Eşinize yemek yapmak için can atıyor musunuz ?

Yemek yapmayı çok severim bu saydığınız yemekleri aynı guniçinde yapabilirim ama böyle bir adama asla. Zorunluluk haline getirmiş böyle zorba bir şekilde isteyen adama hiç bir yemek yapılmaz. Bı de bu yemeklerin hepsini tek bir gün için istiyor demişsin mide fesatı geçirir insan nasıl yiyebilecegini dusunuyor?

Az önce evde yapıp yediğimiz lahmacunun üzerine çay içerken okuyorum bu konuyu.
Bizimki tembel işi, hazır yufka üzerine evde hazırlanmış içle lahmacun yaptık fırında ama lezzetli olmuş keyifle yedik.
Sadede gelirsem eşimle birlikte girdik mutfağa o lahmacun içini hazırladı ben yeşillikleri yıkadım, zeytinyağlı yemekleri tabakladım, oğlumuz sofrayı kurdu.

Kocanız gibi bir mantıkta-tavırda yaklaşan birine yemek yapmazdım.
Midesi için yaşayan insanlardan da hiç hoşlanmam.
Yemeği çok seven, adeta yemek için yaşayan bi zahmet mutfağa girsin, beceremiyorsa dışarda yesin, sipariş versin, eve yemek yapacak birini tutsun.

Bir arkadaşımızın eşi sizin kocanız gibi.
İki de ilkokul çağında çocuk var.
Bir hanımla anlaştılar haftada üç gün evlerine gelip yemek, tatlı, kurabiye pişirip kapaklı kaplara hazırlıyor.
Herkes memnun.

Eşiniz bir zorba..İstediği şeyleri aynı gün yapmak zorunda değilsiniz. Ayrıca eşiniz istedi diye işten çıkmakla büyük hata etmişsiniz. Umarım muhteşem yemekler yapan bir kadına tercih edilmezsiniz keza eşiniz de yemeğe gitme potansiyeli var Bu arada ben de eşimin, çocuğumun sevdiği yemekleri elbette yaparım ama gün gelir çok modumda olmam, hafif şeylerle, kahvaltı veya sebze yemeğiyle vb. geciştirebiliriz. Eşimden de hiç kötü söz duymadım bununla ilgili, ne münasebet..Yeri gelince o pişirir nedir yani karın doyuyor mu doyuyor..Ne diyeyim arkadaşım, adam aklını yemekle bozmuş

O kadar çok lahmacun dendi ki lahmacun siparişi verdim yanına da mercimek çorba. Evet mercimeği de dışardan söyledim çünkü canım yemek yapmak istemiyor, kocam da yapmak istemiyormuş. Söyledik geçtik.

ne münasebet canın yemek yapmak istemiyor.
esefle kınadım kocayı doyurmakla yükümlüsün sen.

Erkeklerin ailesindeki kadınları hizmetçileri gibi görmelerine tahammül edemiyorum. Üstelik gönlünden geçenlerin hepsini önünde istiyor şehzade!
Değil mi, babam da bogazına düşkündür fakat özel yemeklerini kendi pişirir, zevkle hazırlar ve biz sadece masa kurarız. O kadar özel isteyen yapmayı da sever, beyimiz "iç istemem çalısayım, ep isterim yatayım"

Pek vermiş görünmüyorsunuz. Adam ne isterse yapmışsınız, yapıyorsunuz işten çıkmak ve çalışmak için izin almak gibi bir konuda bile. Kukla olmuşsunuz.
İşten çıkma sebebimin sadece mesaiye kalıp eşimden geç geldiğim için çalışmamı istemediğini söyledim yemekle alakalı bir durum hiç değildi ki bu. Gerçekten çekmek istediğiniz yerden bir şeyleri çekiyorsunuz ama sizin gibi olup dediğiniz gibi ağzının payını verememiş olmamı düşündürdüysem büyük kabahat haklısınız ne diyim

Yaşadığımız yer ilçe iş bulma olanağım yüzde 0 gibi üniversite bitirdikten sonra 6 yıldır atanmayı bekliyorum imkanım olsa çalışmak için bir dakika beklemezdim

Yapmanın y sini yazmamışım oraya çocukla konunun ne alakası olduğunu hala sorguluyorum evli misiniz bilmiyorum ama kusursuz bir eşiniz olduğunu hiç düşünmüyorum. Eşim çiçek gibi bir insan yazmadım onunla çocuk yapmaya karar verdik sorunlarımız var gibi bir konuda söz konusu olmadı neyden ne çıkartıyorsunuz da kin kusuyorsunuz

kız bir yemeğe değil komple menüye her seyi at ocağa pişsin mantı falan ben de hazır alıyorum bu arada. ama uaprak sarma falan yapıyorum. onu da aylık yapıp buzluğa koyuyorum
Menüyü 1 saatte cıkaramazsam çatlarımOcaga atıp kahvemi yaparım, o arayı degerlendiririm,emekli yemegim en fazla mantıdır, sarma yaptıysam kucuk porsıyonlarla dolapta olur, cokta sevmiyoruz aslında, ilk anda sıcacık yeriz bir kac tane tamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…