Eşinize yemek yapmak için can atıyor musunuz ?

Biz de esim güneydoğuda bir ile gitmişti gorev içim bir süreliğine orada tattigi farklı lezzetleri soklatip paketleyip bize de getirmişti sizin de yemenizi istedim diye. Siz de eşinize benim de canım gittiğin yerden şunu çekti sen de bana ondan getir diyebilirisniz. Bakalım ne cevap verecek. Her zaman kadınlardan yemek yapmasını beklemek çok büyük haksızlık.

ben anlamıyorum madem yemek yapacak birini arıyordu neden seninle evlendi? hadi bu insanın öyle olduğunu biliyordunuz siz neden evlendiniz? ben aile evindeyken pek yemek yapmazdım ama en azından öğrendim yapmasını, evlendikten sonra da gayette çalışmama rağmen güzel güzel yemekler yapıyorum, bu hoşuma da gidiyor bazen de sırf annesinin yemeklerinin güzel olduğunu övmemesi için uğraşıyorum bu sizinle alakalı bence istemekle alakalı isterseniz bunu pratiğe bile dönüştürebilirsiniz.

Yo hic de oyle bir derdim yok. Ben de pek yemek yapmayi sevmem yapamiyorum da zaten. Bir kac guzel yaptigim yemek var onlarin disinda denedim olmuyor cok israf ettim inanin sonrasinda da vazgectim tabi tamamen degil. Esim yemek yemesinide yapmasini da sever o yapiyor yemekleri. Bende evin islerini, temizligini alisverisi cocugun okuluyla, aktivitelerinin ayarlanmasi getirip goturulmesi vs vs si ile ilgileniyorum. HErkes bir isin ucundan tutmus durumda yani. Zaten aile olmakda budur. Ailede biri digerinin ustunde baski kurmaya baslarsa aile olmakdan cikilir ve hersey senin gorevin benim gorevim olayina donusur.

Siz güzel cevap vermişsiniz yakından tanıdığımız bir arkadaşım var oğluna yemek yapmayı ev temizlemeyi bile öğretmiş gerçektende çok naif bir çocuğu var. İlerde çocuğum olursa bende onun gibi yetiştirebilmeyi çok isterim evlenmeyi kolaylık olduğu için değil sevdiği için yapsın dedim eşimde kılıbık olucak çocuk yani dedi. Malasef annelerini hizmetçi gibi görmüş çocuklar annesine acımadığı gibi karısına hiç acımıyor.
Yalnız erkek çocukları genelde babasından ne görürse onu yapıyor bazı istisnalar vardır bilemem ama eğer şuan evli olduğunuz kişiyle devam edip bir çocuk yapmayı düşünüyorsanız eşiniz size nasıl davranıyorsa muhtemelen o da eşine o şekilde davranacak.
Ha bu arada yemek yapmayı sevmiyorum evlenmeden önce de hiç yapmazdım.
Ama bizde eşim çok iyi yaptığı için bunu hiç sorun etmedi.
Bende topluyorum makineye yerleştiriyorum yani işin temizlik kısmındayım.
Çocukların ya da eşimin benim yapmamı sevdiği yemekleri de ben yapıyorum.
Hatta şöyle söyleyeyim oğlum 8 yaşında o da babasından gördüğü için mutfakla çok ilgili benim de eşime yemek yapmayı öğrenmem lazım anne diyor 😅😅
12 yıllık evliliğimde de bir kere eşimin çorabını kirli eşyasını topladığımı da bilmem.
Eşinizin konuşma şekli beni çok rahatsız etti.
Çocuk için acele etmeyin bence.

X