukur sorun yok esımde ınsallah bende 3 4 ay sonra bebış olmazsa tedavı gerekırse olacam hamışlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bana ve butun arkadaslara dua edın

evet ben burcu arda belinay nisan hamile wavy naslı beren aşılama denedi ama nazlıyla berenin tutmadı wavyden bugün haber gelcek amorda yılbaşından sonra tekrar aşılama veya tüp deniycek

cangema canım hoşgeldin, site çok karıştı gerçekten biz burda buluştuk kızlarla ne güzel bak sende geldin eskisi gibi devam ederiz, yalnız son zamanlarda topicimiz pek aktif değil, nazo ben ve hande daha çok yazışıyoruz diğerleri pek gelmiyorlar,

evet şükürler olsun bende hamiş kaldım, allah isteyen herkeze versin kimselere aratmasın, hergün dua ediyorum sizler için.....

kızlar selammmm
ben efenin okuluna gittim öğretmenler günü kutlaması vardı benimoğlumun sınıfıda şiir ve şarkı okudu resimlerini çektik kameraya da çektik çok yakışıklıydı bebeğim benim.....
cangema gülüm hoşgeldin aramıza tekrar nbr nasılsın senin ne kadar oldu başlayalı çalışmalara tam olarak bende bu ay hem siğil hem yara yaktırdım o sebeple yasak ilişki ama muhtemelen çarşamba perşembe adet görcem siğil tyerlerimde anca kapanıyo bu ay çalışırız artık

valla çok güzeldi nazom darısı başınıza.......:)ogünleri sizde görün inşallahhhhhhh

acaba bişi olsa haber verirmiydi nazo ne dersin yokda mı girmiyoki yoksa varda dr.da falanmıki offf

günaydın handecim inş. yaaa ayy herkes bi yerde kşmseden haber ses soluk yok

günaydın şekerler

ne oldu tatlı muhabbetimize anlamadım hiç, sadece gebelik değil her konudan konuşurduk kimse gelmez oldu ((

wavy ne yaptı acaba ya sesi çıkmadı inşallah hamiledir de sevinçten bize yazmayı unutmuştur..........

valla sanırım gitgide kopuşmaya başlıcaz nazo sende eve ayrılcan balişle biz kalcaz...

handecim evde pc var net bağlancak dedim geçen eşime bağla şunuda ben evde sıkılmim gerçi bu kadar aktif olamam ama yinede yazarım
bu arada resimler süper çok güzel çıkmış hepsi oğluşun şimdide güzel ve tatlı ama bebekken bi başkaymış yahu :))) sende kilomu almışsın resimlerdemi öle çıkıyosun
aaa bide çocukların içinde en tam takım seninki kol düğmeleri falan :))))))
maşallah Allah nazardan saklasın sağlıklı uzun ömürler versin sizi birbirnizden ayırmasın

selam kıslar. adet oldum malesef. bide grip var tabii perişan oldum. dr. dan geliyorum. kist oluşmuş. bu ay pek şansımız yokmuş kistten dolayı. hayırlısı artık yapacak bişey yok....

hayırlısı olsun canım ya inşallah bidahaki sefere olur, önce kistin tedavi edilmesi gerekiyor tabiki, olsun üzülme sakın her işte bir hayır vardır...

kızlar yaaaa şimdi farkettim iki tane topic var bizim biri wavynin açtığı bu yani ilk topic bide naslı açmış heralde ben oraya yazmışım

Mesaj temizliği yapıldı. Kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…