Eski Dostlarla Muhabbete hoşgeldiniz.

günaydın güzelim
eee sen bile belişcim 2,5 aylık oldun dimi
ya fdün gibi hatırlıyorum test yap yap yap dedil dedik dedikde eve gidip müjdeyi verişini:)
üstünden 1,5 ay geçmiş maşallahh
evet baya baya toplandık bir gardroplar kaldı bir de mutfakdaki tencereler falan bardakları tabakları kaldırdık vitrinleri nevresimleride kutuladık hepsi salonun ortasında
bugün yeni yerde temizlik var. bakalım bende kapısı bacası silinince neye benzeyecek diye bekliyorum öğlen gidip bakacam

hanımlaaar iyiakşamlae umarım yarın yazımı okursunuz
handecim Allah kolaylık versin taşınma işi zor biliyorum :))) hele bayram üstü
belişcim seninde bebişin iyidir inşallah
veee diğerleri herkes için herşey yolundaddır umarım

bana gelince evde net var artık ama bu ara pek kullanmıyorum
cuma akşamı yaptırdığım 50lik şeker yükse çıktığı için yarın sabah 100lük yaptırıcam su fazlalğınından dolayı tekrar detaylı istemişti şükür bişey çıkmadı şimdilik su artışı sebepsiz gözüküyo ama normal doğum olmasına engel olabilir ama kesin bişey yok muhtemelen 38. haftada netleşecek durumumuz

meleğimin odası geldi çok şık çok güzel bugün tül ve halısınıda sipariş ettim
bitince resmini çekicem
ıvır zıvır bakım rünlerini aldım hemen hemen bişeyimiz kalmadı gibi bikaç eksik dışında mevlüt şekeri bana eşofman falan
annemde p.tesi çeyizi etirdi ve o günden beri bende kıyafetlerini yıkayıp ütülüyoruz :))) herkesin dediği gibi çok zevkliymiş

şimdilik bu kadar herkesi çok öpüyorum herkese slmlar kendinize ii bakın beni unutmayın

aaaa bu arada acaip şiştim hele ayaklarım :)))

canımmm selammm
senin adına çok sevindim herşey daha da güzel olcak. hele bir al kucağınada kokla bakkkk.
kendini yorma
zaten sezeryan 38 hafta gibi oluyo dr.a kontrole gidip hadi hemen alalım dersesakın şaşırmaaa.
tatlı teklaşlar tatlı heyecanlar.
odasını elbette merak ediyoruz bitince hemen facebokka koyki görelim hem seni hem odayı hele meleği kesinlikle merakta bırakmadan hemen koy. öpüyorum seni....

herkese selam kızlar.
nazo sağlıkla kucağına al bakalım bir an önce bebişini.
odasının fotoğraflarını burayada koy merak ederiz bizde.

ben bildiğiniz gibi çalışıyorm kızlar, yoğun..
cmt günü 2. aşılama yapılacak. ilk seferki kadar heyecanlı ve meraklı değilim elbette.
bayramdan sonra haberleşiriz.
hepinizi sevgiler..

slmlar
bugün 100lük şeker apıldı şükürki bişey çıkmadı şişliğimden dolayı idrar tahlili yapıldı oda temiz daha bol su iç ödemi atamadığından şişiyosun dedi
nst'de biraz sancı çıktı alttan muayne etti neyseki açılma falan yokmuş
fekat su fazlalğığından dolayı ocağa kalamıycaz gibi 38. haftaya kadar sancım başlarsa normal doğurtacak aa olmazsa sezaryene alcak bebeği son ana kadar tutarsak riske girer dedi artık daha sık kontrol olcak p.tesi tekrra nst var sancı takibi yapılcak

naslı hayırlısı olsun güzelim.
nazom az kaldı fıstık sık dişini bebişe sölede oda accık daha dayansın..
sabırsızlanıyosun sanırım ama bebişin sendende sabırsız çıktı... odasını anneciğinle babacığını biran önce görmek istiyo demekki:) herkese öpüyorum hayırlı haberler inşallahh
bende yarın taşınıyorum faccebooka yeni resimlerimi koydum evimin....

evet kimselerin uğramadığı forumumuza iyi haftalar. hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım,
yine kimsecikler gelmeyecek biliyorum ama :KK43:(((

nazocum kelebeğinin odasını gördüm ve gerçekten bayıldım çok tatlı yaaaaa, allah sağlıkla sıcacık yuvanızda huzurla büyütmenizi nasip etsin inşallah....

bizde akşam kontrole gittik 1,5 ay aradan sonra veee bebeğimin heryerini gördük maaşallah hareket bile ediyor, 2 li testimiz yapıldı sonucunu bugün alıcaz, ense kalınlığı gayet iyi çıktı hiçbir problem yok dedi doktor, ultrasona göre 13+1 görünüyormuş....67 mm olmuş minik kuşum :)))) gerçekten çok güzel bir duyguymuş allah isteyen herkeze tattırsın inşallah, bizim gibi bekleyenlerede yüzünü sağ sağlim görmeyi nasip etsin inşallah...

nazom selam ben bulamadım haberini aldım ama buraya linki kopyalasana çok merak ettim.....

belişşşş selam canımmm senin adınada çok sevindimmm şu nazomun odasını bende görcem nerde linki atsana

nazommm süper olmuş allah sana ve bebeğine sağlıkla o yataklarda oturmak yatmak nasip etsin kelebeğimizle bşirlikte fotolarınıda sabırsızlıkla bekliyorum:) canımsınnnn

nazommmm canım gözünaydınnnnnn geçmiş olsun bebişinle mutlu sağlıklı bir ömür inşallahhhhhh

günaydın handecim ne güzel bir haber bu :)))))

nazom canım geçmiş olsun gözünüz aydın tatlım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

darısı başımıza....

nazo doğum yaqtın sanırım.
geçmiş olsun. sağlıkla sıhhatle uzun bi ömür diliyorum canım kızına.
tez zamanda fotoğraflarınıda bekliyoruz inşallah.

işlerim artık çok yoğun. siteye girmeye çok zamanım olmuyor.
Bu arada. ikinci aşılamamda başarısızlıkla sonuçlandı.
bugün tüp bebek tedavisine başlıyoruz.
herşey okadar hızlı ilerliyor ki. birinci aşılama başarısız hooop ikinci aşılama.
ikinci aşılama başarısız hoooop tüp bebek. birine doğru dürüst üzülemeden ikincinin üzüntüsü bastırıyor. inanılmaz bi moral bozukluğuyla öbürüne geçiliyor.
tüp bebekde olmazsa uzuuun bi süre ara vereceğim bundan eminim.
yoruldum hemde çoook..

hepinize sevgiler...

naslıcım senı yakaladım cok sevındım nasılsın bıtanem
negatıf sonuç he napalım kısmet ne dıyım böyle durumlarda nelerın tesellı etmıycegını bılırım :KK43:
bunlaarın en acı tevrubelerını ben yaşadım gıtmıyorum artık napıyım
çok dua et canım llahım yardımcın olsun herdoktorun ayrı bır prensıbı var işte napcan hakkında hayırlısı olsun kendıne cok dıkkat et kılo fılan yapar o ilaçlar aman dıyım .
tup bebek hayırlı ugurlu olsun canım benım keşke senınlede konuşabılecegımız bır yer olsa yaa

X