esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Daha önce sayfalarca bu başlıkla ilgili açılan konuyu okumuştum , hatta çok da gülmüştüm bazılarına :KK70::KK70:

sexy görünmek için eşinin karşısında dans ederken,kendini eşiyle harmandalı oynarken bulan arkadaş :KK70:hala aklıma geldikçe gülerim bir de yine sexy görünmek için eşinin gömleğini giyen ve üzerine tam olan gömlek sonrası eşinin al artık senin olsun demesi :KK70::KK70:
Esının gomlegını gıyen arkadasa ben de cok gulmustum yaa kımdı acaba geldi mi buraya okuyamadim yorumlari:olamaz:

Hiç demiyorsunuz,bu kız nereye kayboldu,gıda zehirlenmesi mi yaşadı,sabahı zor mu etti:63::KK12:Gırgır da ne,çalı süpürgesi bile yok artık,geceyi zor geçirdim,koltukta sabahladım.Eşim kalkmış,kahvaltı istiyor.Hazırladım,bir taraftan diyorki,Allah Allaah,hastamı olcam ne,dün rüzgar çarptı sanki.
Yumurta sahanını öyle küüt diye masaya vurdum,ki,yerinden sıçradı.Aa canım,sen nasıl oldun sahi,gece kötüydün baya diyor:KK67:
Aaa çok geçmiş olsun .ne oldu ?
O kocaya 1 ay gırgır yasak :KK49:

Sagol canım,oğluma çiğköfte almıştım sevdiği için.Öyle şeyler yemem ama,bir tane yiyeceğim tuttu bu defa. O mu dokundu bilmiyorum,mide sancısı filan.Oğluma bir şey olmadı ama,alışkın değilim,bilmemki ondan mı...
Çok gecmis olsun canim tekrar alisik degilsen olmuş olabilir .
Benim esiminde hastayken en fazla ben kahvalti yapmadan çıkacam der.sanki o kahvalti istemeyince 2 çocukla benim neyimi hafifletecekse.insan bi cayi bari demlemezmi.

Aaa çok geçmiş olsun .ne oldu ?
O kocaya 1 ay gırgır yasak :KK49:
Çiğköfte yemiştim bir tanecik,o dokundu sanırım,alışık değilim hiç...:KK70::KK70:Geldi az önce,diyorki,sen midem kötü deyip gittin,bende uyumuşum,kalkınca aklıma gelmedi uyku sersemi, tamam,ben hazırlayayım masayı.Dedim tavadan korktun dimi:rolleyes::rolleyes:

34 yaşında çok sinirim bozuldu gerçekten yaa atmicam bu sefer her işi ben hallediyorum dükkanın evin her is bende para market pazar banka her şey ama bitti vallahi hiç bir is yapmayıp kocasının gözünde kraliçe olan kadınlara gıcık oluyorum ama bu sefer bıraktım bütün hesabımdaki yanimdaki parayı karti ne varsa koydum önüne al istemiyorum yapmıyorum ne yaparsan yap dedim çok gücüne gitti inan
Dışardan bakınca ben de hiç bir iş yapmayıp kraliçe olanlardanım ama gel bi de içerden bak bana sor aldattı ve telafi etmek için yapıyor herşeyi ve hiçbir anlamı yok benim için her ilişkiyi kendi doneleri ile değerlendirmek lazım başka hayatlara bakıp özenmeyin elinizden gelenin fazlasını da hiçkimse için yapmaya çalışmayın

Çok gecmis olsun canim tekrar alisik degilsen olmuş olabilir .
Benim esiminde hastayken en fazla ben kahvalti yapmadan çıkacam der.sanki o kahvalti istemeyince 2 çocukla benim neyimi hafifletecekse.insan bi cayi bari demlemezmi.
Aynen ya,bir arkadaşımın eşi de,o kaç gündür hastayken eşine demiş ne yiyeceğiz,demiş eşi ben tokum ya,beni düşünme.Dünyanın merkezi onlar ya,onlar toksa sorun yok...

Ya kızlar ben telefondan yazıyorum,ekranın altında,senin telefon enfekte filan bir şeyler çıkıyor reklam gibi,o nedir,sizde görüyormusunuz?

Benden telefondan yazdigim icin cizgi niye geldi anlamadim herhalde 1 seye bastim kazara.
Sagda solda her yerde reklam var enfekte diye 1 sey goremedim.arkadan acik baska sekme varsa hepsini kapat istersen

Ben kaldirdim
Gormek istemiyorum diye.
Hic bi fikrim yok ya antivirus programidir ki devrik cumleler vardi guvenilir bi reklam degil gibi.sizde kaldirin.kazara tiklarsiniz falan
Bir kere kazara tıklamıştım sanırım,son on saniye filan diye panikletmişti beni..Nasıl kaldırılıyor peki?Bozuk cümle yapısı var evet,yabancı dilden çeviri gibi...

Bir kere kazara tıklamıştım sanırım,son on saniye filan diye panikletmişti beni..Nasıl kaldırılıyor peki?Bozuk cümle yapısı var evet,yabancı dilden çeviri gibi...
Sag ust kenarinda carpi isareti var tam o carpiya tiklayin.gormek istemiyormusunuz neden falan diyor.sonra google bu reklami sizin icin kaldirdi yaziyor.

X