Eski Dostlarla Muhabbete hoşgeldiniz.

evet beliş bende onu düşünüyorum evde sıkılmaya vaktim olmıycak çok merak ediyorum meleğimi nası bi doğum olcak acaba

valla aynı düşünelerle gitmiştim nazom bende doğuma sonra efeyi getirdiklerinde bir tuhaf duyguydu heyecanlar yerini mutluluğa bıraktı ve de hiçbişey bilmemenin heyecanına emzir dediler verdiler elime bilmem ameliyattan dolayı doğrulamam sırf ucunu vercen dedi hemşire....falan filan ama yaşaya yaşaya hepsini öürendim 2. cide hiç zorlanmam :)
belişcim valla dediğin gibi iyi dinlendim hayırlısı bir dahaki ayda taşınma telaşı sararsa gene anlamıcam bakalım şimdi eve bişiler bakıyorum öğlen perde işini halletcez ölçü aldırdım beğencez hesaplatcaz. linensde %25 indirim varmış bakalım uyarsa daha öncekilerde ordandı gene oraya vercem yoksa araştırmalara devam....

allah kolayık versin handecim, yeni ev yeni heyecanlar, yeni mutluluklar, sağlık, huzur, ve sağlıklı bebişler getirsin inşallah sizlere ....belki ev taşıma telaşından bebek düşüncesi aklına gelmez o şekilde çalışırsanız tutar belki hande herş işte bir hayır vardır................

nazommm valla aslında belli değil
yani içi bitti elektiriği bağlancak kombi alcaz
ama bahçe düzenlemesi yapılıyodu
yağmurlar bastırınca başlanamadı doğrudüzgün
eşimde çamurda zor olur evde oturması diyo
belki bayram sonrası duruma göre belki ocak gibi kar kış olmazsa çok... bakalım

hayırlısı olsun handecim benden sana tavsiye bence iyce bitsin evin öle geç sonra evdeyken zor olur

öle de işte bizim durumlar zorbe nazom
kayınvalidemde altıma taşıncakya benim.
odaha yazlığa gitmeden baharda ne var ne yok verdi buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi yeni alcam diye birde yazlıkda kalırım diyodu taşınana kadar.
işler uzayınca günleri başlamış mecbur geldi şimdi balıkesir e evde kalıyo ama beyaz eşya falan yok soruyom çamaşırın falan varsa yıkayalım diye elimde yıkıyom diyo....
yani bana kalsa ben kışın bile taşınmam mayısda nisanda taşınırım ama murat ondan ötürü acele ediyo...
annem biran önce geçsin diye. zorluk çekmesin diye. o taşınınca oda orda yanlız olmaz diye bizde gideriz kar kış demeden napim.

ooo zormuş gerçekten canım ay evet ya yazık kadına o zaman inş. herşey yolunda gider çok kışa kalmadan aksilik çıkmdana taşınırsınız

Günaydın kızlar nasılsınız bugün

yaaa ben 8+5 oldum bugün neden takvimde hala 2. ayda görünüyor, ne zaman 3. aya geçecek ki....

günaydın kızlar.
adet oldum..
ikinci aşılamaya başlıyoruz pazartesi..
haber veriyim dedim.
görüşürüz..

naslı canım inan çok üzüldüm .. bende sanırım pzt size kötü haber verebilirim. adet belirtilerim çok arttı yarın akşama kalmaz adet olurum. hayırlısı demekten başka hiçbişey gelmiyor elden..

hepinize günaydınnnnnn,, hayırlı haftalar.
serpilcim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.

günaydın hanımlar

handefe naber cnm başladınızmı çalışmalara, benim bulantılar geçiyor sanırım azaldı gibi ama ağzımda çok kötü bir tat oluşuyo yemeklerden sonra ..................

hayırlısı olsun naslıcım, inşallah ikincide tutar....

wavy hadi bakalım inşallah iyi haberler verirsin bize,

nazo sen nasılsın, aldınmı raporunu bu hafta son sanırım....

günaydın hanımlar cuma rapırumu aldım c.teside kontrol vardı suyum fazlaymış biraz bebiş 2150 olmuş ama fazlada olabilir tam ölçü almaıyorum dedi sancım var ara ara ama makinede çıkmadı fakat dikkatli olmmaız lazımmış sanırım böle giderse 2009 kalmadan sezaryenle alıcak

hayırlısı olsun nazo, siz sağlıklı olun da allah nasıl yazdıysa öyle olcak, suyun fazlalığı bebeğe ne zararı oluyomuş....

amin belişte benim korkum 36yı tamamlamadan böle bişeyin gerçekleşmesi sadece sezaryen deil doktor normal bile olsa 2009 beklemeyebilir dedi c.tesi oturmaya gittim bi yere ordaki görmüş geçirmiş kadınlarda 1 ay var dedi ((
benim bildiğim su fazlalığı bebeğin boğulma tehlikesi oluyo ve erken doğuma sebep olabiliyo

aman nazo allah sağlık versin bebeişinide sanada
hayırlısı neyse öle olsun sıkma canını bişi olmaz
efe normal tarihine göre 10 temmuzolcekti 28 haziranda 12 gün önce sezeryanla alındı 3950 kg 52 cm. di zaten artık kontorllerinde sıklaşır.... nst diydi sanırım onada bağlar dr.un seni merak etme bir nefeste sağlıkla inşallah kavuşursun.

ya benim korkum handecim 36 dolmadan gelmesi yani eğer 36yı tamamlrsak erken doğuma girmiyo kuvöze felan gerek kalmıyo sezaryenide çok takmıyorum ikimiz içinde hangisi iyiyse o olsun evet nst ye bağladı yine bişey çıkmadı ama bende sancı var normalde iki hafta sonra çağarması lazımdı su fazla die bu hafta tekrar çağardı

kızlar ya sızı nıhayet buldum hemde hepınız aynı yerdesınız bı zamanlar erken gebelık bolumunde kardelen nazobülo naslı handefe wavy belınay burcu arda arkadaslar sızı buldum sızlerı çok özlemıstım sımdı herkes gırıyor tanımadığın kışıler var çok sukur sızı buldum ayyyyyyyyyyyy çok mutluyum kızlar

cangema hoşgeldin biz uzun zamandır burdayız gerçi artık foruma pek girmiyo bi çoğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…