Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz olayı yanlıs anlamıssınız…Aldatmak icin bir gerekce olamaz aldattım ama bi sor neden aldattım der gibi ne bu.Aldattım çünkü aşkım bitti,aldattım cunku vajinusmustun aldattım cunku o daha güzelOda bana sorsa neden beni aldatmıyorsun diye sana çok aşık olduğumdan derim
Çocuğum yok uzun süreli evli de sayılmam o yüzden kendi deneyimlerimden bahsettim net konuşamam altı üstü işte 12-13 aylık bir evlilik benimki.Cocugunuz varmi sizin eseross hanım.
Seksin niteliği de çok önemli.kimi 1 buçuk saat yapar bir kere yapar.kimi 10,15 dakika 3 kere.o durum da çok değişkenlik gösteriyor.Çocuğum yok uzun süreli evli de sayılmam o yüzden kendi deneyimlerimden bahsettim net konuşamam altı üstü işte 12-13 aylık bir evlilik benimki.
Erkekler çok garip akıllarından geçenleri anlamak bence bazen zor oluyor. Kimisinde özgüven eksikliği oluyor sırf o yüzden seks yapmak istemiyor kimisi de özgüven eksikliğini kapatmak için art arda yapıp kanıtlamaya çalışıyor. Bu bahsettiğim arkadaşım bile mesela farkında değildi seksi kötü bir şeymiş gibi algıladığının. Biraz konuşa konuşa son zamanlarda kendisinin de beklemek yerine kocasına gidebileceği konusunda biraz ikna ettim ne yaşarlar bilemiyorum tabi iyi olsunlar yeter ki.
Kafanız güzelmiş, güle güle kullanın.Hatta ben çoğu kez ona beni neden aldatmıyosun nasıl bana bu kadar anlayışlısın diye sorduğumda
Kimi 1 saat ugrasıyor sıfır keyif,kimi işi biliyor 15 dk da mutlu sonSeksin niteliği de çok önemli.kimi 1 buçuk saat yapar bir kere yapar.kimi 10,15 dakika 3 kere.o durum da çok değişkenlik gösteriyor.
Bunu eşinizle konuşup anlasın. Ayrıca adamın aklına ;"beni aldatabilirsin " alt metnini islemissin umarım öyle bir şey olmaz. Kuruyorsaniz kayganlastirici alın ,pozisyon denemek istiyorsanız söyleyin.Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim. 4 yıllık evliyiz eşimle. Bir süre bende vajinusmus vardı birlikte olamadık. Eşim bu sürede bana karşı çok anlayışlıydı. Hatta ben çoğu kez ona beni neden aldatmıyosun nasıl bana bu kadar anlayışlısın diye sorduğumda sana bu sebepten ihanet etmek istemiyorum derdi. Sonra kendi kendimize vajinusmusu yendik çok şükür. Ancak şöyle bir sorun var ki eşim sürekli beni öper koklar sarılır eli hep üstümdedir istek ve arzusunu hep belli eder ama nedense aynı gecede 2. Kere asla yapamaz olmaz. Hatta birlikteliğimizden sonra araya 3 4 gün falan girmesi lazım tekrar birlikte olmamız için. Olay anında da sürekli benimle de ilgilenir ama mesela ben en ufak kurusam hemen söner onunki ve hep aşırı duygusal olsun ister ben bazen daha farklı şeyler denemek isterim ama sanki bana öyle şeyleri yakıştıramaz gibi davranıp klasik takılır. Sabahları dişlerini fırçalar gelir öyle öper kişisel hijyenine dikkat eder ama ne zaman yakınlaşsak hemen moda girmesine rağmen sonra yapalım falan der. Sizce bunların nedenleri nelerdir ben biraz daha aktif olmak istiyorum ama o daha az ama nitelikli bir cinsel yaşam mı istiyor anlayamıyorum
Hanfendi burda 2 beğeni için konuyu farklı yere çekmeyin. Ne amaçlı o soruyu sorduğumu sizde anladınız. Aldatmanın nedeni olmamalı ama biliyorsunuz ki cinsel birliktelik yaşamamak bugün geçerli bir boşanma sebebidir. Erkekler maalesef ki genelleme yapıyorum tabiki cinsellik konusunda kadınlar kadar anlayışlı değiller yaradılışları gereği. Birçoğu hatta tek gecelik birliktelikleri aldatmadan bile saymıyor. Olması gerekeni değil olanı söylüyorum. Çoğu erkek böyle bir durumda maalesef eşini aldatıyor bende eşimin böyle bir şey yapıp yapmadığını tüm dürüstlüğümle sordum. Hemen konuyu başka yerlere çekiyorsunuz. Tek gecelik birliktelikler için bile erkeklerin aldatma oranlarını biliyor musunuz?Kafanız güzelmiş, güle güle kullanın.
Genelleme yapıyorsunuz ve bence doğru değil.erkeklerin cinsel ilişkiye daha fazla ihtiyacı yoktur.hatta okuduğunuz üzere tam tersi daha fazla oluyor.erkekler bu konuda daha az anlayışlı falan da değil.vajinismus konularında kaç sene bekleyen erkekler okuyoruz.bütün genellemeler yanlıştır ama illa genelleme yapacak olsam dediklerinizin tam tersini yapardım.ne tek geceliği ayrıca yabancı gençlik filminde miyiz? Herkesin kocası gariban bir tip işte.nereden bulacak? Neyse dediğiniz şey bence de çok yersiz.siz gidin bir cinsellik forumuna okuyun.erkkekler mi daha fazla ilişki istiyormuş kadınlar mı?Hanfendi burda 2 beğeni için konuyu farklı yere çekmeyin. Ne amaçlı o soruyu sorduğumu sizde anladınız. Aldatmanın nedeni olmamalı ama biliyorsunuz ki cinsel birliktelik yaşamamak bugün geçerli bir boşanma sebebidir. Erkekler maalesef ki genelleme yapıyorum tabiki cinsellik konusunda kadınlar kadar anlayışlı değiller yaradılışları gereği. Birçoğu hatta tek gecelik birliktelikleri aldatmadan bile saymıyor. Olması gerekeni değil olanı söylüyorum. Çoğu erkek böyle bir durumda maalesef eşini aldatıyor bende eşimin böyle bir şey yapıp yapmadığını tüm dürüstlüğümle sordum. Hemen konuyu başka yerlere çekiyorsunuz. Tek gecelik birliktelikler için bile erkeklerin aldatma oranlarını biliyor musunuz?
Siz gariban gördüklerinizden korkunGenelleme yapıyorsunuz ve bence doğru değil.erkeklerin cinsel ilişkiye daha fazla ihtiyacı yoktur.hatta okuduğunuz üzere tam tersi daha fazla oluyor.erkekler bu konuda daha az anlayışlı falan da değil.vajinismus konularında kaç sene bekleyen erkekler okuyoruz.bütün genellemeler yanlıştır ama illa genelleme yapacak olsam dediklerinizin tam tersini yapardım.ne tek geceliği ayrıca yabancı gençlik filminde miyiz? Herkesin kocası gariban bir tip işte.nereden bulacak?
canım benim şevkle isteklerim filan yok hayattan sadece anne olmak istiyorum çoğu insan gibi eşimle de normal şartlarda gayet iyi giden bi ilişkimiz var haftada 1 -2 benim içinde ideal çoğu zamanda yorgun oluyorum ama gebelik şansımı arttırmak için yumurtlama dönemleri sık olsun istiyorum olay buSebebi adamın kapasitesi o kadar.her insanın cinsel ihtiyaçları farklı.kapasitesinin üstüne çıkmaya çalışınca yapamıyor doğal olarak.gönül isterdi ki herşey tam bizim istediğimiz zamanda ve tam bizim istediğimiz gibi olsa.ama olmuyor işte.dünya bu imtihan yeri.bazen düşünüyorum koca koca insanların nasıl hâlâ bu kadar şevkle istekleri var hayattan.bırak çocuk moruk olmayıversin.bu dünya dertten başka birşey değil gördüğün üzere.daha istediğin gibi bir cinsel hayatın bile yok.bazı insanların hayata bakış açısı beni benden alıyor.9,10 yaşında bebeklerle oynayan kız çocukları gibisiniz hee.bir kocam olsun, hergün 2, 3 defa benimle sevişsin.her istediğimizde çocuğumuz olsun.... hayırdır cennetteyim de benim mi haberim yok.olgunlaşın biraz ya.
Beğeni: BEN NE ALAKAHanfendi burda 2 beğeni için konuyu farklı yere çekmeyin. Ne amaçlı o soruyu sorduğumu sizde anladınız. Aldatmanın nedeni olmamalı ama biliyorsunuz ki cinsel birliktelik yaşamamak bugün geçerli bir boşanma sebebidir. Erkekler maalesef ki genelleme yapıyorum tabiki cinsellik konusunda kadınlar kadar anlayışlı değiller yaradılışları gereği. Birçoğu hatta tek gecelik birliktelikleri aldatmadan bile saymıyor. Olması gerekeni değil olanı söylüyorum. Çoğu erkek böyle bir durumda maalesef eşini aldatıyor bende eşimin böyle bir şey yapıp yapmadığını tüm dürüstlüğümle sordum. Hemen konuyu başka yerlere çekiyorsunuz. Tek gecelik birliktelikler için bile erkeklerin aldatma oranlarını biliyor musunuz?
1.5 saat mi :) yarim saatte daral geliyor banaSeksin niteliği de çok önemli.kimi 1 buçuk saat yapar bir kere yapar.kimi 10,15 dakika 3 kere.o durum da çok değişkenlik gösteriyor.
Teknik bilirsen güzel gidiyor.ama erkeğin işi bilip seni olayda tutabilmesi lazım.ufak ve nazik dokunuşlar.1.5 saat mi :) yarim saatte daral geliyor bana
Çoğu çift 3dakika ..5 dakikalara alışkın 1 saat 1.5saat diyorsunTeknik bilirsen güzel gidiyor.ama erkeğin işi bilip seni olayda tutabilmesi lazım.ufak ve nazik dokunuşlar.
iyi olanlar da vardır canim.gelsinlerÇoğu çift 3dakika ..5 dakikalara alışkın 1 saat 1.5saat diyorsun
İyi olanlardan ses çıkmıyor sorun yaşayanlar genelde söylüyor iyi olanlar da söylemez ki nisbet yapıyor gibi olur tövbe tövbe akşam akşam aklıma gelenlere bakiyi olanlar da vardır canim.gelsinler