Yasim 37 nasil olacak

SISSILINDE

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
9
7
1
37
Slm kizlar, ben 37 yasinda yeniden cocuk isteyen biriyim. Gec yasta evlendigim icin hemen evlenir evlenmez cocuk yapmak istedik . 3 ay sonra hamile kaldim ve bir kizim oldu simdi 3 bucuk yasinda. Ve simdide 2 ciyi dusunuyoruz ve 4 aydir deniyoruz ortada halen bir bebis yok. Acaba 37 yas cok mu gec? 37 yasinda olupta hamile kalan varmi? Ve ne kadar surede hamile kaldiniz? Cok mu evham yapiyorum acaba, daha erken mi? Yardimci olursaniz sevinirim🥰

Kişiden kişiye değişir ki 40tan sonra hamile kalan da çok kişiyle karşılaştım 30larında olup aylarca denemesine rağmen hamile kalamayanla da. Siz hormon değerlerinize amh değerinize vitaminlere falan baktırdınız mı

37 yaşındayım. 2. Çocuk düşüncemiz olduğunda yaş nedeniyle bizim de düşüncelerimiz vardi. Ancak herşey yolunda gidiyor 🧿🧿🧿
Hareketli olun, sağlıklı beslenin, stres yapmayın.

Acikcasi baktirmadim, ben yurt disinda yasiyorum ve bu tur seyler burda cok yavas ilerliyor. Hatta hamilelik icin bile øyle gidip istedigin gibi kan falan veremiyosunuz. Anca evde teste 2 cizgi cikarsa ondan sonra jinekologa gidip ultrasonla bakabiliyosunuz. Biraz degisik bir sistem. Ilkinde hemen olunca dedim belki 2 cide hemen olur. Ama iste yas 37 olunca belkide biraz daha zaman gerekir. D vitaminle ve demir eksikligim var, onada doktor zaten yazdi verdi kullaniyorum. Bide 2 aydir folik asit kullaniyorum.

37 yaş gebelik için geç değil çevremde 40 yaş ve üstü hamile kalıp çok sağlıklı gebelik geçirenler var ama siz yine de hormonlarınıza baktırın, dediğiniz gibi yurtdışında bu tür şeyler yavaş ilerleyebiliyor fakat baktırmakta fayda var tabi.

Slm kizlar, ben 37 yasinda yeniden cocuk isteyen biriyim. Gec yasta evlendigim icin hemen evlenir evlenmez cocuk yapmak istedik . 3 ay sonra hamile kaldim ve bir kizim oldu simdi 3 bucuk yasinda. Ve simdide 2 ciyi dusunuyoruz ve 4 aydir deniyoruz ortada halen bir bebis yok. Acaba 37 yas cok mu gec? 37 yasinda olupta hamile kalan varmi? Ve ne kadar surede hamile kaldiniz? Cok mu evham yapiyorum acaba, daha erken mi? Yardimci olursaniz sevinirim🥰
Merhaba 39 yaşındayım ve ikizlere gebeyim doğal gebelik oldu 8 ay kadar deneyin 4 ay çok erken 🥰

Merhaba 39 yaşındayım ve ikizlere gebeyim doğal gebelik oldu 8 ay kadar deneyin 4 ay çok erken 🥰
Tesekkur ederim canim, icime birazda olsa su serptin🥰 iste ilk cocuk hemen olunca insan ister istemez biraz Telas yapiyor. Siz yumurtlamadan ønce iliskiye giriptemi hamile kaldiniz yoksa yumurtlamadan sonrada devam ettiniz mi?

Tesekkur ederim canim, icime birazda olsa su serptin🥰 iste ilk cocuk hemen olunca insan ister istemez biraz Telas yapiyor. Siz yumurtlamadan ønce iliskiye giriptemi hamile kaldiniz yoksa yumurtlamadan sonrada devam ettiniz mi?
Adetten hemen 2 gün sonra yumurtlama günü de dahil 2 güne 1 ilişki, yumurtlamadan sonra 3 güne 1 ilişki şeklinde devam ettik 🫣

36 yasinda hamile kalip, 37 de anne oldum. Ilk cocugum ve daha 20 gunluk. Cok sosyal bir hayatim varken suan evden cikamiyor olmak, uykusuz geceler falan epey zor geliyor ama bunu tum anneler yasiyor olmali yasla ilgisi oldugunu dusunmuyorum. Ben 4.ayda hamile kaldim. Bir cocuga yetebilecek maddi ve manevi imkana sahip olduktan sonra yasin cokta onemi kalmiyor.

36 yasinda hamile kalip, 37 de anne oldum. Ilk cocugum ve daha 20 gunluk. Cok sosyal bir hayatim varken suan evden cikamiyor olmak, uykusuz geceler falan epey zor geliyor ama bunu tum anneler yasiyor olmali yasla ilgisi oldugunu dusunmuyorum. Ben 4.ayda hamile kaldim. Bir cocuga yetebilecek maddi ve manevi imkana sahip olduktan sonra yasin cokta onemi kalmiyor.
Seni cok iyi anliyorum, bende ilk cocugumda øyle olmustum, biranda neye ugradigimi sasirdim. Dogum depresyonu yasadim, cocugumu ilk 4 ay benimseyemedim. Beni emmek istemedi . Psikolojik olarak cøkmustum. Ve dogdugundan beri uyku sorunu yasiyoruz ne gece nede gunduz uyurdu. Simdi 3 bucuk yasinda halen uyku sorunu yasiyoruz. Krese gittigi halde yorgunluktan øldugu halde gece 5-6 kere uyaniyoruz. Yas gectikcede insanda eski sabir, hal ve enerji olmuyor.
Sadece 37 yas ta kolay hamile kalinirmi onu merak ediyodum. Bizim 4 ayimiz bu. Bilmiyorum artik tuttumu yoksa tutmadimi. Ama hayirlisi 🥰

Maşallah canım takviye vs kullanmış miydin ilk gebeliğin mi? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sag olun ilki 7 haftalıkken düştü. İkinci gebelik.Karar verdikten sonra Folik asit,omega ve multi vitaminler kullandım sigarayı bıraktım ve günlük en az 45 dk a yürüyüşler yaptım 🥰 Allahım zamanında sağlıkla gelmelerini sağlasın inşallah 🤲🏻

Sag olun ilki 7 haftalıkken düştü. İkinci gebelik.Karar verdikten sonra Folik asit,omega ve multi vitaminler kullandım sigarayı bıraktım ve günlük en az 45 dk a yürüyüşler yaptım 🥰 Allahım zamanında sağlıkla gelmelerini sağlasın inşallah 🤲🏻
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins🥰 darisi benim ve isteyenlerin basina😂🥰

Back
X