Eşinize yemek yapmak için can atıyor musunuz ?

Esin ziftin pekini yesin. Bende yemek yapmayı sevmiyorum. Eşimin tek güzel yanı peynir ekmekte koysam önüne bu ne demez. Gerçi aile apartmanında oturmanın tek avantajı bu galiba kaynanam arada yemeğe alır bizi orda yer yöresel yemeklerini o yüzden bende ogrenmedim yöresel yemeklerini pek. Köle miyim ben banane.

11 yıldır evliyiz, 12 yıldır beraberiz. Can attığım tek şey var, o da seks. Kocam yesin odaklı yemek yapmak için can atmak ne demek ya, o ne biçim kafa . Kocanız oral dönemi geçememiş bence. Biz dışarıda yapılan her şeyi ama her şeyi evde yapabilecek kapasitedeyiz, ben de eşim de. Hatta çoğu şeyi de yapmışızdır ve dışarıdan da güzel yaparız. Ama bak birlikte yaparız. İkimiz de çalışıyoruz, yemekleri %95 eşim yapar. Bugün Fast food tarzı yedik mesela, eşim yaptı. Ben sadece sofrayı kurdum.

Bir de her çocuk sadece yeme odaklı olmuyor merak etmeyin. Benim çocuklarım aşırı seçici, menümüzde çok az şey var. Çeşit çeşit yemeğe gerek yok yani.

Muhtemelen seneye belirsiz süreli ev hanımlığına geçiş yapacağım. O zaman çeşit çeşit yemek yaparım tabii. Özenirim de. Eşimin de çocuklarımın da sevdikleri yemek olsun isterim. Ama bunu ben istediğim için yaparım. Bir günde de bu kadar uğraştırıcı yemekler yapıp kendimi helak etmem. Aşçı mıyım ben?

Bu kadar yiyecek duskunu insanlar bana hep cok itici gelmistir. Saglikli bir insanin ciger, dolma, lahmacunu ayni gunde yemesi hic normal degil.
Ben de cok itici buluyorum hayat amaci yemek olan insanlari.
Boyle bir esim olsa gercekten dayanamazdim. Cok da sagliksiz ustelik. Yemek dedigin 1 ana yemek olur (etli ya da sebzeli ya da her ikisi birden), corba ya da ara sira pilav, pratik bi salata, yogurt, doymayanlar icin ekmek. Benim gunluk yemek anlayisim budur. Mis gibi saglikli. Lahmacun, kebap isteyen yallah ocakbasina; sarma isteyen yallah yoresel ev yemekleri restoranina.

Eşinizle normalde uzak mesafede misiniz? Eğer uzak mesafedeyseniz belki geldiğinde çok şey istiyordur birden. Ama normal bir ilişkiniz varsa her gün böyle seyler beklemesi tuhaf. Esnaf lokantası mısın sen hfvkjdsl

Offf tahmin ediyorum ki hiç kimse ama hiç kimse evinde tek bir gün için ciğer lahmacun yaprak sarması falan yapmaz. O nasıl mide ya öncelikle çok canı istiyorsa bu kadar yemeği gitsin dışardan yesin yada kalksın kendi yapsın. Bu kadar aşırı tüketim sağlığa da zarar ayrıca.
Onun yanı sıra yemek yapın diye mi sizle evlenmiş ya ne saçma sapan şeyler. Aklını böyle yemekle bozan erkekler bence beyince biraz kıt kusura bakmayın ya

çalışma evde otur deyince itiraz etmediyseniz günde beş çeşit yemek yap deyince de itiraz etmeyeceksiniz. ha ben itiraz ediyorum söylüyorum diyorsunuz ama manasız; söylediğiniz sözün bir karşılığı olmayınca boş konuşma ya da dırdır oluyor sadece. eşiniz de itiraz eder eder susar diye rahattır bence.

Sürekli “çocuğu” olduğunda diye konuşuyor bu adam neden çocuğumuz demiyor deli oldum aşırı manipüleci be bencil.

Sizin işten çıkmanızı kendisine daha iyi hizmet edebilmeniz adına istemiş olabilir mi? Yemek yap, evi temizle, çocuk olunca ona bak vs. hepsine yetişebilmeniz için ev hanımı olmanızı istemiş gibi geldi bana. İşi bırakmak çok çok büyük bir hata olmuş.

Bu arada ailenize tez zamanda aydınlanma diliyorum bu lafları eşinizin yanında da ediyorlarsa iyice yüz bulmuştur. Ben anlamıyorum kızımla yemek için mi evlendin diyeceklerine kızlarına dönüp ee yapacaksın tabi diyorlar. Bu kadar el bebek gül bebek büyütüyosun , ne kendini hizmetçi etsin ne elin oğlunu kendine hizmetçi etsin.

Sadece kocama değil kendime de yemek yapmak için can atmıyorum.
Kocam yaparsa yeriz yapmazsa hiç huysuzluk etmem “olsun kocacım bugün de kahvaltılık yiyelim canın sağolsun” derim.

Ayy ben de hiç sevmem yemek yapmayı ama eşim birşey istediğinde de yaparım zor gelmez yani öyle.
Ama sizinki başka bir konu resmen zorbalık yapıyor eşiniz ve aileniz.
Allah yardımcınız olsun.

Dahatsız olduğunuz neydi anlayamadım ? Eşine can atmak ayrı bişey yemek çok farklı bişey eşim geleceği için saçımı başımı yapmak onunla ilgilenmek bu da can atmak
Ev yemekleri yapan yerler yokmu? Bizim burda güzel yapan yerler var, ordan söylersin , lahmacun falan hamurunudami sen yapcan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…