- 14 Ağustos 2024
- 32
- 32
- 32
- Konu Sahibi marmelat92
Anlamayan sizsiniz. İki tane ikinci elçiyle görüştüm bütün beyaz eşyalara toplamda 20 bin dedi. Buzdolabı 6 binyalan?
okuduğunuzu anlamıyor musunuz?
hepsiyse olur yaznışım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamayan sizsiniz. İki tane ikinci elçiyle görüştüm bütün beyaz eşyalara toplamda 20 bin dedi. Buzdolabı 6 binyalan?
okuduğunuzu anlamıyor musunuz?
hepsiyse olur yaznışım.
kayinvalidesi kendi evinin esyasini kadina sormadan emri vaki istiyor. kim olursa olsun cok saygisizca. kadini da kayinvalidesine surukleyen muhtemelen esi. bazi konularda konu sahibine neden bu kadar yukelniliyor anlamiyorum.Yılda bir ay yaşadığınız eve eski 6 bin liralık dolabı vermenizdwn daha normal bir şey yok. Anormal olan sinir stres yapıp oturup buna ağlamanız. Sanırsınız ev bahşettiniz. Konularınız fazla birikmiş bence. Odağınızı kaybetmişsiniz. Esas problemlerinize odaklanmanız yararınıza olacaktır.
Çünkü görmedikleri birine atış serbest. Kadının düşmanı yine kadın maalesef. Ben tabiki bana katılmalarını beklemek için konu açmadım ama konuşma tarzları çok kaba. Anlayışınız için çok teşekkür ederimkayinvalidesi kendi evinin esyasini kadina sormadan emri vaki istiyor. kim olursa olsun cok saygisizca. kadini da kayinvalidesine surukleyen muhtemelen esi. bazi konularda konu sahibine neden bu kadar yukelniliyor anlamiyorum.
beni yanlış anlamayın ama merak ettiğim için yazıyorum. İhtiyacı olan birine vermek mantıklı diyorsunuz. Size göre öyle olabilir ama kimine göre tatmin etmiyecek olan para belki bu konu sahibi için tatmin eder bir paradır? mesela? bence konu oda değil. Eşinin onu saymaması canını sıkan ve eşinin ailesi. Sadece bu şekilde yorum yapmanız biraz haksızlık gibime geldi. Lütfen yanlış anlamayın olur muAçıkçası eşya konusunda haksizsiniz ikiniz de memurmussunuz değiştireceğim hiç bir eşyayı ikinci ele satmadim istiyaci ilan birine vermek daha mantıklı ordan gelecek para öyle tatmin edici de değil ki ağlayıp kendinizi uzmussunuz.birde yazlıkta sizde kalıyorsunuz. Diğer konularda elalem den daha çok sizin ne hissettiğiniz daha önemli. Yazdıklarızdan eşinizi çok da sevmediginizi anladım. Sevmediginiz biri ile bir ömür elalem için evli kalamazsiniz
1 haftalık 100 bin olmayan otellerde var,Yazlığa gidip 1 ay kalıp eski dolabınızı mı vermek istiyorsunuz?
1 haftalık ortalama otel tatili 100 bin TL, siz bedava tatil yapıyorsunuz farkında mısınız?
İki memur insan 6 bin TL kavgası da hiç hoş değil, 3 akşam dışarda yemek yeseniz 5 bin TL eder zaten.
Kv küçük beyin ifadesi, siz ne kadar büyük insansınız dedirtti bana.
Evliliğinizde sorunlar olması kaçınılmaz, değer yargılarınızı gözden geçirin, gönlü yüce insan olmaya çaba harcayın derim.
peki birinci cocuguyla iletisim kuramayan kopek gibi davranan adama neden ikinci cocuk verdiniz?Önemsiz geliyor derken? Nereden biliyorsunuz? Kavgalarımızın yüzde ellisi çocuğumuza davranışları yüzündendir. Ben diğer çekincelerimi de belirtmek adına hepsini sıraladım.
Anlamayan sizsiniz. İki tane ikinci elçiyle görüştüm bütün beyaz eşyalara toplamda 20 bin dedi. Buzdolabı 6 bin
Eşyalarım iyi marka ve sıkıntıları yok. Doğuda bir Büyükşehirhangi şehir?
bütün beyaz eşyalara 7 bin dediler istanbulda.
Eşyalarım iyi marka ve sıkıntıları yok. Doğuda bir Büyükşehir
rica ederim sizi çok iyi anlıyorum. bir daha biri okuttu muhabbeti yaparsa hemen cevabı verin. Yahu o benim eşim ben ders çalıştım evet ama ev işi de yaptım boş oturmadım ya diye. ilk önce belki bozulurlar boşverin asla bozuntuya vermeyin alışırlar.Beni anlayan birini bulduğum için kendimi çok iyi hissediyorum çok teşekkür ederim evet minnet duyuyorum ama bu benim ona bağımlı olacağım anlamına gelmiyor. Bir ömür minnet ödeyemem. Ben de iki çocuk doğurdum dersanesiz KPSS kazandım bir yandan evi yönettim. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
böyle yapacağımrica ederim sizi çok iyi anlıyorum. bir daha biri okuttu muhabbeti yaparsa hemen cevabı verin. Yahu o benim eşim ben ders çalıştım evet ama ev işi de yaptım boş oturmadım ya diye. ilk önce belki bozulurlar boşverin asla bozuntuya vermeyin alışırlar.
Bence okuttu konusu açılırsa kendi emeğiniz olduğunu vurgulayın, aile evinde olsanız aileniz sokağa mı atacaktı sizi sanki. Bu konuda taviz vermeyin çocuk varken atanmışsınız bu sadece sizin başarınız. Ağlamanız patlama olmuş gibi geldi bana yani mesele 6bin değil ama eşiniz bunu bile anlamamış. Eşinizle aranızda kuşak çatışması yaşıyosunuz muhtemelen, zamanında evlenmiş gencecik körpe kızla bi zahmet el üstüne tutsun hiç minnet borcu vs olaylarına girmeyin. Benim merak ettiğim 12 senelik evlisiniz memursunuz neden bu kadar zaman bu şekilde maddi zorluk çektiniz?(eşya konusunda bile yeni düzen kuracağınız için soruyorum)böyle yapacağım
Merhabalar öncelikle çok teşekkür ederim. Ben atanalı dört yıl oldu. Ondan önce tek maaş geçiniyorduk o da ancak kira kreş geçime gidiyordu birikim yapamamıştım. Ben atandıktan sonra iyi kötü bir araba aldık. Ama şartlar malum kira vs derken kenara üç beş konuluyor ama ev için yetersiz maalesefBence okuttu konusu açılırsa kendi emeğiniz olduğunu vurgulayın, aile evinde olsanız aileniz sokağa mı atacaktı sizi sanki. Bu konuda taviz vermeyin çocuk varken atanmışsınız bu sadece sizin başarınız. Ağlamanız patlama olmuş gibi geldi bana yani mesele 6bin değil ama eşiniz bunu bile anlamamış. Eşinizle aranızda kuşak çatışması yaşıyosunuz muhtemelen, zamanında evlenmiş gencecik körpe kızla bi zahmet el üstüne tutsun hiç minnet borcu vs olaylarına girmeyin. Benim merak ettiğim 12 senelik evlisiniz memursunuz neden bu kadar zaman bu şekilde maddi zorluk çektiniz?(eşya konusunda bile yeni düzen kuracağınız için soruyorum)
Dediğiniz gibi orda konu 6 bin değil aslında ama onun da etkisi var tabi günümüz şartlarındaMerhabalar öncelikle çok teşekkür ederim. Ben atanalı dört yıl oldu. Ondan önce tek maaş geçiniyorduk o da ancak kira kreş geçime gidiyordu birikim yapamamıştım. Ben atandıktan sonra iyi kötü bir araba aldık. Ama şartlar malum kira vs derken kenara üç beş konuluyor ama ev için yetersiz maalesef
Bu yorumunuzdan sonra yazacaklarım değişti. Burada size kimse beklediğiniz yorumu yapmaz. Çünkü eşiniz ömür törpüsü. Katlanmak çok kolay değil gibi görünüyor.Eşimle nişanladığımda daha üniversiteyi bile kazanmamıştım o destek oldu kazandım evlendik üniversite okudum dört yıl sonra çocuk oldu KPSS ye hazırlanamadım, 3 yıl bekledim kreş yaşı geldi kreşe verdim sonra oturdum ders çalıştım. O aşamada da hep destek oldu. Yani şimdi bizi tanıyan herkes bizim için beni okuttu büyüttü diye laf atar şakasına. Ben de bunların hayrına her hatasını görmezden geldim vicdan yaptım ama artık katlanamıyorum. Aramızda 11 yaş var ve onu bırakıp gitmek bana tüm yaptığı iyiliklerden sonra ihanet olacakmış gibi geliyor. Nankör olmakla suçlanıyordum zaten ama şimdi herkes beni kötü bilecek. Evliliğin içimde neler yaşanıyor kimse bilmiyor. Bir de çevrem hep eşimin tanıdıkları ve arkadaşlarından oluşuyor. Kendime ait çok azdır. Onları kaybetmekten de korkuyorum. İki çocuğumla hem çalışıp hem evi yönetmek ev kurmak çok zor geliyor. Büyük kızım okula gidiyor ama küçüğü bakıcıya muhtaç olacak. Maddi anlamda her ne kadar maaşım olsa da ev kirası ve bakıcı derken diğer ayı zor getireceğim. Aile desteği de yok maalesef. Bunları beni alıkoyuyor. Her şeyi geçtim beni okutması destek olması beni ona borçlu bırakıyor. İşin içinden çıkamıyorum.
Yok yanlış anlamıyorum ikimizde memuruz dediği için az bir tutar dedim yoksa herkes için durum farklıdır.birde her yıl bir ay yazlıkta kalıyoruz demişti konu sahibi yani kendilerinin de kullandığı bir yere götürülecek ondan söyledimbeni yanlış anlamayın ama merak ettiğim için yazıyorum. İhtiyacı olan birine vermek mantıklı diyorsunuz. Size göre öyle olabilir ama kimine göre tatmin etmiyecek olan para belki bu konu sahibi için tatmin eder bir paradır? mesela? bence konu oda değil. Eşinin onu saymaması canını sıkan ve eşinin ailesi. Sadece bu şekilde yorum yapmanız biraz haksızlık gibime geldi. Lütfen yanlış anlamayın olur mu
Aynen öyle gönlü yüce de olsan kimse değerini bilemeyeceği için para gitmesin bari diye düşündüm. Ki atanır atanmaz kayınvalideme en iyi marka koltuk takımı aldım bir kere de ağzını açıp orda burda gelinim bana şunu yaptı demedi. Böylelerine mi gönlü yüce davranılması lazımSize katılmıyorm ya kayınvalidesi dolabı keyfi istemiş ihtiyacı yok altı bin için değil yıllarn birikmişliği patlak verir arada ayrıca bende memurum iki yıl olacak evliyim kaynanamgili hep gözettm neleri bozulsa yeniledim eli boş asla gitmedim hastalıklarına koştm eksik gedik giderdim hiç esirgemedim gönlü yüce insan oldum dediğiniz gibi karşılığnda bekar görümcem giyim konusu açılınca ee sende kendine pek yeni bişey almıyon bekarkenkileri giyiyon benimle kendini kıyaslama dedi kaynanamda gülerek daha dün pantolon almıştn dimi dedi kendimize yetecek parayı başka yere harcayınca kendimize yetişemeyz ki altı bin dediğiniz az para değil siz para olarak bakarsnz biz bu odanın perdesi çıkardı bakarız konu sahibi zengin değil farkında msnz asıl kaynanasının sattıklarını bildiği halde getirin demesi yanlış tatil demişsnz de kadın sizce orda tatilde ne zevk alıyor olabilir kocasının diretmesiyle orda geçiriyor olmasn konu sahibi ayrılık düşünmez o ayrı ama kendini yıllarca feda etmiş herşeye göz yummuş dolmuş patlamış bi kadına böyle yorum olmaz gönlü geniş olmasa niye buraya yazsın çaresiz eser gürler veremezsn defol git der odaya gidip ağlamaz kaynanayı rezil eder