CANIM yasadiklarin kolay seyler degil ve elbette ceken bilir.yani sen yasadin sen biliyorsun..birtanem etme beddua icinin ofkesiyle yasadiklrinin siniriyle hep bu düsüncelerle oldugun icin agzindan bu laflar cikiyor ama..illahi takdir var.inan bana burasi cennet ve cehennem insanlar yaptiklarinin bedellerini hepsini burada ödüyorlar bir sekilde..bunu da zaman icinde zaten goruyoruz...ahiret mutluluk tarafi..buradan giderken sadece bedenimiz toprak oluyor ruhumuz baki kaliyor..ben hep derim insanlar ne ekerlerse onu biciyorlar.esin ektiklerini hep bicecek tatlim ...sende bunlari goreceksin..sen hep guzel kalbini iyi niyetlerde guzel düsüncelerde tut..bu guzellikler mutlaka sana dönecek inan bana seni sevgimle optum
Canim minam aklima geldide anlatayim dedim,asla isyankar degilim allaha yanlis anlama ama,bu esimin ikinci evliligi,ilk eside dunyalar tatlisi bir kadinmis ve bu adam icin cok fedakarliklar yapmis,uc tanede piril piril evlat vermis buna,calismis cabalamis cocuklarina bakmis,ev almis,bu arada bu benim adam hep yatiyormus evde,yatmaklada kalmamis tabii,bu kadar fedakarliga karsilik kadina hakaretler,asagilamalar ve en sonundada siddetle karsilik vermis,kadin en sonunda dayanamayip ayrilmis,ayrilmalarida cok buyuk bir olay ama buraya girmeyecegim artik da,bu adam aradan 10 yil gectikten sonra yine benim gibi bir insana dustu,ustelikde aramizdaki yas farki,onun ikinci evliligi olmasi benim ilk evliligim olmasi, ya bu adamdaki sansa ne demeli bilmiyorum ben artik,her zaman dort ayak ustunemi duser boyle kotuler?(bu arada butun bu yazdiklarimi hep evlendikten sonra ogrendim,karisinin cok kotu oldugunu o yuzden bosandiklarini soylemislerdi bana ama buraya gelince ogrendim isin ic yuzunu,hemde kendi akrabalarindan)ilahi adalet bu dunyada yok galiba.
bütün sayfalari tek tek okudum ve acikcasi korktum bunlardan sonra,bende evlnip pisman olurmuyum diye düsünüyorum..evlilik bir kumar gibi ya kazaniyosun ya kaybediyosun,umarim kazananlar hep siz olursunuz..
Evli tanidigim bir kadin, ben ve birkac bekar olan arkadasima surekli zengin koca bulun tavsiyesi veriyor...Zengin olsun, surunmeyin, boyle calisip yipranirsiniz, hayat zor falan diyor...Katılıyor musunuz zengin koca fikrine.
Ben pek deger vermedim simdiye kadar maddiyata acikcasi, oncelikli olarak samimiyete, saygiya sevgiye baktim ama onlar gecici diyor bu kadin...
bunu söylemek yada düşünmek istemiyorum ama o beni buna zorluyor.sanırım kendime bile itiraf edemesmde pişmanım.sebeplerini anlatmakla bitiremem.kendi eliyle bunu yapıyor.
Bende maalesef pişman olup boşananlardanım.Ama açıkçası bütün sayfaları okuduğumda pişman olanlar o kadar çokki. tüm bu yazıların üstüne sanırım bekarlarıda bir korku ve tedirginlik aldı.Hiç birimiz birgün pişman olacağız diye evlilik yapmıyoruz fakat hayatın binbir türlü süprizleri var umarım hayat herbirimiz için en güzel süprizleri önümüze sunar.eşiyle problemler yaşayıpta belki düzelir diyenlerse size sadece şunu tavsiye edebilirim sınırları biraz zorlamak gerek sanırım tabi halledilemeyecek kadar büyük değilse problemlar ama aşılamayacak derecedeki sıkıntılar içinde başınızı ellerinizin arasına alıp sıkı bir düşünün derim. zira bu hayat bir kere ve siz değerlisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?