2 gün önce yüzüğümü kaybettim eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum😔

Hahaha :)Allah iyiliğinizi versin beni guldurdunuz benden sogumasin diye birlikte oluyorum baskasina gitmesin diye yapıyorum

Hadi bunu yazdığını da inkar et. Kocasız duramıyo musun? Bu kadar mükemmel ötesi (!) herife senden başkası dönüp de sümüğünü bile atmaz merak etme. Ye dayağını otur

Hanımlar merhaba ben iki gün önce yüzüğümu kaybettim evliyim ve eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum eşim çok sınırlı ve agresif kendim para toplayıp alayım diyorum ama çalışmıyorum o kadar parayı nasıl toplayacağım bilmiyorum sizce eşime nasıl bunu diycem bana fikir verin lutfen
Niyeyse fark etmez hissine kapıldım.

Merhaba.
Dalgınlıkla misafirliğe falan gittiğiniz yerde unutmuş olabilirmisiniz?
Yada yüzüğün ölçüsü falan bolmuydu da düştü bi yere ?

bence olanı söyleyin.
Öteki türlü sıkıntı olabilir.
Mesela benimde yüzüklerim olmuyor şuan parmaklarım şiş hamile olduğumdan .
İşimi sağlama aldım. 😃😀
Evde güvenli biyere unutmayacağım şekilde koyup kaldırdım.

Hanımlar merhaba ben iki gün önce yüzüğümu kaybettim evliyim ve eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum eşim çok sınırlı ve agresif kendim para toplayıp alayım diyorum ama çalışmıyorum o kadar parayı nasıl toplayacağım bilmiyorum sizce eşime nasıl bunu diycem bana fikir verin lutfen
"Yüzüğümü kaybetmişim" diyeceksiniz.
Bir yüzük için bu kadar korkuyorsanız evlilik değil o bence ama yinede sen bilirsin.

Darbeleri kafasına alıyosa demek
Çok kötü niyetlesiniz.. Yazdığınız bu yorum.. Bilemiyorum bazı insanlar neden bu şekilde. Konu sahibi belli ki çıkmazda. Boşanamıyor,boşanmaya cesareti yok , korkuyor. Diğer konu arasında baya zaman var ne yazdığını unutmuş olabilir. Bazı insanlar sizin kadar şansı,cesaretli olamıyor. Empati yapıp yorum yapamıyorsanız bu kadar kırıcı yorumlarda yapmayın.

söylemeyin. belki çıkar bir yerden. bulamazsanız ve sorarsa koyduğum yeri bulamıyorum ama kaybetmedim, biliyorum deyin. o fikre alışsın. gerçekten bulamazsanız da kabullenir zamanla. canınız sağolsun, üzülmeyin

Naptiniz bulabildiniz mi? Bende kaybettim de yüzüğümü, bir ay oldu bulamiyorum eşime söyledim ama yani insanlık hali sonuçta, evin her yerini aradık taradık ama yok hala hergun gelince eve bulabildin mi diye soruyor ama Yokkk yokkkk

Böyle bir adamla nasıl evli kalabiliyorsun? Agresif diye yüzüğünü kaybettiğini söylemekten çekiniyorsun? Böyle bir hayatı mı hak ediyorsun sence?

Sorun burada yüzük değil, siz yüzüğümü kaybettim deyince muhtemelen şiddet görmekten korkuyorsunuz. Kocaman bir sorun bu adamın kendisi. İnsanlık hâli, yıllardır evli olan herkesin neredeyse başına gelebilen bir olay, bir şey diyecekse zaten sizi eşi olarak değil düşmanı olarak görüyor bu adam. Ne denir bilmiyorum, cesaretiniz yoksa sahte bir alyans takmaktan başka çare görünmüyor

Kadin utanıp gizliyor belli ki. Hem eşi 10 gün eve kapatmış hem de şiddet uyguladığı korkusundan çok açık. Apaçık şeyleri sormak yerine tavsiye vermek daha mantıklı.

Konu sahibi bu adamdan koca olmaz, ömrünü tüketir, kanser olursun. İş bul ve boşan.

Neyse Hanımlar bu son üç yorum yapan kişi için diyorum siz saçmalamaya devam edin demekki siz oylesiniz ki öyle düşünüyorsunuz beni anlayanlar anladı siz devam edin
Bacım mesajın eksik kalmış!
Kadının düşmanı kadın diyecektin!
Ha bi de başınıza gelirse görürsünüz diye de beddua edecektin!

Sonuçta eşine yapamadığın atarları ,seni korumak isteyen buradaki kadınlara yapmak daha kolay değil mi?

X