esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Esının gomlegını gıyen arkadasa ben de cok gulmustum yaa kımdı acaba geldi mi buraya okuyamadim yorumlari

Aaa çok geçmiş olsun .ne oldu ?
O kocaya 1 ay gırgır yasak

Çok gecmis olsun canim tekrar alisik degilsen olmuş olabilir .
Benim esiminde hastayken en fazla ben kahvalti yapmadan çıkacam der.sanki o kahvalti istemeyince 2 çocukla benim neyimi hafifletecekse.insan bi cayi bari demlemezmi.

Aaa çok geçmiş olsun .ne oldu ?
O kocaya 1 ay gırgır yasak
Çiğköfte yemiştim bir tanecik,o dokundu sanırım,alışık değilim hiç...Geldi az önce,diyorki,sen midem kötü deyip gittin,bende uyumuşum,kalkınca aklıma gelmedi uyku sersemi, tamam,ben hazırlayayım masayı.Dedim tavadan korktun dimi

Dışardan bakınca ben de hiç bir iş yapmayıp kraliçe olanlardanım ama gel bi de içerden bak bana sor aldattı ve telafi etmek için yapıyor herşeyi ve hiçbir anlamı yok benim için her ilişkiyi kendi doneleri ile değerlendirmek lazım başka hayatlara bakıp özenmeyin elinizden gelenin fazlasını da hiçkimse için yapmaya çalışmayın

Çok gecmis olsun canim tekrar alisik degilsen olmuş olabilir .
Benim esiminde hastayken en fazla ben kahvalti yapmadan çıkacam der.sanki o kahvalti istemeyince 2 çocukla benim neyimi hafifletecekse.insan bi cayi bari demlemezmi.
Aynen ya,bir arkadaşımın eşi de,o kaç gündür hastayken eşine demiş ne yiyeceğiz,demiş eşi ben tokum ya,beni düşünme.Dünyanın merkezi onlar ya,onlar toksa sorun yok...

Ya kızlar ben telefondan yazıyorum,ekranın altında,senin telefon enfekte filan bir şeyler çıkıyor reklam gibi,o nedir,sizde görüyormusunuz?

Benden telefondan yazdigim icin cizgi niye geldi anlamadim herhalde 1 seye bastim kazara.
Sagda solda her yerde reklam var enfekte diye 1 sey goremedim.arkadan acik baska sekme varsa hepsini kapat istersen

Ben kaldirdim
Gormek istemiyorum diye.
Hic bi fikrim yok ya antivirus programidir ki devrik cumleler vardi guvenilir bi reklam degil gibi.sizde kaldirin.kazara tiklarsiniz falan
Bir kere kazara tıklamıştım sanırım,son on saniye filan diye panikletmişti beni..Nasıl kaldırılıyor peki?Bozuk cümle yapısı var evet,yabancı dilden çeviri gibi...

Bir kere kazara tıklamıştım sanırım,son on saniye filan diye panikletmişti beni..Nasıl kaldırılıyor peki?Bozuk cümle yapısı var evet,yabancı dilden çeviri gibi...
Sag ust kenarinda carpi isareti var tam o carpiya tiklayin.gormek istemiyormusunuz neden falan diyor.sonra google bu reklami sizin icin kaldirdi yaziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…