Eşiniz iş de sizi arar mi?

Kocam bu konuda benden şikayetçi.
Halbuki çalışmayıp evde oturan benim.
Onu hiç merak etmiyormuşum , arayıp sormuyormuşum.
Arada eserse arıyorum,panikle açıyo kesin bişey oldu çabuk söle dio,şaşırıyo arayınca.
Kendisi zırt pırt aramasada , bizim uyanma saatimizi bilir ,eğer o civarlarda watsupa falan girmemişsem merak eder arar,bide öğle yemeğinden sonra arar son olarakta eve gelmeden önce bişey lazımmı diye sormak için arar.
Bizde 7senedir evliyiz ve bi çocugumuz var.
Bu biraz mizaç meselesi sanırım.
Çokta takılmayın.

Öğlen zaten görüşüyoruz gelmeden önce var mı bi isteğin diye arar bi de hastaysam falan. Sevgililer günü yılbaşı dahil hediyesi eksik olmaz ama ben size farklı bi açıdan bakmanızı önereceğim. Eski iş yerimde çalışan kadını eşi sürekli arıyordu sevgi doluydular birbirlerine ama eşinin gözü dışarıdaydı. Her güzel özellik bi araya toplanmıyor yani :)

Benimki bir süre sonra aramamaya baslamisti sonra ben hergün aynı satte aramaya başladım ilgili konuştum hepsinde 2 ay filan sonra aramayı kestim onda aliskanlik oldu ondan sonra o aramaya başladı benim esimde şu var bana ilgi gösterince (çok fazla)benim ondan sıkılıp soguyacagimi düşünüyor (ben öyle demiştim basta)o yüzden arasa bile bişey sorar yalandan saçma sapan şeyler şimdide ben ailemin olduğu yerdeyim kendi aramızda ben günde 3 kere arArım bi kere aramiyim niye aramadin die Trip yapar değişik bişey

Arar, bazen bikaç defa bazen 7 8 defa. Duruma göre geğişiyor. Ama her ilişki farklıdır. Her aile de farklı oluyor haliyle. Ailesinden de öyle gördüyse normali budur onun için. Konuştuğunuz halde böyleyse trip atmayın.

Bir de şu var; bu adam çocukları hasta olduğunda onları arasa ama sadece siz hastayken aramasa evet sizi önemsemiyor derim. Ama çocukları için bile aramıyor, bir insanın çocuklarını önemsememesi mümkün mü? O yüzden dertlenmeyin.

Bu aralar kafama taktim kizlar eşim herkes öyle diyor ama ben gercekten cok merak ediyorum cogunuzun eşi böyle mi? 7 yillik evliyim cocugum var 2 tane.kocam isteyken tum gun hic beni aramaz (önemli birsey sormak icin fln haric) ne bir mesaj atar ne bi sesinini duyum.ne yapiyorsunuz gibi bir arama hic olmaz. Bazen hasta olurum grip mesela ozmn da aramaz nasil oldun veya cocuklar hastaydi nasilniz.Nobetleride oluyor Ay da 2/3 gece nobetinde de mesela sabaha kadar hic aramaz? Yani ölsek.kalsak haberi olmayacak sabah eve gelene kadar gecenlerde tartistik bu konu ile ilgili hatta agladim.cunku bana karsi ilgisiz.hissettiriyor bu durum beni önemsemiyor gibi geliyor ama kendi kabul etmiyor tabi cogu erkek boyledir diyor. Normal mi sizce eger degilse eşim neden boyle yapiyor cok konustum önemse bu durumlari ilgilen lutfen benim icin onemli diye ama yok yine ayni:KK12: bu arada dogum gunu evlilik yildnm vs şeyleride önemsemez hatta cogu zmn hatirlamaz bile hatirlayincada en fazla bi pasta??? 7 yillik evliligimde sadece ilk evlilik yil donumunde yemege ciktik.mesela birkac dogum gunumde hediye almisligi vardir. İsten fln gelince de sohbet muhabbet pek yoktur hatta nerdeyse ben konusmazsam o hic konusmaz genel olarak da cok konuskan bir tip degil ama sonucta ben karisiyim daha muhabbetli olmasi gerekmez mi?Nasil düzelir ki bu adam ne yapmaliyim??? Bazen acaba beni sevmiyor mu diyorum.sevginin gostergesi sadece bunlar olamaz dimi kizlar??
Benim eşimden bahsetmişsin canım resmen benimkinin tek farkı işteyken arar sorar ama diğerleri aynısı sanırım genel olarak böyleler yapacak birşey yok

Sormuşsunuz bana göre normali bu diye yazıyorum, ama başkalarının tecrübeleriyle kendinizi kötü hissetmeyin.

4.5 yıldır evliyim. Gün içerisinde en az 2 kere konuşuruz, bir de mesajlaşmalar, sosyal medyada bir şey gördüysek o mecrada yazışırız. En azından bir kez oğlumuzun fotoğrafını ister ne yapıyor diye, ve ya ben istemeden yollarım. Bazen de görüntülü arar. Eğer tartışmışsak o gün, "naptınız" ve ya "gelirken bir şey lazım mı" diye mesaj yazar.
Ama işi buna musait. Belki sizin eşinizin işi telefon ile görüşmek için musait bir yer değildir bilemiyorum.
Fakat musaitse ve aramıyorsa biraz tuhaf..

Hediye konusunda eşim de aynı. Almak ister ne alacağını bilemez, istediğiniz kadar söyleyin hediye alırken o tiyolar aklına gelmez. Genelde benim seçmemi bekler.

Bence bu arama sorma olayları baştan nasıl gelişiyorsa öyle devam ediyor.

Arar eşim ağır sanayide çalışıyor ses cok oluyor sessiz yere gidip bi sesini duyum diye arar ailesinıd arar kavga etmişsek yine arar ben sınırlıysem telefonu açarım canım sıkkın kapat derim aksamada özür diler

Zamanında cok aradım kiymete binmedim. Binde bir ararsam duzgun konusur.dengesizin tekidir genelde gündüz sizofren yada düşman gibi olur. Aksam 360 derece döner sanki dünya döndü kafasina saksı düştü sanırsın.seni böyle aramak istemeyen adami aramaya pek hevesli olmayacaksin onu anladim.ama böyle aramayıp sana yok anam hasta aramadin yok ablam abim şöyle neden aramiyon hemen derse.senden pay biçiyorum ararken ben hastayken umrunda olmuyor.ölsek haberin olmayacakken benden ne bekliyorsun de.
normal ilgisizliğini dile getirince çoğu hemen yok yere trip attın moduna giriyor.böyle durumları firsata cevirip vurman lazim anlaması için

Gun icinde acil bisey yoksa aramaz cunku cidden zamani yok, hatta tlfu cogu zaman yanina alamiyor ama nobetteyse firsat bulunca bi alo der ya da msj atar.
Hastaysam ve nobetciyse iki uc kere arar ama aksam eve gelecekse bazen aramadigi olur.
Dogum gunlerini unutmaz ama evlilik yildonumunde ne ben hediye alirim ne o..
Sevgililier gunu hic kutlamadik, adam deliriyor adini bile duyunca.
Bencede sacmalik acikcasi, herkesin deli gibi usulen hediyelestigi suni bi ask gununde varsin kalpli ayim eksik kalsin.
Esiniz evde ne eksik gelirken ne alayim diye de mi aramiyor bu arada?
Yok aramaz m ev de eksik varsa benim arayip söylememi bekler

Bu yorum çok garip geldi bana.
İnsan napıyorsun falan der.
Geyik yapar 1 dakika da olsa.
Çocuklar naptı der kapatır.

Bak ennnn kötü ihtimali yazdım.
Yani iki insan birbirini seviyorsa canım
Napıyorsun arayım dedim der ve arar.

Size istinaden söylemiyorum ama böyle yorumlar aşırı duyarsız ve saçma geliyor bana.
Bana da

Ben aramam eşimde aramaz. Önemli bir şey olursa tabiki haber veririz birbirimize. Ya da mesela geçen gün çok kar yağdı, rahat gidebildin mi yazmış, ben de geldim sıkıntı olmadı yazdım konuşma bitti. Eşinizin evdeyken ilgisinde bir problem yoksa takmayın bence çünkü bir bayan olarak bende sevmiyorum

Benim eşim aramaz,benim aklıma eserse ben ararım bazen açamıyor. İlk sıralar takıyordum sonra güzelce musait olamıyorum kusura bakma dedi bende tamam dedim. İyiyim diye mesaj atar bazen. İyiyim diye mesaj atma nedeni 5 ay önde ayağını kırdı isteyken merak etmeyim diye.

Gün içinde bir kez arar, ne yapıyorsun, ne ediyorsun diye, hatta arayacağı saat üç aşağı beş yukarı bellidir. Çok yoğun olduğu zamanlarda tek satır da olsa yazışırız. Bir de akşam eve gelirken arar, bir şey lazım mı diye. Hiçbir şekilde iletişim kurmadığımız bir gün olmadı. Öyle uzun uzun konuşmaya gerek yok ama iyi mi değil mi merak ederim, bir ses versin isterim.

Bu yorum çok garip geldi bana.
İnsan napıyorsun falan der.
Geyik yapar 1 dakika da olsa.
Çocuklar naptı der kapatır.

Bak ennnn kötü ihtimali yazdım.
Yani iki insan birbirini seviyorsa canım
Napıyorsun arayım dedim der ve arar.

Size istinaden söylemiyorum ama böyle yorumlar aşırı duyarsız ve saçma geliyor bana.

İyi de ben ciddiyim

Evde olan birinin neyi merak edilir

Bakın özler demiyor merak eder diyor

Ben evdeyken beni merak eden birine neyimi merak ettim derim sanki evde parti mi verdik

Ya da ne bileyim bana kontrol etmeye aramış gibi gelir bu durum

Sesini duymak vs de bana çok arabesk geliyor açıkçası

Bir çoğunuzdan ve muhtemelen konu sahibinden de büyüğüm ama ben 20 yaşındayken de bu tarz talepler yaşsmlar bana garip gelirdi

Örneğin sevgilim ile sokakta el ele gezmezdim herkes bu Nasıl sevgililik derdi oysa onlar sadece el ele gezerken biz çokkkk fazlasını yaşardık

Günde 1 kere mutlaka arar ne yapıyorsunuz iyi misiniz diye. Bunun dışında gerekli oldukça ararız birbirimizi. Hiç aramadığı gün de olur bilirim ki işi yoğundur fırsatı olmamıştır, ben de aramam işine gücüne baksın diye.

Hiç ama hiç aramaması bir sorun tabi ki. İnsan merak eder gün içinde hele de çocuk varsa
Eşim "hele"çocuk varsa ki var, neyi merak edecek kio_O
"Hayatım çocuğumuz yedi mi içti mi uyudu mu düşüp başını çarptı mı acillere düşmediniz di mi kakasını yaptı mı:rolleyes: bunları mı soracak:))
Hiç sevmem böyle adamları,insanı canından bezdirirler,bir sorun olsa telefon diye birşey var sonuçta...

Bence başkalarının kocası arar mı aramaz mı diye kendinize dert edinmek yerine kocanızı olduğu gibi kabullenin. Demek ki o da çalışırken başka bir şey düşünmeyenlerden..

İyi de ben ciddiyim

Evde olan birinin neyi merak edilir

Bakın özler demiyor merak eder diyor

Ben evdeyken beni merak eden birine neyimi merak ettim derim sanki evde parti mi verdik

Ya da ne bileyim bana kontrol etmeye aramış gibi gelir bu durum

Sesini duymak vs de bana çok arabesk geliyor açıkçası

Bir çoğunuzdan ve muhtemelen konu sahibinden de büyüğüm ama ben 20 yaşındayken de bu tarz talepler yaşsmlar bana garip gelirdi

Örneğin sevgilim ile sokakta el ele gezmezdim herkes bu Nasıl sevgililik derdi oysa onlar sadece el ele gezerken biz çokkkk fazlasını yaşardık
Katılıyorum damdan,eşim bir akrabaya gitmişsem arar daha çok,ne yapıyorsun,nasıllar selam söyle diyerek.
Akşamdaaaan akşama görüşmeye dayanamayanlar da vardır ama ben de onlardan değilim ya,yapacaklarıma gün yetmiyor,akşamın nasıl olduğunu anlamıyorum zaten:))

X