Eşinize yemek yapmak için can atıyor musunuz ?

Yani ben de öyleydim ama yetiştirilme tarzı olabilir baksana annesi de kocayı haklı buluyor. Ben anneme böyle bir olay anlatsam benimki bok yesin der.

Keşke çalışmayı çok istiyorum bu aşçı tutmak için değil eşimde benimle aynı şartlarda olması için ama eşim artık buna razı gelmiyor 6 yıldır atanmayı bekliyorum Malesef bu da hayal oldu. Yurtdışından geldiği için evet bu saçma çeşitliliği istemesi ama yemek düşkünlüğü hep fazlaydı günde 3 öğün yer öğle yemeğini bile evden götürür ve hep farklı ve sulu olmayan et yemekleri isterdi. Bunlara alışığım yemek düşkünlüğüne bile alışığım ama yurt dışından geldiğinde sabah saatlerinde gelecek ve benden akşama kadar yemek yapmamı istiyor ayrıca restoranta götüreyim demem bile sinirlendiriyor. Yani yemek yapmayı gerçekten sevmiyorum ama insan geldiği gibi de yemek diye ölmez ki

Bende bunları bir günde yapamayacağımı her gün iki tanesini yapabileceğimi söylediğim için ailem dahil olmak üzere herkes tarafından yemek yapmayan bir insan ilan edildim.

Aaa,aaaa, aaa ben şok.

Burada okuduğum en garip konulardan biri şuan bu konu. Benim annemler erzurumlu, bu tarz büyük, ağır menüler genellikle misafir gelince hazırlanır. Üstelik tek başına hazırlanmaz. Sadece işte mantı-kadayıf ayrı günlerde tek başına sunuluyor bizim evlerde, günlük yemekte hepsi masaya konulmaz.

Ailen ve kocan çok medeniyetsiz insanlar. Böyle yemek kavgalarını rahmetli dedem yapıyordu, ne dayılarım ne teyzelerim ne akrabalarda böyle bie mutfak tartışması duymadım. Bir dayımın eşi konyalı diğerinin eşi konyalı hiç eşlerine "annem gibi yemek yap" dediklerini duymadım.

Bu boğazla kocan çekilmez.

Yani ben de öyleydim ama yetiştirilme tarzı olabilir baksana annesi de kocayı haklı buluyor. Ben anneme böyle bir olay anlatsam benimki bok yesin der.
İşte, benim çevremdekiler de kocayı haklı bulurdu. "Kalksın kendisi yapsın" desem "hiç öyle şey olur mu" derdi.
Kendi kök ailemde bunu söyleye söyleye, tepki göstere göstere kabul ettirdim.
Ama mesela bir erkek kuzenim kızkardeşinden hizmet beklediğinde "niye kendin yapmıyorsun, ellerin mi tutmuyor" dediğimde ortamdaki kadınlar dahil herkesin garip garip baktığını hatırlarım. Öyle çok büyük yaşlarda da değildim yani.
Dedim ya, farkındalıkla alakalı. Bir de yumuşak başlılık varsa kendileri sorgulamadığı gibi sorgulayanı da garipsiyorlar.

Ama bıde ona seks hizmeti eklıceksın pahalıya patlamaz mıydı
adam zaten sinir otesi askermis. birbirlerini gordukleri yilda 45 gun- 2 ay yazmış bir konusunda
o yuzden bence pahaliya patlamazdi. on ay oturmadigi eve kira ödediğini, esine pqrq gönderdiğini dusunursek daha uygun olurdu evlenmemesi.

Bu arada konu sahibi eski konularıniza baktim da adamin ne oldugu ilk andan belliymis.
düğün arifesinde beğendiğiniz gelinligi pahali diye almamis (olabilir buna lafim yok) ama anneniz "kizimin icinde kalmasin,ben alayim" deyince buna da izin vermemis. ama gelinliğe istediğiniz paranin 3te2sini sagdicina vermeyi uygun görmüş. yani kendi esi dostuna sizin hayalinizden cok daha onem vermis.
gibi gibi gibi. her mesajiniz ozensizlikle dolu.
bir de ikide bir "ben ayrilacagim, siz bunu cekecek karakterdeyseniz siz cekin" gibi güçlü kadin rollerine girmissin, ama evliligine devam etmişsin.
bence su evlilkte verdigin tek dogru karar cocuk sahibi olmaman

Öküze bak. Yapsın yesin pisbogaz

Her gün yapılmaz bence ama ilk gün için de önceki günden hazırlayabilirsiniz. Yani adam bayadir yok, siz tüm gün çalışmadan tam olarak ne yapıyorsunuz ben hiç anlamadım. Böyle biriyle evlenmek de işten çıkmak da sizin tercihiniz. Yemek yapmayı sevmeyen birisi ya böyle biriyle evlenmeyecekti ya da işten çıkmayacaktı.

'Boşansin da semerini yesin ' diye bir laf var bizim buralarda,Adam bogaziyla perişan olmuş,içimden o sözü söylemek geldi.Bu arada ben de sevmiyorum yemek yapmayı.Insanin üstüne bir görev gibi yapışması çok sıkıcı.Arada bir o da size yapsın o zaman

Eşiniz cimrimi birinin eşini hatırlattı bana sağlıklı beslenelim aman dışarıdan ne olduğu belli olmaz evde hiç bir yardımı olmaz eşinin çalişmasını istemez saydığı yemekler bir akşamda yenirmi ya lokantamı bu bana söylense bende yapmam

Valla can atmıyorum, eşim de yemek secmez,o gün neyi yapabileceksem onu yapıyorum, alasını ısteyen kendi yapar,her gün hergün daralıyor insan. Tek amacımız koca karnı doyurmak mı, ne munasebet. Ne dinen ne normlara gore kadına yuklenemez, o kadar bogazına düşkün olan maharetli bölgelerden, eş beslemeyi gurur sayan insanlardan eş bulurdu..

Şuan bu sıcakta ocak başında yanı başımda da fırın çalışıyorken yemek yapmaktan çok zevk aldığımı söyleyemeyeceğim. Arada bir uğraştıran lezzetli yemekleri eşim ister elbette yaparım ama her gün önüne ziyafet dizemem. Çoğu zaman da ne yapacağımı düşünüp bulmak bunaltır. Her kadının öyle zevkle mutfağa girip yemek yaptığı falan yok. Eşiniz sizi manipüle ediyor fazla yüz vermişsiniz

Siz nikahta gördünüz herhalde beyefendiyi ilk kez. Bu kadar tanımadığınız bşriyle neden evlendiniz ki. Bir de istemiyor diye işten ayrılmışsınız. Bence en kısa zamanda iş hayatınıza geri dönün. Elinizdekileri kaybetmeyin bu adam için

Keşke çalışmayı çok istiyorum bu aşçı tutmak için değil eşimde benimle aynı şartlarda olması için ama eşim artık buna razı gelmiyor 6 yıldır atanmayı bekliyorum Malesef bu da hayal oldu. Yurtdışından geldiği için evet bu saçma çeşitliliği istemesi ama yemek düşkünlüğü hep fazlaydı günde 3 öğün yer öğle yemeğini bile evden götürür ve hep farklı ve sulu olmayan et yemekleri isterdi. Bunlara alışığım yemek düşkünlüğüne bile alışığım ama yurt dışından geldiğinde sabah saatlerinde gelecek ve benden akşama kadar yemek yapmamı istiyor ayrıca restoranta götüreyim demem bile sinirlendiriyor
bütün konularımı okumanızı tebrik ederim ama her konuya benim yazdığıma ne kadar eminsiniz ve eşim asker değil askeri personel ayrı yaşıyorduk lakin 2 yıldır aynı evde yaşadık şimdi de yurtdışında. Yaşadığım bu dönemdeki sorunumu anlattım gelinlik problemi çok farklı bir problem şuan yaşadığım çok ayrı herkesin tek bir sorunu olduğunu düşünmeniz ve burayı tek bir sorun için açabildiğimizi mi söylemeye çalışıyorsunuz? Ayrıca ayrılacağıma karar verdiğimiz zamanlarım oldu boşanma davası açmışlığımda evet tekrardan barışmaya karar verdiğimde oldu bunları neden açıklamam gerekiyor şuan bir sorun hakkında insanların görüşlerini almam neden sizin için çok önemli kaldı ?

Yani evet ayıla bayıla yapmıyorum çünkü aşırı yemek seçen bir eşim var. O yüzden de yapasım gelmiyor. Ama yaptığımda çok iyi olduğunu söyler. Ha istediği menüyü de ben olsam sarma dolmayı önceden hazırlar o gelince pişirecek şekilde dolaba atarım, ciğer de öyle. Lahmacunu da o gün yaparım yesin diye. Ha ama siz bunları yapınca diğer sefer daha fazlasını isteyecek o ayrı

bende evlenmeden önce benim annem eşime aç kalırsın demişti çünkü bende yemek yapmayı hiç sevmem senin gibi açlıktan ölmeyşm diye yaparım annemlerde hiç beni mutfağa sokmadılar açıkçası hep önüme geldi alışmışım öyle eşimde ben yaparım aç kalmayız demişti anneme 4 yıllık evliyim kaç kere yemekler çöpe gitti bir kere eşim kötü bir söz söylemedi işleri yoğun olmadığı zamanlar yemekleri o yapar bence eşiniz size karısı değil de aşçısı gibi görünüyor

Ya sizin gibi kadınlara ben çok özeniyorum nişanlım işi gereği 3 defa uçakla bir yerlere gitti hiç aklıma gelmedi ki şu oğlana sarma sarayım da uçakta yesin demek neyse eylülde düğünümüz var ekim gibi tekrar gidecek o zaman sarayım unutmazsam fikir oldu bana da

Yemek yapmayi sevmiyorum surekli yemek dusunen insanlari hic sevmem. Daha cok esim yapiyor yemekleri onun yeme icmesinden sorumlu degilim sadece cocuklarimi yedirmek gibi bi mecburiyettim var eli ayagi Tutan bi yetiskin bi zahmet kendini beslesin. Bizde ozel istek yok keyfim yerindeyse onun sevdigi seyleri yaparim.

1 yemege omrumden 2 saat Aasslaa Belki sadece mantı olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…