esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Allah allah ,dikkatli ol ,tekrar gecmis olsun ..Wuuuuu denizin yosun kokusu ,süpersin :) adamı dize getirmişsin :) tava korkusundan değil sofra hazırlamak ,evi kırklar adam

Allah allah ,dikkatli ol ,tekrar gecmis olsun ..Wuuuuu denizin yosun kokusu ,süpersin :) adamı dize getirmişsin :) tava korkusundan değil sofra hazırlamak ,evi kırklar adam
Valla o sahan fragmandı,geçen aldığım tava seti geldi gözünün önüne galiba...:) :)

Ya kızlar ben telefondan yazıyorum,ekranın altında,senin telefon enfekte filan bir şeyler çıkıyor reklam gibi,o nedir,sizde görüyormusunuz?
Virüsler niyetlere göredir deniz :) benim ekran altı da "göbek eritmek için küçük bir sir"..hatta "selin uyguladı ,başardı " diyor

Virüsler niyetlere göredir deniz :) benim ekran altı da "göbek eritmek için küçük bir sir"..hatta "selin uyguladı ,başardı " diyor
O bende de var,gözüme gözüme sokuyorEşime de ne zaman sorsam iyisin diyor, halbuki bir diyete girmem lazım...3Selin başardıysa bende başarırım...

Valla o sahan fragmandı,geçen aldığım tava seti geldi gözünün önüne galiba...:) :)
Kaçı bir arada adam darbe sayısını kestirmeye çalışıyordur :) şu kadar ilgilenmezsem sadece tava ,bu kadar ilgilenmezsem tava seti (3lu herhalde ,3 darbe yani :))
O değil de adam artık seni darbeli yarim diye sevecek

3lü ama hatırı sayılır baya,yok o alışık,bir diklendimmi başlıyor vay vaay,karadeniz damarı mı tutmuuş,aman da aman...O kadar gardımı alıyorum,güldürüp ciddiyetimi bozuyor..

Başarırız tabi,bizim bir abla vardı,eşi demiş sana kilo verdiğin kadar gram bilezik alacagım,nasıl bir diyet yaptı,iddiaya bindirip,görsen manken gibi oldu
Yalniz ben 6 ay önce 80 kilo bir balinaydim şimdi 65 im .60 a düşünce 57 için ugrasicam ama kısa bir molanin ardından .
Oooo bende 15 gr altın isteyeyim o zaman ,kocam bilmeden hakkıma girmiş olmasın

Yalniz ben 6 ay önce 80 kilo bir balinaydim şimdi 65 im .60 a düşünce 57 için ugrasicam ama kısa bir molanin ardından .
Oooo bende 15 gr altın isteyeyim o zaman ,kocam bilmeden hakkıma girmiş olmasın
Oo hiç durma,henüz geç değil,adama da yazık,kul hakkına giriyor...Nasıl bir yol izledin kanka,diyet takımlarına mı katıldın,ne güzel vermişsin, bravo sana

Yok kizzz kizzzz ben kendimi getiriyorum gaza senle alakası yok bacım rahat ol

Oo hiç durma,henüz geç değil,adama da yazık,kul hakkına giriyor...Nasıl bir yol izledin kanka,diyet takımlarına mı katıldın,ne güzel vermişsin, bravo sana
Kul hakkı önemli bacım ,kimsenin günahıma girmesini istemem teşekkür ederim gruplara katılmadım fakat dukan diyeti deneyimlerimiz sayfasını hatim ettim 2 ay kilo verebildim ,4 aydır duraklamadayim. Duraklama olmasaydı fit fit gezecektim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…