- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.201
Hass hissediyormuş kız bide bak sennnnSoylemedigimi nerden biliyorsun
Bu kirpiklerimi cimbizla tek tek yolucam. Oyke agiriyor ki gözüm çıkacakmış gibi hissediyorum .ay sonra bir baş ağrısı ...neyse canım uyuyalım geçer .iyi geceler diyip öpüyorum, hemen arkamı dönüyorum .adam bi kaç dakika hareketsiz bakakaliyo
Tevil ne ola ki :) amaaannn sibel sen kimden yanasın :) ne çabuk unuttun kocanın yaptıklarınıKolun kalkmıyor ama maşallah kaç saattir döktürüyon burda bacım nolcak ahh ışte tevil diyorlar bizde bu yaptigina
Bizim demogoji dedigimiz sey olabilir mi acabaYani olmayanı olmuş gibi hissederek göstermek acındırma gibi bişey
Bak zalimsultan yeni türkçede buldu demagoji ben egede söyleneni dedim kızım senin koca iyiymiş her işi yapıyomuş ne olsun daha yahu ben eniştemden yanayım senin gözlerin bi değişik bakıyoTevil ne ola ki :) amaaannn sibel sen kimden yanasın :) ne çabuk unuttun kocanın yaptıklarınıbu da erkek işte aynı soydan onu mu tutuyon
Aynen canim tam olarak o bizde böyle derlerBizim demogoji dedigimiz sey olabilir mi acaba
Git at adamın canına minnet yanlışlıkla üstüne düşsen ne oldu demicek vallahiKıslar siz beni anlamıyorsunuz. Şimdi kendimi intihar edip kocamin kollarına atacağım haaao da açmış bekliyodur
Hadi git kizzz evde kalmış kız seni evlenir gelirsen almicam seni buralara istersen bi dert yan kocadan görürüz bakalım hadi ört üstünü yavrucuk iyi gecelerKozlar ben musaadenizi alayim sabaha misafir var bence sizde daha fazla dolanmayin buralarda gidin kocislerinkze sarilip uyuyun bi guzel
Elinkzdeki nimetin kiymetini bilmezseniz Allah cezanizi verir
Imza:Evde Kalmış Bir Kiz
Ayyy ben evlenirsem ne isim varmis buralardaHadi git kizzz evde kalmış kız seni evlenir gelirsen almicam seni buralara istersen bi dert yan kocadan görürüz bakalım hadi ört üstünü yavrucuk iyi geceler
Ayyy ben evlenirsem ne isim varmis buralardakocisimin yanina gidet girgır yaparim
Bosver kiz sen enistenin okuzlugunu odunlugunu git yanina sokul uyu sabah trip atarsin bisey olmaz o sekilde cikar burnundan
Yok bacım artık kapadım kapımı yattım ben iyice yüz bulacak sonra gidemem ders vermem lazimBosver kiz sen enistenin okuzlugunu odunlugunu git yanina sokul uyu sabah trip atarsin bisey olmaz o sekilde cikar burnundan
Kpcanin huyunu suyunu en iyi bilen sensin en dogtusunu bilecsk olanda insallah sabah anlar hatasiniYok bacım artık kapadım kapımı yattım ben iyice yüz bulacak sonra gidemem ders vermem lazim
Herşeyi dediğim , işten gelip evi supurup silmiyoBak zalimsultan yeni türkçede buldu demagoji ben egede söyleneni dedim kızım senin koca iyiymiş her işi yapıyomuş ne olsun daha yahu ben eniştemden yanayım senin gözlerin bi değişik bakıyo
Bunun sonu kötü yerlere gider ,cinsellik ten uzaklaşma . Cilveli olmaya devam et :) bir yerden sonra yontulmaya başlar eşin :)ben eşimle çok kavga ederdim eskiden bu konuda hemen gönlünü hoş tutardım yapardık ama şimdi hiç umrumda değil walla hiç istemiyorum istegimde yok hiç olmasada olur benim için.
Yapıyormuş zaten kız amann varya vazgeçtim ez ezebildigin kadar akşamda kirpiklerim kaşlarım ağrıyor de sokulma yanınaHerşeyi dediğim , işten gelip evi supurup silmiyoevde olduğu zamanlar ucundan yardım eder :) dışarıdaki işleri tamamen o halleder. O kadarını da yapsın yahu :)