esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Soylemedigimi nerden biliyorsun :KK70:
Bu kirpiklerimi cimbizla tek tek yolucam. Oyke agiriyor ki gözüm çıkacakmış gibi hissediyorum .ay sonra bir baş ağrısı ...neyse canım uyuyalım geçer .iyi geceler diyip öpüyorum, hemen arkamı dönüyorum .adam bi kaç dakika hareketsiz bakakaliyo :KK70:
Hass hissediyormuş kız bide bak sennnn :-)

Tevil ne ola ki :) amaaannn sibel sen kimden yanasın :) ne çabuk unuttun kocanın yaptıklarını :KK70: bu da erkek işte aynı soydan :KK70: onu mu tutuyon
Bak zalimsultan yeni türkçede buldu demagoji ben egede söyleneni dedim kızım senin koca iyiymiş her işi yapıyomuş ne olsun daha yahu ben eniştemden yanayım senin gözlerin bi değişik bakıyo :-)

Kozlar ben musaadenizi alayim sabaha misafir var bence sizde daha fazla dolanmayin buralarda gidin kocislerinkze sarilip uyuyun bi guzel

Elinkzdeki nimetin kiymetini bilmezseniz Allah cezanizi verir

Imza:Evde Kalmış Bir Kiz :KK14:

Kozlar ben musaadenizi alayim sabaha misafir var bence sizde daha fazla dolanmayin buralarda gidin kocislerinkze sarilip uyuyun bi guzel

Elinkzdeki nimetin kiymetini bilmezseniz Allah cezanizi verir

Imza:Evde Kalmış Bir Kiz :KK14:
Hadi git kizzz evde kalmış kız seni evlenir gelirsen almicam seni buralara istersen bi dert yan kocadan görürüz bakalım hadi ört üstünü yavrucuk iyi geceler

ben eşimle çok kavga ederdim eskiden bu konuda hemen gönlünü hoş tutardım yapardık ama şimdi hiç umrumda değil walla hiç istemiyorum istegimde yok hiç olmasada olur benim için.

Bak zalimsultan yeni türkçede buldu demagoji ben egede söyleneni dedim kızım senin koca iyiymiş her işi yapıyomuş ne olsun daha yahu ben eniştemden yanayım senin gözlerin bi değişik bakıyo :-)
Herşeyi dediğim , işten gelip evi supurup silmiyo :p evde olduğu zamanlar ucundan yardım eder :) dışarıdaki işleri tamamen o halleder. O kadarını da yapsın yahu :)

ben eşimle çok kavga ederdim eskiden bu konuda hemen gönlünü hoş tutardım yapardık ama şimdi hiç umrumda değil walla hiç istemiyorum istegimde yok hiç olmasada olur benim için.
Bunun sonu kötü yerlere gider ,cinsellik ten uzaklaşma . Cilveli olmaya devam et :) bir yerden sonra yontulmaya başlar eşin :)

Herşeyi dediğim , işten gelip evi supurup silmiyo :p evde olduğu zamanlar ucundan yardım eder :) dışarıdaki işleri tamamen o halleder. O kadarını da yapsın yahu :)
Yapıyormuş zaten kız amann varya vazgeçtim ez ezebildigin kadar akşamda kirpiklerim kaşlarım ağrıyor de sokulma yanına :halay:

X