esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?

Öncelikle gideceksin bi yanına kıvrılıcan sonra saçlarıyla oynıcan sonra seni istiyorsa süründürcen saçma sapan gülcen dediklerine gülerek hayır falan dicen kısacası tatlı bir süründürünce oluyor biraz da böylen tatlı tatlı konuşursan tamamdır znddjdjs

Ya bunlari ben mi yapamiyorum yoksa esim mi kanmiyor

Yuzlrce sayfa var çoğu geyik ya ciddi öneride bulunacak kimse.yok mu kızlar

Yuzlrce sayfa var çoğu geyik ya ciddi öneride bulunacak kimse.yok mu kızlar
biraz aptala yat erkeği elinde tut gibi
erkeğe kahramanmış gibi davran ama kölelik değil bu sadece birazcık pohpohlayıp çekici davran ama asla kendinden taviz verme
neşeli ol,patavatsız olmayacak şekide espiriler yap,daha feminen giyin
mesela partnerinle otururken ona sokul boynundan öp masaj yap,bakışırken gözlerinin içi parıldasın,yüzünde hafif bi gülümseme olsun,
Naz yapayım diyosan bi şeyi istemiyorum diyip istediğini al,hafif şımar
bunları sakın abartma ama o kaprıs olur
adil yıldırımın bi videosu vardı onu izleyebilirsin

Vi Video çok iyiymiş teşekkürler

benim konum
Sevgililerim eskiden hep , sen çok cilveli hatunsun derlerdi.
Evlenmeden eşim de derdi aynı şeyi,
son 2 yıldır falan cilvenin c si kalmadı bende.
Ben de eski halimi özlüyorum.
Takipteyim.
Ben de okuyayım ama annemin kuzeni akşam eşi gelmeden önce ruj sürmüş süslenmiş
Adam nereye gidiyorsun felan maymunun poposu gibi olmuşsun demiş cilve kavgaya dönüşmüş

uyku sersemliğiyle gözden kaçmış

Benim eşim pandemi nedeniyle vardiyalı çalışıyor o gececi olduğu hafta karşılama töreni yapıyorum o gelmeden hazırlanıyorum öyle karşılıyorum normalde nefret eder ama gececi olduğu haftayı iple çekiyor servisteyken 10 dk kaldı 5 dk kaldı diye dakikaları sayıyor öyle bir heyecan kattık kendimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…