- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.444
Benim kalmıyoryemek yapmayı sevmiyor olabilirsiniz ama 3 4 cesit yemek yapınca bütün günüde almıyor yani, gayet bunları yapacak zamanınız kalıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kalmıyoryemek yapmayı sevmiyor olabilirsiniz ama 3 4 cesit yemek yapınca bütün günüde almıyor yani, gayet bunları yapacak zamanınız kalıyor
Benim elim hızlıdır belkide, en sevdiğim şeylerden biridir yemek yapmak zaten.Benim kalmıyor
Ben de severim ama uyuşuğum ben ya. Kasmamam dizi açmam falan lazım Sallana sallanaBenim elim hızlıdır belkide, en sevdiğim şeylerden biridir yemek yapmak zaten.
Bunların hepsini bir günde nasıl yiyecek ben ona takıldım? Bence kocanız eş değil aşçı istemiş kendine. Az yesin de hizmetçi tutsun böyle adama hayatta yapmam.Ciğer lahmacun yaprak sarması ve dolma biber bunları sadece bir gün için istiyor.
Canım isterse yemek yaparım o da bir çeşit yani , bazı günler hiç içimden gelmez onda da dışarıdan isteriz , eşimle yumurta kırıp yediğimiz dahi olmuştur, bu insanların sözüne aldanmayın resmen size psikolojik şiddet uyguluyorlar, eşim ne bulsa yer hicbisey olmasa bile gider kendine göre biseyler yapar yer , hiç 3 çeşit yemek de yapamam yani , yaptığım olmuştur o da canim istedigj için, suanda bebeğim var ne bulduysak onu yiyoruz mecburen , bu insanları duymayın ve eşinizi de böyle alıştırmayın...Merhaba arkadaşlar 2 yıldır evliyim. Eşimin yemeğe düşkünlüğü var evlenmeden önce hiç yemek yapmadım bilmiyordum yapma isteğimde hiç olmadı sadece aç kalmıcak ölmicek kadar beslenmeyi seviyorum ağırlıklı da sebzeyle yapılan yemekleri seviyorum. Eşimle nişanlıyken ailesine bu kız yemek yapmayı bilmiyor evliliğimde sorun olur mu diye herkese danışmış. Sonra evlendikten sonra internetten açarak yemek yaptım canım şunu istiyor dediğinde yapmadığım olmadı hatta lahmacunundan pizzasına kadar herşeyi denedim yaptım bu sefer dünya mutfaklarından yemekler yapmamı istedi. evlendiğimiz ilk zamanlar çalışıyordum misafirimiz de oluyordu işten gelip misafirlere kadar yemek yaptım eşim bu zamanlarda bana destek verdi tabi. Lakin yemek yapmaktan hiçbir zaman zevk almadım bu yüzden eşim hep beni suçladı “yok yemek yapmak sana yük” “çocuğun olunca da böyle yapabilecek misin” gibi bir sürü laf yedim hatta annemler bile kızım yemek yapmak zorundasın diye eşimin tarafını tutuyordu. Kimseye laf anlatamasamda ben bu güne kadar evime gelen kendi ailemden eşime eşimin ailesine kadar yemek yapmadığım kimse olmadı en hasta halimle bile. Şimdi eşim yurt dışında gelince 3 öğün yemek istiyor. Ciğer lahmacun yaprak sarması ve dolma biber bunları sadece bir gün için istiyor. Bende bunları bir günde yapamayacağımı her gün iki tanesini yapabileceğimi söylediğim için ailem dahil olmak üzere herkes tarafından yemek yapmayan bir insan ilan edildim. “Bir kadın eşi gelicem canım şunları çekti dediğinde yapmak için can atar sen benimle kavga ediyorsun “ diyor. Peki ben gün içinde bu sayılan yemekleri yapsam saçımı ne zaman tarayacağım ne zaman oturacağım kahve içeceğim . Ya gerçekten hayatım boyunca eşimi memnun etmek için yemek mi yapacağım ? Belki hata bendedir ben bunu yapmaktan her kadın gibi zevk almam gerekiyordur bilmiyorum. En sonunda artık çok bunaldım hiçbir kadın senin boğazına çalışamaz sadece senin boğazını düşünemez dedim yapar dedi herkes kocasına yemek yapmak için can atıyormuş
En büyük hatayı işi bırakarak yapmışsın, bu adam seni hizmetçi niyetine kullanacak haberin olsun. Ekonomik özgürlüğünü nasıl bırakırsın...Mesaiye kaldığım için eve eşimden sonra dönüyordum eşim çalışmaya devam etmemi istemedi
Bu adama çocuk yapma hatta yol yakınken ayrıl...Aslında adamadım yemek yapmayı kendiside çok sever ama ben yaptıkça o bıraktı haftasonları işe gitmediğinde sen yap dedim çalışıyorum izinde mi yapamayacağım dedi. Çoraplarını kaldırmasını istedim kavga ettik iki çorap için gününümüzü mahvetmeye değdi mi bir çorap için bunu yapan yarın çocuğu olduğunda napıcak diyip ağzımın payını her seferinde aldım
bende hep dizi izlerim yemek yaparken ama hizliyim 12 13 yaşımdan beri yemek yaparım, onum verdiği pratiklik var sanırım.Ben de severim ama uyuşuğum ben ya. Kasmamam dizi açmam falan lazım Sallana sallana
3 4 çeşit yemek yapsam bir de vakit aratırsam Somer Şeften fazla egom olurdu herhalde maşallah diyorumbende hep dizi izlerim yemek yaparken ama hizliyim 12 13 yaşımdan beri yemek yaparım, onum verdiği pratiklik var sanırım.
Boşalsın da semerini yesin, az yesin de kendine uşak tutsun. Aynı eski eşim anlattığınız ya. Allah kurtardı beni valla. Darısı başınıza.
Ciddi misiniz gerçekten bir günde hepsini yapmak nedir bir gün ciğer olur bir gün yaprak sarması ayrıca lahmacunu evde yapmak nedir ben olsam o kocaya Urfalı hatun alsaydın ben lahmacun falan yapamam derdim dışarıdan söylesin lahmacunu da yahu ama diğerleri bir günde olur yaprak sarmasıni hemen 1 bardaktan eşinize kadar yaparsınız ciğer kolay zaten dolma biber de sarmanin içiyle olurCiğer lahmacun yaprak sarması ve dolma biber bunları sadece bir gün için istiyor. Bende bunları bir günde yapamayacağımı her gün iki tanesini yapabileceğimi söylediğim için ailem dahil olmak üzere herkes tarafından yemek yapmayan bir insan ilan edildim.
Ben de sevmiyorum yemek yapmayı ancak çok keyifli olup severek yapacağım o zaman belki. Hele şu yaz ayında sıcaktan kan ter içinde kalıyorum mutfakta nefret ediyorum yemekten. Aynı benim eşim de böyle söylüyor sana yük gibi geliyor vs . Ama sevmesem de mecburen yapıyorum zorla . O kadar çeşit bi günde yapılmaz bi lahmacun neyine yetmiyor hepsini nasıl yicekMerhaba arkadaşlar 2 yıldır evliyim. Eşimin yemeğe düşkünlüğü var evlenmeden önce hiç yemek yapmadım bilmiyordum yapma isteğimde hiç olmadı sadece aç kalmıcak ölmicek kadar beslenmeyi seviyorum ağırlıklı da sebzeyle yapılan yemekleri seviyorum. Eşimle nişanlıyken ailesine bu kız yemek yapmayı bilmiyor evliliğimde sorun olur mu diye herkese danışmış. Sonra evlendikten sonra internetten açarak yemek yaptım canım şunu istiyor dediğinde yapmadığım olmadı hatta lahmacunundan pizzasına kadar herşeyi denedim yaptım bu sefer dünya mutfaklarından yemekler yapmamı istedi. evlendiğimiz ilk zamanlar çalışıyordum misafirimiz de oluyordu işten gelip misafirlere kadar yemek yaptım eşim bu zamanlarda bana destek verdi tabi. Lakin yemek yapmaktan hiçbir zaman zevk almadım bu yüzden eşim hep beni suçladı “yok yemek yapmak sana yük” “çocuğun olunca da böyle yapabilecek misin” gibi bir sürü laf yedim hatta annemler bile kızım yemek yapmak zorundasın diye eşimin tarafını tutuyordu. Kimseye laf anlatamasamda ben bu güne kadar evime gelen kendi ailemden eşime eşimin ailesine kadar yemek yapmadığım kimse olmadı en hasta halimle bile. Şimdi eşim yurt dışında gelince 3 öğün yemek istiyor. Ciğer lahmacun yaprak sarması ve dolma biber bunları sadece bir gün için istiyor. Bende bunları bir günde yapamayacağımı her gün iki tanesini yapabileceğimi söylediğim için ailem dahil olmak üzere herkes tarafından yemek yapmayan bir insan ilan edildim. “Bir kadın eşi gelicem canım şunları çekti dediğinde yapmak için can atar sen benimle kavga ediyorsun “ diyor. Peki ben gün içinde bu sayılan yemekleri yapsam saçımı ne zaman tarayacağım ne zaman oturacağım kahve içeceğim . Ya gerçekten hayatım boyunca eşimi memnun etmek için yemek mi yapacağım ? Belki hata bendedir ben bunu yapmaktan her kadın gibi zevk almam gerekiyordur bilmiyorum. En sonunda artık çok bunaldım hiçbir kadın senin boğazına çalışamaz sadece senin boğazını düşünemez dedim yapar dedi herkes kocasına yemek yapmak için can atıyormuş
Valla yaapn çok benim çevrem hemde neler yapiyolar yemeyide severim ama herkes beni beceriksiz bilir misafire bile marketten fırından aldıklarını koyarım (poğaça,börek,)tarzı şeylerde yani sen kaç çocuklu kadınsın niye yapmıyorsun diyolar aslında canim istese yapıyorum binde bir yani hemde bazen geliyo bana neler yapıyorum neler ama banane ya hergunmu yapilcak,hele sarma en sevmediğim şey eşimde bayılır annem yapar buzluğa atarım pisiririm kurban olduğum yine yapmış eline sağlık der sarma bittikten sonra bunu annem vermişti derim yani hergun hergun olmaz öyle çeşit çeşit ayrıca benim eşim yemek yapabilmek için yalvarır mutfağı batiriyo diye sokmam,seninkine yapı versin bı zahmet okadar istiyosa onca yemeği bakalım nasılmış yapmasiMerhaba arkadaşlar 2 yıldır evliyim. Eşimin yemeğe düşkünlüğü var evlenmeden önce hiç yemek yapmadım bilmiyordum yapma isteğimde hiç olmadı sadece aç kalmıcak ölmicek kadar beslenmeyi seviyorum ağırlıklı da sebzeyle yapılan yemekleri seviyorum. Eşimle nişanlıyken ailesine bu kız yemek yapmayı bilmiyor evliliğimde sorun olur mu diye herkese danışmış. Sonra evlendikten sonra internetten açarak yemek yaptım canım şunu istiyor dediğinde yapmadığım olmadı hatta lahmacunundan pizzasına kadar herşeyi denedim yaptım bu sefer dünya mutfaklarından yemekler yapmamı istedi. evlendiğimiz ilk zamanlar çalışıyordum misafirimiz de oluyordu işten gelip misafirlere kadar yemek yaptım eşim bu zamanlarda bana destek verdi tabi. Lakin yemek yapmaktan hiçbir zaman zevk almadım bu yüzden eşim hep beni suçladı “yok yemek yapmak sana yük” “çocuğun olunca da böyle yapabilecek misin” gibi bir sürü laf yedim hatta annemler bile kızım yemek yapmak zorundasın diye eşimin tarafını tutuyordu. Kimseye laf anlatamasamda ben bu güne kadar evime gelen kendi ailemden eşime eşimin ailesine kadar yemek yapmadığım kimse olmadı en hasta halimle bile. Şimdi eşim yurt dışında gelince 3 öğün yemek istiyor. Ciğer lahmacun yaprak sarması ve dolma biber bunları sadece bir gün için istiyor. Bende bunları bir günde yapamayacağımı her gün iki tanesini yapabileceğimi söylediğim için ailem dahil olmak üzere herkes tarafından yemek yapmayan bir insan ilan edildim. “Bir kadın eşi gelicem canım şunları çekti dediğinde yapmak için can atar sen benimle kavga ediyorsun “ diyor. Peki ben gün içinde bu sayılan yemekleri yapsam saçımı ne zaman tarayacağım ne zaman oturacağım kahve içeceğim . Ya gerçekten hayatım boyunca eşimi memnun etmek için yemek mi yapacağım ? Belki hata bendedir ben bunu yapmaktan her kadın gibi zevk almam gerekiyordur bilmiyorum. En sonunda artık çok bunaldım hiçbir kadın senin boğazına çalışamaz sadece senin boğazını düşünemez dedim yapar dedi herkes kocasına yemek yapmak için can atıyormuş