herkesin nbi dilek kapısı açıktır canım mutlu olmak her insanın hakkı ama işte biz insanlar yaşayamıyoruz bi üzgün senağlamabi sevinç:sm_coolilk evliliğim bittiğinde inanılmaz acılar içindeyken bir daha asla evlenmem demiştim ve 10 sene dul yaşadıktan sonra 2.evliliğimi yaptım.2.evliliğim ilk aylarında dehşete düşecek kadar pişmanlık duydum.hatta gelen gideni aratır misali ilk evliliğimde yemediğim dayakları yedim.birisi (büyüğümüz)ortaya çıkıp eşime "HAKSIZSIN"diyene kadar böyle devam etti.Yani benim haklı olduğumu bilmesi için düşünmesi gerekirken,bir başkası haksız olduğunu beni haksız yere hırpaladığını söylemeliymiş,sonr aramız düzeldi.Çünkü ben kindar değilim.Vicdan muhasebesiyle yaşarım.Allahtan korkarak nefes alırım.Şuan çok iyiyiz.Anlam veremediğim çözemediğim bir sevgi seli içinde yaklaşıyor bana ,geceleri ben uyurken (duyuyorum çoğu sözlerini uykum hafiftir)Seni seviyorum prensesim,meleğim diyip sarılıyor.Yanımdayken bile özlüyorum deyip gece öpüyor.Beni uyuyor sanıyor.Mutlu oluyorum.:):)Bugün evlilik yıldönümümüz ve ben eşimi gerçekten çok seviyorum.HİÇBİR KADIN PİŞMAN OLMAZ.PİŞMAN OLDURULUR.PİŞMAN OLMAYA ZORLANIR.ALLAHIM BİZ KAIDNLARA YARDIM ETSİN.BUNDAN SONRADA PİŞMAN OLMAK İSTEMİYORUM.PİŞMAN OLMAK İÇİN Mİ EVLENİP YUVA KURUYORUZ.HERKESE MUTLULUKLAR DİLİYORUM KALPTEN ,GÖNÜLDEN
Evli olanlara, evlenmeyi düşünenlere İngiltere’de geçen güzel bir hikaye…
Yaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış, yolda ilerlerken, bir
bisikletlinin kendisine çarpması ile yere yuvarlanmış ve hafif
yaralanmış.
Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine
ulaştırmışlar.
Hemşireler, adamcağızın yarasına pansuman yapmışlar, ama ‘biraz
Beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup
olmadığını inceleyeceklerini’ söylemişler.
Yaşlı bey huzursuzlanmış, ‘acelesi olduğunu istemediğini’ söylemiş.
Hemşireler merakla acelesinin sebebini sormuş.
Adamcağız da ‘karım huzur
evinde kalıyor her sabah onunla kahvaltı etmeye giderim, geç kalmak
istemiyorum’ demiş.
‘Karınızın, siz gecikince merak edeceğini düşünüyorsunuz herhalde’
Demiş hemşire.
Adam üzgün bir ifade ile ‘ne yazık ki karım Alzheimer
hastası ve benim kim olduğumu bilmiyor’ demiş.
Hemşireler hayretle ‘madem
sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden hergün onunla kahvaltı yapmak için
koşuşturuyorsunuz’ demişler.
Adam buruk bir sesle ‘ama ben onun kim
olduğunu biliyorum’ demiş.
alıntı
Yüce Rabbimden Pişmanlık yaşayan arkadaşlara tez zamanda iyiki evlenmişim demelerini sağlayacak güzellikler sunmasını eşleriyle çocuklarıyla birlikte sağlık ve huzur dolu uzun ömürler vermesini dilerim.
Yüce Rabbim mutlu olanların mutluluğunu daim etsin inşaallah.
Ben gibi evliliği duvara toslamış boşanmışlarada yüreklerinin muratlarını versin Yüce Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?