- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
-
- Konu Sahibi maviboncugumm
- #1.261
Allah allah ,dikkatli ol ,tekrar gecmis olsun ..Wuuuuu denizin yosun kokusu ,süpersin :) adamı dize getirmişsin :) tava korkusundan değil sofra hazırlamak ,evi kırklar adamÇiğköfte yemiştim bir tanecik,o dokundu sanırım,alışık değilim hiç...Geldi az önce,diyorki,sen midem kötü deyip gittin,bende uyumuşum,kalkınca aklıma gelmedi uyku sersemi, tamam,ben hazırlayayım masayı.Dedim tavadan korktun dimi
Sağol canım ya,kaldırdım,ekran temizlendi hiç olmazsa...Sag ust kenarinda carpi isareti var tam o carpiya tiklayin.gormek istemiyormusunuz neden falan diyor.sonra google bu reklami sizin icin kaldirdi yaziyor.
Yenileri geliyor : ))neyse artik supheli olanlari kapatiriz .rica ederimSağol canım ya,kaldırdım,ekran temizlendi hiç olmazsa...
Kirklasin kırklasin ama gırgırla....Allah allah ,dikkatli ol ,tekrar gecmis olsun ..Wuuuuu denizin yosun kokusu ,süpersin :) adamı dize getirmişsin :) tava korkusundan değil sofra hazırlamak ,evi kırklar adam
Allah allah ,dikkatli ol ,tekrar gecmis olsun ..Wuuuuu denizin yosun kokusu ,süpersin :) adamı dize getirmişsin :) tava korkusundan değil sofra hazırlamak ,evi kırklar adam
Virüsler niyetlere göredir deniz :) benim ekran altı da "göbek eritmek için küçük bir sir"..hatta "selin uyguladı ,başardı " diyorYa kızlar ben telefondan yazıyorum,ekranın altında,senin telefon enfekte filan bir şeyler çıkıyor reklam gibi,o nedir,sizde görüyormusunuz?
Antivirüs reklamıHey Allahım,virus reklamı yani...Amacı ne peki,tıklasam ne olacak...
Ee mecbur,biri gırgır yapacak,benim eller dolu,çelik tavayla birde gırgır yapamam
Kirklasin kırklasin ama gırgırla....
O bende de var,gözüme gözüme sokuyorVirüsler niyetlere göredir deniz :) benim ekran altı da "göbek eritmek için küçük bir sir"..hatta "selin uyguladı ,başardı " diyor
Kaçı bir aradaValla o sahan fragmandı,geçen aldığım tava seti geldi gözünün önüne galiba...:) :)
Denizin yosun kokusu basardiysa ben de başarırımO bende de var,gözüme gözüme sokuyorEşime de ne zaman sorsam iyisin diyor, halbuki bir diyete girmem lazım...3 Selin başardıysa bende başarırım...
3lü ama hatırı sayılır baya,yok o alışık,bir diklendimmi başlıyor vay vaay,karadeniz damarı mı tutmuuş,aman da aman...O kadar gardımı alıyorum,güldürüp ciddiyetimi bozuyor..Kaçı bir aradaadam darbe sayısını kestirmeye çalışıyordur :) şu kadar ilgilenmezsem sadece tava ,bu kadar ilgilenmezsem tava seti (3lu herhalde ,3 darbe yani :))
O değil de adam artık seni darbeli yarim diye sevecek
Başarırız tabi,bizim bir abla vardı,eşi demiş sana kilo verdiğin kadar gram bilezik alacagım,nasıl bir diyet yaptı,iddiaya bindirip,görsen manken gibi olduDenizin yosun kokusu basardiysa ben de başarırım
Zaten son 5 kilo
Kiz sen bide Karadenizli misin ? O kadar konuştuk ,hiç bahsetmedin3lü ama hatırı sayılır baya,yok o alışık,bir diklendimmi başlıyor vay vaay,karadeniz damarı mı tutmuuş,aman da aman...O kadar gardımı alıyorum,güldürüp ciddiyetimi bozuyor..
Yalniz ben 6 ay önce 80 kilo bir balinaydimBaşarırız tabi,bizim bir abla vardı,eşi demiş sana kilo verdiğin kadar gram bilezik alacagım,nasıl bir diyet yaptı,iddiaya bindirip,görsen manken gibi oldu
Oo hiç durma,henüz geç değil,adama da yazık,kul hakkına giriyorYalniz ben 6 ay önce 80 kilo bir balinaydimşimdi 65 im .60 a düşünce 57 için ugrasicam ama kısa bir molanin ardından .
Oooo bende 15 gr altın isteyeyim o zaman ,kocam bilmeden hakkıma girmiş olmasın
En koyusundan,hiç görmedim o başka...7 ceddim marmarada yaşamış,ama kök,damar karadenizKiz sen bide Karadenizli misin ? O kadar konuştuk ,hiç bahsetmedin
Yok kizzz kizzzz ben kendimi getiriyorum gaza senle alakası yok bacım rahat olDimi yaAA :) aman ben seni çok gaza getirip bir aile faciasına sebep olmayayımsiz yine işleri yarı yarıya bölüşün :) hatta sana kadın kıyağı geçeyim : Senin ki bir tık daha az olsun hepsini yüklenmek yok !
Kul hakkı önemli bacım ,kimsenin günahıma girmesini istememOo hiç durma,henüz geç değil,adama da yazık,kul hakkına giriyor...Nasıl bir yol izledin kanka,diyet takımlarına mı katıldın,ne güzel vermişsin, bravo sana
TamamdırYok kizzz kizzzz ben kendimi getiriyorum gaza senle alakası yok bacım rahat ol