Eşinize yemek yapmak için can atıyor musunuz ?

Canım isterse yemek yaparım o da bir çeşit yani , bazı günler hiç içimden gelmez onda da dışarıdan isteriz , eşimle yumurta kırıp yediğimiz dahi olmuştur, bu insanların sözüne aldanmayın resmen size psikolojik şiddet uyguluyorlar, eşim ne bulsa yer hicbisey olmasa bile gider kendine göre biseyler yapar yer , hiç 3 çeşit yemek de yapamam yani , yaptığım olmuştur o da canim istedigj için, suanda bebeğim var ne bulduysak onu yiyoruz mecburen , bu insanları duymayın ve eşinizi de böyle alıştırmayın...

Mesaiye kaldığım için eve eşimden sonra dönüyordum eşim çalışmaya devam etmemi istemedi
En büyük hatayı işi bırakarak yapmışsın, bu adam seni hizmetçi niyetine kullanacak haberin olsun. Ekonomik özgürlüğünü nasıl bırakırsın...

Bu adama çocuk yapma hatta yol yakınken ayrıl...

bende hep dizi izlerim yemek yaparken ama hizliyim 12 13 yaşımdan beri yemek yaparım, onum verdiği pratiklik var sanırım.
3 4 çeşit yemek yapsam bir de vakit aratırsam Somer Şeften fazla egom olurdu herhalde maşallah diyorum

Yaprak dökümündeki evin hanımları da Alı Rıza beyin kutsal sofra merakından neler çekmişti ah hergun donatılmış sofra kuruyorlardı..zeytinyağlısi mezesine kadar,hergun kur topla fikretin cani çıkıyordu..sefasıni da Ali Rıza bey ve şevket sürüyordu..

Ciddi misiniz gerçekten bir günde hepsini yapmak nedir bir gün ciğer olur bir gün yaprak sarması ayrıca lahmacunu evde yapmak nedir ben olsam o kocaya Urfalı hatun alsaydın ben lahmacun falan yapamam derdim dışarıdan söylesin lahmacunu da yahu ama diğerleri bir günde olur yaprak sarmasıni hemen 1 bardaktan eşinize kadar yaparsınız ciğer kolay zaten dolma biber de sarmanin içiyle olur

Şimdi benim eşimde çok boğazına düşkündür arada benden istedikleride olur ama benimde ondan istediklerim olur. Bazen beraber gireriz mutfağa bazen o tek girer bazen ben tek girerim . Yani ben onun aşçısı değilim oda benim aşçım değil. Ha ben çalışıyor muyum hayır ev hanımıyım ama boğazına düşkün olan bir zahmet yapacakta. Bana kırk yıl bişey verme ben atıştırıp geçerim mesela bana uyarsa onada okeyim
Eşiniz eski erkekler gibi 3 çeşit yemek eve gelince hazır olacak mantığında devir değişti paşam diyin ona.

Ben de her zaman yemek yapmayı sevmem haftada bir gün mutlaka dışarıdan yeriz ya da dışarı çıkarız yemeye sevmeseniz de zevkli hale getirebilirsiniz ben bazen yemekleri çabuk yapıp bitireyim diye kendime zamanlayıcı açıyorum kendi kendime Master chef yapıyorum mutfakta

Ben de sevmiyorum yemek yapmayı ancak çok keyifli olup severek yapacağım o zaman belki. Hele şu yaz ayında sıcaktan kan ter içinde kalıyorum mutfakta nefret ediyorum yemekten. Aynı benim eşim de böyle söylüyor sana yük gibi geliyor vs . Ama sevmesem de mecburen yapıyorum zorla . O kadar çeşit bi günde yapılmaz bi lahmacun neyine yetmiyor hepsini nasıl yicek

Valla yaapn çok benim çevrem hemde neler yapiyolar yemeyide severim ama herkes beni beceriksiz bilir misafire bile marketten fırından aldıklarını koyarım (poğaça,börek,)tarzı şeylerde yani sen kaç çocuklu kadınsın niye yapmıyorsun diyolar aslında canim istese yapıyorum binde bir yani hemde bazen geliyo bana neler yapıyorum neler ama banane ya hergunmu yapilcak,hele sarma en sevmediğim şey eşimde bayılır annem yapar buzluğa atarım pisiririm kurban olduğum yine yapmış eline sağlık der sarma bittikten sonra bunu annem vermişti derim yani hergun hergun olmaz öyle çeşit çeşit ayrıca benim eşim yemek yapabilmek için yalvarır mutfağı batiriyo diye sokmam,seninkine yapı versin bı zahmet okadar istiyosa onca yemeği bakalım nasılmış yapmasi

adamın ne olduğu belliymiş zaten, sen adama hizmet edebilmek için işini bırakmışsın
senden sürekli yemek bekliyor
ortalığa attığı leş kokulu çorapları için seninle kavga ediyor
herif hizmetçilik konusunda arıza çıkardığın an seninle kavga ediyor yani
ben şu an düştüğün duruma hiç şaşırmadım ve hiç de üzülmedim mesela
böyle adamlarla evleniyorsanız başınıza bunların gelmesini zaten kabul etmiş sayılıyorsunuz

Zıkkımın pekini yesin allahın ayısı. Ay evlenmeden önce hakkımda böyle konuşulduğunu duysam yemeğine sırasıyla şap ilerleyen dönemde zehir atarım dağ ayısının Bizim evde kim acıktıysa yemek yapar diğeri çıkan bulaşıkları yıkar sofrayı kurar hep beraber yeriz. Eşim bana gelip sipariş verse elin armut mu topluyor yap işte derim. Millet kendine hizmetçi tutmuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…