- 23 Nisan 2008
- 5.212
- 2
handiş tebrik ederim canım hayırısı olsun Allah bi avazda kurtarsın ve kucağında da göstersin inşallah :))) darısı diğerlerinin başına
günaydın handecimmmmmmmmm :)))))
bende buradan tekrar tebrik edeyim seni..... gözünüz aydın cnm o kadar çok sevindim ki anlatamam, inşallah sırayla diğer arkadaşlarda amor, wavy, beren, naslı herkez tüm isteyenler hamiş kalır......allah kimselere aratmasın kimselerin kucaklarını boş bırakmasın inşallah.....AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN
handefe tebrik ederim canım çok sevindim:))
nazo allah analıbabalı büyütsün işallah bebişini kucağına almışsın çok sevindim
sizinle yazışamıyorum çünkü izine ayrıldım evde bilgisayar yok annemlere geldikçe akşamları girebiliyodum bugün sabahtan geldim annemlere o yüzden bi selam vereyim dedim sizi görmüşken hepinizi öpüyorum
handee canım tekrar tebrikler. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..darısı başımıza:)) AMİNN
nazo taze annemiz nasılsın. defnemiz seni üzüyormu nasıl gidiyor annelik..?
Öptüm hepinizi..
canım çok saol seninde ne kadar az kalmış allah bir avazda kurtarsın bebişini kokla inşallahhhhh.....
kızlar herkese selam. uzun zaman habersiz bıraktım kusura bakmayın. her zamanki gibi hiçbişey yolunda gitmedi. hande tebrik ederim. haberini almıştım zaten ve çok sevinmiştim.
nisan belinay hande hepigniz tez zamanda kucağınıza alırsınız inşallah.
benim durumum çok karışıktı. tüp bebekten sonra kimyasal olduğunu düşündü doktor kanamam başlayınca. kanamam bitmesine rağmen bhcg yavaş yavaş yükselmeye devam etti. ama yeterli bi yükseliş değildi. doktor en sonunda dış gebelik olduğuna karar verdi. 10 gün önce lapraspoki ile alındı bebek sağ tüpüme yerleşmiş. herşey çok zor oldu ama şimldi iyiyim. 2-3 ay ara verdikten sonra muhtemelen tekrar başlıcaz.
sizi habersuz bıraktım biliyorum kusura bakmayın ama zor günlerdi ve insan kendinden başka bişey düşünemiyo.
hepinizi sevgiler arkadaşlar.