Eşinize yemek yapmak için can atıyor musunuz ?

Bu ne ya .. o zaman evleneceği yerde kendine bi aşçı tutup onunla yaşasaymış . Nişanlı iken bu kız yemek yapmayı bilmiyor diye herkese söylediğini öğrendiğim gün bitirirdim sanırım .

Konu sahibi sizde onun her istediğini değil kbakma bugün bunlar var işine geliyorsa diyin . Benimle yemek için mi evlendin o zaman bi aşçı tutsaydın diyin ..

Eşinize çok sinir oldum. Benim eşim hamileliğimden itibaren kahvaltıyı kendisi hazırlamaya başladı.Akşam yemeğini genelde ben yaparım. Hiçbir zaman yemek yapmaya can atmadım. Eşim rahatsız ve çocuğum küçük olduğundan ev yemeği yapmak zorundayım bu yüzden yapıyorum. Eşim bana bu şekilde dayatma yapsa hiçbir şey yapmam. Kimin ne dediği de umrumda olmaz. Eşinizin istediği gibi bir kadın olsam en az asgari ücret isterdim. Anca o paraya onun istediği şekilde hizmet yapılır.

Mesele sizin yemek yapmayı sevmeniz değil ki . Adam sizi apaçık aşçı gibi kullanıyor . Sizi hizmet etmeniz için yanında tutuyor. Ailenizin fikri ya da eşinizin fikrini yüz kere yazmışsınız . Siz birey olarak ne hissediyorsunuz ? Cidden sizin kişiliğinize hakaret ediyor adam. Konu yemek değil

Konu sahibi haklısın demek sorununuzu çözmeyecek maalesef . Eşiniz ve aileniz siz çalışmadığınız için parayı getiren kişiye hizmet etmenizi bekliyor. Her yönü ile eşiniz yemeğe düşkün olduğu içinde en çok bu konuda çatişıyorsunuz sanırım. Öncelikli olarak bence bir iş bulun çalışın bunu kendiniz için yapın yoksa bu hizmet durumu beklenmeye devam edecek. Pratik birkaç fikir isterseniz buzlugu çok kullanin lahmacun mu yapacaksınız iki katı yapın yarısını buzluğa atın yaprak sarma mesela müsait oldukça yapıp buzluğa atın sizi rahatlatacakdir bu durum . Börek sarıp atabilirsiniz. Ben de çalışıyorum kızım okula gidiyor öğretmenleri asla hazır yiyecek kabul etmiyor ve sabah ve öğle beslenmesi koyuyoruz. Mecbur yapıyorum yani hafta sonu bir gün mutafaga girip iki haftalık şeyler hazırlıyorum pişirmeye hazır hepsini buzluğa atıyorum.

Yok ya niye her Allahın günü zevk alayım elli çeşit yemek yapmaktan. Az yesin aşçı tutsun o pişirsin deli midir nedir kocan?
Anasının evinde her öğüne dört çeşit yemek mi çıkıyormuş paşamın restoran mı sandı evi??
Basit salata bir yemek yeter çok Bike
Yeri gelir keyfin olur yaparsın da her Allahın günü aşkla yemek yapmak da ne bileyim
Mutfak niye kadının üstüne tapulu girsin kendi yapsın sen de çalışıyorsun
Çalışmasan da kırk çeşit yapan kaç hatun var ya ?? Varsa bile evinde yardımcısı var o yapıyor

Kız sakın bundan çocuk yapma o da üstüne kalacak kitler sana

En son da diyecek ki dışardaki hatunlara bak bir sana bak

Bence boşanma sebebi ama hadi demim ilerde iyicr arıza çıkarmaz inşallah böyle hayat çekilmez daralır insan

Senin bir delirme zamanın gelmiş çeki düzen ver azıcık kaos istiyor herkes sessiz olunca tepene binmişler

Son düzenleme:

Hiç yemek yapmıyorum ben
13 yıldır evliyiz çocuğum da var gene de yapmıyorum
Öyle can atılmıyor yani eşine söyle
Bu ne çeşit çeşit istemiş bi de

En zor yemek 2 saat olabilir ama hergün yapilmak zorunda olunan bir iş olunca haliyle ara ara bıkkınlık gelebiliyor. Mutfak beni genel olarak çok yorar zaten

Sonuç olarak evliliğin cilvelerinden biri de yemek yapmak karın doyurmaktır.

Eşinizle ortak bir nokta da buluşmak zorundasınız..

Oturun güzelce konuşun, ciğer, lahmacun, kebap,meze tarzı yemekleri eşiniz yapsın ki erkekler bu yemekler için mutfağa girmeyi severler.

Diğer, hamur işi, sebze yemeklerini de siz yapın..

Ve mümkünse Aileleri her şeyden haberdar etmeyin..

Adamın niyeti mutfağa girmek olsa şimdiye yüz kez yüz çeşit yemek yapmıştı. Adamın niyeti karısının ona özel aşçılık yapması.

Hayret kimse, yemeği kadın erkek beraber yapmalı dememiş, kk değişiyor mu ne
Ben hiç severek yapmıyorum yemeği. Eşim de yiyici değil. Aslında yemeyi yedirmeyi çok severim ama eşim bunalttı beni bıraktım

Siz çalışıyor musunuz? Şundan soruyorum, karısı ev hanımı olup, eve gelip yemek yapan koca duymadım da..Ya da mutfağı çok mu seviyor?
Çalışıyorum ama eve ondan erken geliyorum
Benim elim yavaş ve lezzetsiz
Tarife gramaja bakmadan pek yemek tutturamam
Eşim ise pratik ve kafadan yemekler falan uydurur
Evlendiğimizde baktı ben yapamıyorum o yapmaya başladı çoğunlukla
Sonra bu iş hepten ona kaldı

Ben pizza hamuru, pişi, çiğ börek gibi şeylerin hamurunu hazırlıyorum sadece
Tencere fırın et yemekleri pilav makarna sosları işte salata çorba geri kalab her şey onda

Evin diğer çamaşır bulaşık ütü temizlik işleri de bende

Ben günde 50 çeşit yemek yapılan bir evden gelmedim eşimde günde 50 çeşit yemek yapılan evden geldi. Yemek yapmak Full eziyet diyemem sevdiğim mutfak eşyaları kolaylaştırıcıları vs aldım hep sadece mutfakla ilgili inanılmaz fazla alet edevatım var. Aşırı aşırı iyi de yemek yapmıyorum ama güzel yemek yapıyorum bence deniyorum hoşuna giden şeyleri de yapıyorum, bu arada eşim mutlu olsun diye sevdiği şeyleri de yapıyorum ama kötü de olsa eşine sağlık mükemmel olmuş diyor; haftada bir kaç gün yemekleri o yapıyor. Çünkü yemeği seviyor iyi bir damak zevki var eli ayağı da tutuyor yapıyor. Eşinize sevdiği yemekleri YouTube’dan izleyerek yapabileceğini her gün her gün yemeği yaşmak zorunda olmadığınızı söyleyin. Anlamıyorsa aşırı basit yemekler yapın; salata ızgara et/tavuk /balık. Size zaman kalır yorulmazsınız

Siz evli değilsiniz, siz kölesiniz. Niye buna boyun eğiyorsunuz?
Ben yemek yapmayı çok severim. Sevdiğim insanlara da yapmaktan zevk alırım. Ama bana günlük sipariş verilse tek görevim yemek yapmak olsa o tencereyi ocağı aşağı fırlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…