- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.181
Cilve var daughter yok :)simartmayin bu kocalari Bu kadar yahuSorma kiz bugunde kakaolu sutvicmis edepsizkakaolu sutle kocisine cilve yapmis yazik enisteye ben bile acidim
O değilde acıdım enişte beye karşısında farketmeden cilve yapan hemde öyle böyle değil bir adet regl olan karısı var nasil dayansin bunun pipetlerine supurgelerineSorma kiz bugunde kakaolu sutvicmis edepsizkakaolu sutle kocisine cilve yapmis yazik enisteye ben bile acidim
Kizzzzz git hadi bitmiştir o sen farkında değilsindir git sevindir adamı kurudu kaç gündürCilve var daughter yok :)simartmayin bu kocalari Bu kadar yahuaz yokluk da bilsinler
Bırak yaa :)sorun yoksa arşivden geçmişe dönük sorunlar itinayla bulunur ,bahane edilirSen git çek sizin akülüyü banyoya uyandır herifcani da hadi yavrum hadi kocişiyle arası güzel olanın ne işi var burda ben varken
Kızım konuşturma beni ayak acısıyla ne ilgisi var sen ne fenasın sennnn bulmussun yolunu Allah seni napmasinBırak yaa :)sorun yoksa arşivden geçmişe dönük sorunlar itinayla bulunur ,bahane edilirayaklarımın altı aciyo sibel kız sen ne kötüsün
Ona 7/24 bahane hazirKızım konuşturma beni ayak acısıyla ne ilgisi var sen ne fenasın sennnn bulmussun yolunu Allah seni napmasin
Senden korkulur vallahi korkulurKızlar bugün sabah çıktık ,gece geldik ..öyle yorgunum ki kolum kalkmazdemin sorun çıkarttım halvete girmemek için :) adamın da hiçbir günahı yok sonra üstüne bir de astım muncurlarımı ayaklarımı gösterdim "ay çok aciyo" diye :)
Adam kendi halini bıraktı bana üzüldüutanmasa öpeyim de geçsin diyecek .kim inanır :)
O ne d.muzdur siz bilmezsiniz :) yatağa atamadı ya iki üç cilve kopararim diyo aklınca
Ayıptır söylemesi fenalikta üstüme yokturKızım konuşturma beni ayak acısıyla ne ilgisi var sen ne fenasın sennnn bulmussun yolunu Allah seni napmasin
Cooookkkk adamada d.muz dedin yani kaçmadı gözümdenAyıptır söylemesi fenalikta üstüme yoktur
Ay yemin ederim ben
Ama d.muzluk değil de ne :) ölüyorum ben burda ,ayaklarım agiriyorCooookkkk adamada d.muz dedin yani kaçmadı gözümden
Iyi onuda kenara yaz bari aklina bahane gwlmesse onu soylersin artikAy yemin ederim benkirpik bahanesi de gerçek .ben çok yoğun rimel sürerim .gören kirpikten ibaret olduğumu sanar bu durumda da ağrı olması ve bahane etmek çok normal
Kolun kalkmıyor ama maşallah kaç saattir döktürüyon burda bacım nolcak ahh ışte tevil diyorlar bizde bu yaptiginaAma d.muzluk değil de ne :) ölüyorum ben burda ,ayaklarım agiriyor
Tevil ne kiKolun kalkmıyor ama maşallah kaç saattir döktürüyon burda bacım nolcak ahh ışte tevil diyorlar bizde bu yaptigina
Iyi yarında onu bahane et adamaAy yemin ederim benkirpik bahanesi de gerçek .ben çok yoğun rimel sürerim .gören kirpikten ibaret olduğumu sanar bu durumda da ağrı olması ve bahane etmek çok normal
Soylemedigimi nerden biliyorsunIyi onuda kenara yaz bari aklina bahane gwlmesse onu soylersin artik
Yani olmayanı olmuş gibi hissederek göstermek acındırma gibi bişeyTevil ne ki