Eski Dostlarla Muhabbete hoşgeldiniz.

wavy

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.714
8
Sürekli yazığım topicten sıkıldım arkadaşlarımla doyasıya muhabbet etmek istiyorum mu diyorsunuz o zaman bizim kızlar buraya......a.s.

kızlar selam hepinize.. ne kötü bi gün töbe yarabbim.. bizim int. şubesi bankacılığına hacker girip 11bin YTL ye yakın paramızı çalmışlar ((( adi şerefsizler allah bi taraflarından çıkarsın.. bankaya gittik evrakları aldık ordan avukata gittik.. avukata göre bu işin sorumlusu banka yani suçu işleyenle banka muhatap biz mağduruz.. bunu banka bize ödemek zorundaymış.ya şimdi öder ödemesse dava açar yine alırız dedi..

çok geçmiş olsun berencim Allah başka keder vermesin kesinlikle ödemek zorunda zaten böle bi dava açmış kazanmış olan var yani örnek teşkil edicek dava var

canım yaaaa çok üzüldüm ne denilir bilemiyorum ama çok sinirlendim allah korkusu yok bu insanlarda, şerefsizler insanların alınteriyle kazandığı paralara göz dikerler kendileri çalışmazlar işte böyle geçinirler... ay çokkk kızdım ....

inşallah banka ödeme yapar canım ya evet bende duymuştum parasını geri alanlar varmış,

saolun kızlar evet avukatda öyle dedi ama uzun sürer bu tip davalar.. diğer 3banka şifresini bloke ettirdik evet finanse edebiliriz 11bin ytlyi çok şükür. ama niye olsun ya ya edemeseydik. başkasının parasıyla hayatını sürdüren adi şerefsizler bu dünyada olmasa bile öteki dünyada cezalarını mutlaka bulacaklar. ya allaha çok şükürki kızlar, öteki bankaya girmemişler yoksa biz bitmiştik batmıştık kimse kurtaramazdı allah korudu gene. neyse siz nasılsınız pek hareket yok topikte

beren canım gecmış olsun allahım yarabbım şu mubarek gunde yaptıklarına bak şe.....ler
bızdede aynı şey oldu malzeme çalındı şantıyemızden bızde onla uğraşıyoruz
kombı 10 tane bende onla uğraşıyorum allah nasıl bılıyosa öle yapsın

anaaa herkesin başına bi iş gelmiş Allah beterinden saklasın kızlar

ayy amor yaa çok üzüldüm bak ya. kamera sistemi yokmu işyerinde. yoksada zanlı da olur elemanlar tüh tüh bu mübarek günlerde allah bizi sınıyo

nazo belinay benim uyku halleri progestan kullanıyom ondan. yan etki olarak yazıyor aşırı uyku hali diye. yani kendi kendimi uyutuyom bütün gün:))))

ayy canım o ilaçtan bende kullandım ilk aylar çok berbat bişi ayağa bile kalkamıyodum o ilacı içtikten sonra

sorma nisan yaa varya gözümü açamıyorum resmen. bide göğüslerim çok acıyor. sanırım o da ilaçtan. zaten büyüktüler şimdi iyice büyüdüler.benim ucu pek yoktur şimdi düğme gibi duruyor ve sızlıyor. daha 1 hafta daha kullanıcam bu ilacı. o zamana kadar göğüsler patlamazsa iyi::)))))

yok be nazo bu durumdan pek memnun değil. adamcağız dokunamadığı bombaları napsın dimi ama:)))

günaydın herkezeeeee

nasılsınız kızlar yepyeni bir haftaya merhaba dedik hayırlısıyla,

ben dün ve bugün daha iyiyim çok şükür sabahları kusuyorum ama gün içinde daha iyi, inşallah yavaş yavaş azalır şikayetlerim....

günaydın hanımlaaaar
yoğun bir h.snundan çıktım uykum vaaaar :))))
cuma akşamı annem geldi benimki yemeğe gidicekti geç gelcekti yalnız kalmim die c.tesi sabah kalktık kahvaltı falan sonra bizim orda EURO FLORA var aksesuarlar satıyolar oraya gittik kızımın oda kapısına süslemek için çiçek kelebek gibi şeyler aldık ama bitmedi daha tülü ve benim yatak odası kapım için bişeyler alcaz çarşıdan bakıcaz ordan geldik alışveriş falan mutfağa girdik abimler yemeğe gelcekti ama bayağğ süslü sofra açim istedim iyki annem varmış kendimi iyi hissettiğimden yaparım gibi geliyodu ama çabuk yoruldum annemle beraber yaptık ama bütün gece belim ve ayaklarım koğtu artık ağarlaşmışım anladım :)))
pazar kalktık kahvaltı falan sonra demirkapıya gittik annemlerle buluştuk kızımın oda takımını ve sepetini sipariş ettik 15günde getircekler pembe beyaz :))) ordan lise arkadaşalrı buluşucaktık bi arkadaşın evinde oraya gittim 12 kişi 6 evli 6 bekar 8 sene sonra :)) çok güzeldi acaip makara geçti ordan anneme geçtim bi komşu hacca gidiyodu onu uğurlamaya gittim biraz sonra eşim geldi yemek falan kalktık sonra eve geldik eltimde bi akrabalar vardı orda biraz oturduk falan veee sonunda eve çıkabildik :))))))))
ay çok uzun oldu çenem düştü kusura bakmayın artıkın :)))))))

OOOO NAZOM SEN EPEY YORMUŞUN KENDİNİ
bu aralar yorulmaktan çok dinlenmeye ihtiyacın var güzelimmmm keyfine bak nasılsa çok daha fazla yorulcan dikkat et kendine:)

:))) sorma hamde diyom ya kendimi iyi hisseidyorum yaparım yetişirim gibi geliyo ama gece çıkıyo acısı :))) neyse son iki hafta sonra evdeydim yavaş yavaş yaparım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…