- Konu Sahibi gelecekkorkusu
-
kumsalim hadi anlat istersen...yasin o kadar genc ki....varsa sıkıntı paylasalim..tabi istersen...biz buradayiz
öyle Pişmanim Ki,eşimle 1.yilimizda Evlendik Nasil Olsa Hiçbirşeyimizi Saklamamiştik Birbirimizden Ya Zaman Kaybetmenin Ne Anlami Var Nasilsa Seviyoruz Ya,henüz 1 Ay Oldu Evleneli,evimden Gelin çikarken 1 Damla Göz Yaşi Bile Dökmemiştim Ama 1 Aydir Ağliyorum,eşimle Evimizi Kendimiz Kurduk O Kadar Sikintilar çektikki Bu Süreçte,var Olupta Yanimizda Olmayan Ailesi,karmakarişik Bir Düzenin Içine Girdim,ve Ben Malesef Ki çok Pişmanim,ailemin Uyarilarini Dinlemeden Evlendim
Abim özellikle Nikahima Birkaç Gün Kala Emin Misin şuan Bulunduğun Durumdan çok Daha Kötü Bir Duruma Düşüeceksin,kaldirabilecek Misin Dediğinde öyle Emindim Ki Kendimden,
Ama Evlendim Daha Ertesi Günü Bilmediğim Neler, Ne Borçlar çikti önüme,çalişan Bir Bayanim Ve Inanin Artik Kendime Ait Bir Paket Sigaram Bile Olmuyor,
Sabahin 6:30 Unda Kalkip Gece 9 Da Eve Geliyorum Ve Boşuna çabaliyorum...sevgi Fedakarliktir Elbet Ama öyle Vadireler Atlattikki Artik Tam Borçlarimiz Azaldi Derken önüme Geçmişten Kalan Borçlari çikiyor,daha şimdiden Pişmanin Bir ömür Diye çikmiştik Bu Yola Ama Sanirim öyle Olmayacak,önüm Karanlik Yarin Ne çikacak Diye Korkuyla Yaşiyorum,kizlar Aklinizi Kullanin Mantik Evliliği Yapin Daha 23 Yaşindayim Ve Kendimi 40 Li Yaşlarda Hissediyorum,birgün Boşanacağimi Bilerek Bu Evliliği Yürütmeye çalişiyorum,allah Hepimiz Için Hayirlisini Verir Inşallah,
bendee evlenerek hayatımın en büyük hatası yaptım hatamı anladım ve şimdi boşanıyorummmmmmmmmmmmmmm
maalesef ben de bu gruba giriyorum,bir arkadaşon dediği gibi güzel anlar da olduğu için%100pişmanlık olmuyor ama çok büyük bir pişmanlık yaşadığım kesin...eşimle evlenmezsem öleceğimi sanıyordum,o kadar çok aşoktım ki hiç bir şey umurumda olmadı...birbirimizi seviyoruz ya her şeyin üstesinden geliriz diyordum..ama maalesef öyle olmadı,hayal kırıklıkları,yalnızlık ve kalp acısıyla doldu içim...yazılanları okudum da yaşanılanlar genelde aynı...içimizdeki çocuk ölüyor,o gülen kız gidiyor gergin asık suratlı biri geliyor...ee işte hayat böyle geçip gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?