Eşiniz iş de sizi arar mi?

gecenin üçünde neden uyanayım ki

Gündüz de işim varken kimse ile boş muhabbet edemem yani bir şey denilecekse acil vs ise tabii aranır da sesimi duymak için işimin arasında aramasın

Ben işim ve evini ayırmayı severim

Annem de aramaz iş saatinde mesela ama arkadaşlarım var aynı evde yaşadığı annesi ile bile günde üç kere işte konuşan bana çokkkk garip geliyor
Anne iş saatinde aramaz zaten.
Evden yeni çıkan taze üniversiteli değilsin.

Eski sevgilim deniz askeriydi, seyirde sadece 5 dk konuşabiliyorduk 6 ay 8 ay öyle geçti
Aynı evde yaşıyorduk

Ona da denmez herhalde uyandırma beni diye, başka yarım küreye gitti ve onun arama zamanı Ankara dan belirleniyordu.
Gerekli gereksiz o dakikalara her şeyi sığdırıyordum

Arayan varsa ne güzel, benim sevgilim-güncel sevgilim- de aramaz akşam konuşuruz
Lakin gün içinde aradığında da gereksiz ne meşguliyeti olacak 2 dk ayırıp konuşmanın?

Her zaman olmaz ama insan bazen kötü hisseder sesini duymak istet birilerinin

Tabi 40 yaşından sonra öyle oluyorsa
Yaşayıp göreceğiz :)

Anne iş saatinde aramaz zaten.
Evden yeni çıkan taze üniversiteli değilsin.

Eski sevgilim deniz askeriydi, seyirde sadece 5 dk konuşabiliyorduk 6 ay 8 ay öyle geçti
Aynı evde yaşıyorduk

Ona da denmez herhalde uyandırma beni diye, başka yarım küreye gitti ve onun arama zamanı Ankara dan belirleniyordu.
Gerekli gereksiz o dakikalara her şeyi sığdırıyordum

Arayan varsa ne güzel, benim sevgilim-güncel sevgilim- de aramaz akşam konuşuruz
Lakin gün içinde aradığında da gereksiz ne meşguliyeti olacak 2 dk ayırıp konuşmanın?

Her zaman olmaz ama insan bazen kötü hisseder sesini duymak istet birilerinin

Tabi 40 yaşından sonra öyle oluyorsa
Yaşayıp göreceğiz :)

Yorumumda da yazdım 20 iken de böyleydi 40 iken de böyle diye

Sevgililik, evlilik bence daha derin şeyler bir sesini duymak vs bana çok arabesk geliyor işte

Yani liseli aşkı değil ki bu sesini duyunca ekstra Mutlu olayım

Senin örnekte tabii kalkılır gece de gündüz de açılır o telefon ama o uç bir olay

Konu sahibi eşi gece nöbete gittiğinde uyuyan konu sahibini arayıp iyi mi diye sormasını istiyor

Daha çok ben onu ararım , seni çok özledim derim. O da arıyor gerçi hakkını yemiyim .

Yazılanları baştan sona okudum sizi o kada iyi anladım mı aynı şeyleri söylüyoruz ben de esim iyi biri kesinlikle ama uzaktayız kaç ay oldu sadece mesaj atar arayıp sesimi nadiren oysa iki günde bir insan sesini özler diyorum ama iyi bir eş boşver diyorum ama takılı kalıyorum üzülüyorum...

8 yıllık evliyiz daha aradığını gormedm
Ustne bı de telefonu kapalıdır :KK70:
İşi gereği
Alıştık alışıyor
İşteyken araması beni sevdiğini göstermez ki

Gün içinde arar msj atar beni sevdiğini yazar mesajlarda.Hastaysam veya çocuklar hastaysa 4,5 kez arar.ÖZel günleri hiç unutmadı 10 yıldır.Hep hediye alır ben bazen almasamda :-)
😞😞😞 ve bu adam bir gun senin katilin olmuş
Coook üzgünüm
Allah rahmet eylesin
Mekanın cennet olsun Sümeyye 😞

erkek arkadaşımdan yola çıkarsak pek dogru olmaz ilişki yeni çünkü :)

Babamdan örnek verirsem 35. yıllık evliler babam hep arar gün içinde ya da mesaj atar . Her birimize sadece anneme değil.
Annem aramaz mesela babam da bazen bunu dile getirir hatta .

Sonuca gelirsek sürekli küs ve kavga eden bir çiftler yani demem o ki bu işler aramayla , mesajla olmuyor maalesef.

Evet bende konu ekrana düşünce gördüm şimdi o mesajı atan arkadasin kime cevap verdiğine gidin kişinin bilgilerine bakın profilini goruntuleyein yorumlarda haberi paylaşmışlar 😥

Gün içinde arar msj atar beni sevdiğini yazar mesajlarda.Hastaysam veya çocuklar hastaysa 4,5 kez arar.ÖZel günleri hiç unutmadı 10 yıldır.Hep hediye alır ben bazen almasamda :-)
Su yazilana bakınca ve kadının sonuna bakinca bu dünya aşırı tuhaf.
Adam bu halden nasıl kadinin canına kiymis.
Çok tuhaf oldum.
Allah ailesine sabır versin.
Resmen insanlık bitmis.

Su yazilana bakınca ve kadının sonuna bakinca bu dünya aşırı tuhaf.
Adam bu halden nasıl kadinin canına kiymis.
Çok tuhaf oldum.
Allah ailesine sabır versin.
Resmen insanlık bitmis.
Sahii bu konu nasıl ekrana düştü eskiymis te

Dua istedi sanirim :dua:

Allah rahmet eylesin 🥀

X