- 25 Mayıs 2018
- 14
- 2
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geriye başka çare kalmıyor çünkü. Kavga ile olmaz. E kendinizi de ona açmış anlamışsınız. Demek ki görmezden gelip kendine farklı bir pencere açmak lazım. Hem sizin odaginiz ondan kalkar kafanıza takmazsiniz hem de eşiniz ne oluyor yahu diye bir durup düşünür. Söylediklerimiz değil yaptıklarımız insanlara etki ediyor çünkü. Oturup onun gözüne bakmak yerine çocuklarla oynamak uyuttuktan sonra kendinizle ilgilenmek çok farkettirecektir.Iste tam olarak da bu hep ben yönlendiriyorum evet kotu biri diyemem ama ben isteyince rica edince yapiyor geri cevirmez ama ben soylemeden düsunmez. Birsey dedigim de de eeee soyledin de yapmadim mi diyor. Evet cok.yipratici herseyde bir yönlendirme bekliyor. Bende kendi dusunsun ilgilensin istyrm bor arkadas daha bahsetmis.siz gibi baska ugraslar edinin diye evet haklisinz galiba deneyecgm bu yontemi.
Benimki de böyle çamaşırları topla dedim. Toplamış yatağın üzerine atmış. Niye bunlar burda? E topla dedin. Niye gardropta değiller? E gardıropa koy demedin ki! Kafayı yicem. Ama kabullendim. Artık adım adım söylüyorum. Yoruldum ama napimIste tam olarak da bu hep ben yönlendiriyorum evet kotu biri diyemem ama ben isteyince rica edince yapiyor geri cevirmez ama ben soylemeden düsunmez. Birsey dedigim de de eeee soyledin de yapmadim mi diyor. Evet cok.yipratici herseyde bir yönlendirme bekliyor. Bende kendi dusunsun ilgilensin istyrm bor arkadas daha bahsetmis.siz gibi baska ugraslar edinin diye evet haklisinz galiba deneyecgm bu yontemi.
Canım benim o zaman ilgini azalt belki ilgiden dolayı şımarmıştır umursamamaya çalış el işi yap ne bilim yapamıyorsan bulmaca çöz puzzle yap filan kafanı dağıt başka şeylerle uğraş o zaman fark eder ilgi ister kendisi konuşmaya çalışır bence dene hem sana da iyi gelirHergun ararirm veya mesaj atarim.birseyler sorarim veya soylerim aramacgm artik.bende derim kizarim kendime ama yapamam yine hep ben ararim.bem.sevdigim.insanla ilgilenmeyi seviyorum.
aynen eşimde öyle konuşurumkonuşurum bi bakarım adam tvye dalmış önceleri sinir olurdum artık alıştım erkekler kadınlar gibi değil kabul etmek gerekBenim eşim arar. Ama şöyle birşey var esinizin meslegi ne bilmiyorum ama yogun bir işte çalışıyorsa fırsat bulamıyordur. Tabiki ne olursa olsun biz bayanlar olarak günde en az bir kez bile olsa aranmak isteriz.
Diğer konuda da benim eşim de çok konuşmaz yapısı öyle yani. Ben yanında bıcır bıcır biseyler anlatırım bazen konuşurum tepki vermez. Ben kalırım öyle :) çok komikler bazen erkekler ya. Hayat neseleri yok , ben çocuk ruhluym mesela ama o öyle sakin ve sessiz olunca bazen hevesim kırılmiyor değil. İşte biz de hanımlar olarak ya kabullencez ya da sohbet muhabbet havasına biz sokucaz onları yapacak birşey yok :)
Kesinlikle. Cunku akıllarında hep bir düşünce var. Mesela benim eşim genelde borçlarını düşünür. Heybetli, guclu duruyorlar ama onlar kocaman bir bebek aslında :)aynen eşimde öyle konuşurumkonuşurum bi bakarım adam tvye dalmış önceleri sinir olurdum artık alıştım erkekler kadınlar gibi değil kabul etmek gerek
Eşim evlendiğimizden beri günde iki defa arar cocuk olunca 3 çıktı bazen 4 oluyor aramadığı zaman ben merak ederim bir sorun mu oldu ki diye ama arasa mi iyi aramasa mi iyi bilemedimBu aralar kafama taktim kizlar eşim herkes öyle diyor ama ben gercekten cok merak ediyorum cogunuzun eşi böyle mi? 7 yillik evliyim cocugum var 2 tane.kocam isteyken tum gun hic beni aramaz (önemli birsey sormak icin fln haric) ne bir mesaj atar ne bi sesinini duyum.ne yapiyorsunuz gibi bir arama hic olmaz. Bazen hasta olurum grip mesela ozmn da aramaz nasil oldun veya cocuklar hastaydi nasilniz.Nobetleride oluyor Ay da 2/3 gece nobetinde de mesela sabaha kadar hic aramaz? Yani ölsek.kalsak haberi olmayacak sabah eve gelene kadar gecenlerde tartistik bu konu ile ilgili hatta agladim.cunku bana karsi ilgisiz.hissettiriyor bu durum beni önemsemiyor gibi geliyor ama kendi kabul etmiyor tabi cogu erkek boyledir diyor. Normal mi sizce eger degilse eşim neden boyle yapiyor cok konustum önemse bu durumlari ilgilen lutfen benim icin onemli diye ama yok yine ayni bu arada dogum gunu evlilik yildnm vs şeyleride önemsemez hatta cogu zmn hatirlamaz bile hatirlayincada en fazla bi pasta??? 7 yillik evliligimde sadece ilk evlilik yil donumunde yemege ciktik.mesela birkac dogum gunumde hediye almisligi vardir. İsten fln gelince de sohbet muhabbet pek yoktur hatta nerdeyse ben konusmazsam o hic konusmaz genel olarak da cok konuskan bir tip degil ama sonucta ben karisiyim daha muhabbetli olmasi gerekmez mi?Nasil düzelir ki bu adam ne yapmaliyim??? Bazen acaba beni sevmiyor mu diyorum.sevginin gostergesi sadece bunlar olamaz dimi kizlar??
Bu aralar kafama taktim kizlar eşim herkes öyle diyor ama ben gercekten cok merak ediyorum cogunuzun eşi böyle mi? 7 yillik evliyim cocugum var 2 tane.kocam isteyken tum gun hic beni aramaz (önemli birsey sormak icin fln haric) ne bir mesaj atar ne bi sesinini duyum.ne yapiyorsunuz gibi bir arama hic olmaz. Bazen hasta olurum grip mesela ozmn da aramaz nasil oldun veya cocuklar hastaydi nasilniz.Nobetleride oluyor Ay da 2/3 gece nobetinde de mesela sabaha kadar hic aramaz? Yani ölsek.kalsak haberi olmayacak sabah eve gelene kadar gecenlerde tartistik bu konu ile ilgili hatta agladim.cunku bana karsi ilgisiz.hissettiriyor bu durum beni önemsemiyor gibi geliyor ama kendi kabul etmiyor tabi cogu erkek boyledir diyor. Normal mi sizce eger degilse eşim neden boyle yapiyor cok konustum önemse bu durumlari ilgilen lutfen benim icin onemli diye ama yok yine ayni bu arada dogum gunu evlilik yildnm vs şeyleride önemsemez hatta cogu zmn hatirlamaz bile hatirlayincada en fazla bi pasta??? 7 yillik evliligimde sadece ilk evlilik yil donumunde yemege ciktik.mesela birkac dogum gunumde hediye almisligi vardir. İsten fln gelince de sohbet muhabbet pek yoktur hatta nerdeyse ben konusmazsam o hic konusmaz genel olarak da cok konuskan bir tip degil ama sonucta ben karisiyim daha muhabbetli olmasi gerekmez mi?Nasil düzelir ki bu adam ne yapmaliyim??? Bazen acaba beni sevmiyor mu diyorum.sevginin gostergesi sadece bunlar olamaz dimi kizlar??
Mesela neyi merak eder
Evde olan bir kişi hele ki çocuk da varsa ne yapar kahvaltı hazırlar yedirir oyun oynar öğle yemeği hazırlar yedirir parka çıkar geri gelir vs
Önemli bir şey olursa hastalık vs eşini arar söyler
Onun dışında işteki biri evdeki birini neden merak etsin ki farklı ne olabilir
Valla 3,5 yıllık evliyim. Eşimi her sabah servise bindin mi diye mesaj yazarım o da bindim yazar. Gün içinde illa konuşuruz en az 1 kere. Bir de işten dönüş yolunda görüntülü konuşuruz. Muhabbeti bırakmamak lazım. İKİ taraf da çaba sarfetmeliBu aralar kafama taktim kizlar eşim herkes öyle diyor ama ben gercekten cok merak ediyorum cogunuzun eşi böyle mi? 7 yillik evliyim cocugum var 2 tane.kocam isteyken tum gun hic beni aramaz (önemli birsey sormak icin fln haric) ne bir mesaj atar ne bi sesinini duyum.ne yapiyorsunuz gibi bir arama hic olmaz. Bazen hasta olurum grip mesela ozmn da aramaz nasil oldun veya cocuklar hastaydi nasilniz.Nobetleride oluyor Ay da 2/3 gece nobetinde de mesela sabaha kadar hic aramaz? Yani ölsek.kalsak haberi olmayacak sabah eve gelene kadar gecenlerde tartistik bu konu ile ilgili hatta agladim.cunku bana karsi ilgisiz.hissettiriyor bu durum beni önemsemiyor gibi geliyor ama kendi kabul etmiyor tabi cogu erkek boyledir diyor. Normal mi sizce eger degilse eşim neden boyle yapiyor cok konustum önemse bu durumlari ilgilen lutfen benim icin onemli diye ama yok yine ayni bu arada dogum gunu evlilik yildnm vs şeyleride önemsemez hatta cogu zmn hatirlamaz bile hatirlayincada en fazla bi pasta??? 7 yillik evliligimde sadece ilk evlilik yil donumunde yemege ciktik.mesela birkac dogum gunumde hediye almisligi vardir. İsten fln gelince de sohbet muhabbet pek yoktur hatta nerdeyse ben konusmazsam o hic konusmaz genel olarak da cok konuskan bir tip degil ama sonucta ben karisiyim daha muhabbetli olmasi gerekmez mi?Nasil düzelir ki bu adam ne yapmaliyim??? Bazen acaba beni sevmiyor mu diyorum.sevginin gostergesi sadece bunlar olamaz dimi kizlar??