E
ebrumenekşe
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
-
Eşimle evlendiğim için hiç pişmanlık duymadım.
Ama zaman zaman evlendiğim için pişman oluyorum.
Bilmem anlatabildim mi?
Tek tek okudum yazılanları içimi korku sardı iyicene...
Allah'ım yardım etsin mutsuz olanlara...
Hiç korkma,tatlıcadım
7 senelik evliyim ve eşimle evlendiğime asla pişman değilim..Tek pişmanlığım işimi bırakmamla ilgili.Şimdiki aklım olsa asla işimi bırakmazdım.Sen bu hatayı yapma,dışarda da bi hayatın bi meşgalen olsun;doğru kişi olduğuna da inanıyorsan kesinlikle evlen derim..Şeniz
hayat ne kadar kısa mutlu değilse insan,hayat zehir gibiyse,yeni bir gün hiç bir anlam ifade etmiyorsa.. evli kalmak neden? allah'a şükür çk mutluyum ama mutsuz bir evliliğin ürünü olarak insanların olmadığı,yürümediği zaman "boşanma" tercihini kullanmalarından yanayım!... ayrıca da içimden geldi mina ablamı öpüyorumŞeniz
Evlenerek hayatımın hatasını yapmışım.Nereden bilebilirdim ki bir şeytanla evlendiğimi?senağlama
Evlenerek hayatımın hatasını yapmışım.Nereden bilebilirdim ki bir şeytanla evlendiğimi?senağlama
Hani cok mutluyum esimi cok seviyorum diyenler oluyo ya cok kiskaniyorum valla. Allah sizi omur boyu mutlu eder insallah. Keske bende birgun mutluyum diyebilsem. Halbuki evlenmek icin nelerden vazgecmistik ama bir kere daha anlasildiki ask yalanmis belkide degildir ama benim icin oyle. Hergun dahada cok pisman oluyorum onunla evlendime. Ama en buyuk sorun suanda onun cocugunu tasiyorum. Allah belki birgun benimde yuzumu guldurur.
Laale niyemi cunku hergun benle kavga ediyodu cocuk cocuk diye. Bende sandim gercekten istiyo ama su 5 aydan beri yani hamileligim surece sanki hic hamile degilmisim gibi davraniyo, umursamiyo yani. Zaten sabrederek 4 sene dayandim bakalim daha ne kadar sabrim kalmis. Allah herkesin yuzunu guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?