esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Yok göstericem ben ona merak etmesin tepeme çıkardığım gibi yerin dibine gommesinide bilirim çok kızgınım cokkk
Yok artık ,o kadar da değil .kendini doldurmadan sorunu nasıl çözerim meselesine odaklan .aksi halde soğursun ,gerilen ipler kopar ve yere düşersin. Hakliyken haksız duruma düşme .

Yok artık ,o kadar da değil .kendini doldurmadan sorunu nasıl çözerim meselesine odaklan .aksi halde soğursun ,gerilen ipler kopar ve yere düşersin. Hakliyken haksız duruma düşme .
Yaa haksızmıyım sen söyle esnaf o onun siyasetle ne işi olur biriyle tartışsa resmen ses tonu bile tahrik edici oluyor ya tartışsa yada kavga etse gelip dükkana adam bir sise kolonyayla bi kibrit çakip gitse kim gorecek kim duyacak bide bana haksızsın diyo kafayı yicem

Haksız değilsin ama ben de olsam siyasi görüşüm sebebiyle gizlenmeyi tercih etmezdim . Esinin tepkisi aşırı fakat sen ve annen aynı anda aynı şeyi söyleyince birliginiz Onu rahatsız etmiş .böyle konuları annenin yanında konuşup bir de destek alma .adam haksız gurur yapmış ama kırılmış .bunları bire bir hallet .senin için bir önemi yoktu ve annen de yabancı değildi ama esin böyle düşünmez .

Yok onu sorun etmez o annemle konuşabilir böyle şeyleri ya bak bende saklamam o da saklamasın ama başkalarının yanında bağıra bağıra tahrik ederek dalga geçerek söylenmez ya canım o damarına basar hep karşıdaki kişinin o yüzden diyorum ki dediğim şey iki kelime lütfen yarın kimseyle tartışma bunda suçlu oldum inanamiyorum

Bu konuda çok haklısın . Referandumdan evet çıktı biliyorsun , gidip de hayircilari tahrik ederse yada aynı şekilde evetçileri kiskirtirsa başına iş alır .ama yine de evliliğinin selameti için uzatma ,tavrını bilsin yeter.

Yok uzatmiycam ama yedirdim laflarını bi güzel bir yere gelecektik bugün öğle yemeğine geldi babamda burda çalışıyor benim emekli ama bir is ayarladı ona eşim 15 gün falan gelip gidecek yemeğe geldiler beraber sen geliyorsun dimi diyor bana uzatmadım tamam dedim yolda gelirken sen beni yanlış anladın diyo bana açtım ağzımı bende dedim biri gelip senin dükkanına bi ateş atsa napacaksın sonra bi söyle bu gune kadar kendimi düşündüm mu hiç diye sus pus oldu suçunu bilmese asla susmaz çatır çatır kavga eder benle ama para konusunda ciddiyim hala bırakıcam bu işleri her işi ona yaptırıcamyaptırıcam naza çekicem kendimi o düşünsün bundan sonra yok öyle herşeyi bana yikmak

İyi ,hallettiginize sevindim . Para konusunu tabi ki ona yık :) senin daha önemli işlerin olsun cilve öyle bedava olmuyor bi de ekmek alınacak çık al işin ne ?su alınacak çık al işin ne ? Sen gelirken al ,İşin ne ?değil mi ama bide ödemeleri otamatige bağlasın ne uğraşıyo gidip elden ödemeye .daha doğrusu seni ugrastirip odetmeye :) fazla zamanınız varsa o da size kalır ..

Burnundan getircem bak herşey ona kalınca napicak her is onda bundan sonra ben kıyamıyordum ama o bana kıydı şimdi maymun gözünü açtı koşsun bi is bi ev arasıda aklı başına gelsin ne uğraşacam ayol o uğraşsın

Dimi yaAA :) aman ben seni çok gaza getirip bir aile faciasına sebep olmayayım siz yine işleri yarı yarıya bölüşün :) hatta sana kadın kıyağı geçeyim : Senin ki bir tık daha az olsun hepsini yüklenmek yok !

Hayirdir denizin yosun kokusu ?girgirin mi kayboldu
Hiç demiyorsunuz,bu kız nereye kayboldu,gıda zehirlenmesi mi yaşadı,sabahı zor mu ettiGırgır da ne,çalı süpürgesi bile yok artık,geceyi zor geçirdim,koltukta sabahladım.Eşim kalkmış,kahvaltı istiyor.Hazırladım,bir taraftan diyorki,Allah Allaah,hastamı olcam ne,dün rüzgar çarptı sanki.
Yumurta sahanını öyle küüt diye masaya vurdum,ki,yerinden sıçradı.Aa canım,sen nasıl oldun sahi,gece kötüydün baya diyor

Gecmis olsun ..ne oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…