Eşiniz iş de sizi arar mi?

Ben bu tarz konularin ne amacla acildigini cok merak ediyorum esiniz ariyor mu ? , esiniz seni seviyorum diyor mu ? Hayir bunlari duydukca daha da uzuluyorsun neden boyle acilir ki konu ?
Konu sahibi zaten uzuluyorsun aramiyor,sormuyor diye.Bir de hergun esini arayip,mesaj atip,onu nasil sevdigini soyleyenlerin mesajlarini okumak hosuna mi gidiyor Allah askina ?
Su soruyu baska turlu sorsan eminim daha az uzulursun.Aramasi icin ne yapabilirim,merak etsin istiyorum vs vs En azindan cozum onerisi gelecektir.
Aslında tam da bu yüzden açmıştım konumun sonunda da yazmıştım kızlar nasıl düzelir ki bu adam ne yapmam gerek diye???? Bir kaç kişi dışında kimse öneride bulunmadı herkes kocasını anlatmaye ne meraklıymış:KK70::KK70:sanırım başlığı yanlış yazdım coğu içeriği okumadan başlığa göre yorum yaptı

Aramaz ve ben de üzülürüm. Söylüyorum tamam diyor birkaç gün arıyor. Sonra yine eski haline dönüyor. Ama evde ilgilidir, soğuk durmaz. Kabullendim artık.

Benim eşim arıyor her gün mutlaka. Hatta bazen iki üç kere arıyor sesini duymak istedim diye. Zaten sürekli olmasa da işteyken hep mesajlaşırız. Yani ne bileyim kendi işi kocamın belki de bu yüzden rahat bu kadar. Maaşlı çalışan olsa böyle olmazdı sanmıyorum. Kocanızın karakteri böyle belli ki. Zaten sizin zorunuzla arayacaksa hiç aramasın boşverin.

Bu aralar kafama taktim kizlar eşim herkes öyle diyor ama ben gercekten cok merak ediyorum cogunuzun eşi böyle mi? 7 yillik evliyim cocugum var 2 tane.kocam isteyken tum gun hic beni aramaz (önemli birsey sormak icin fln haric) ne bir mesaj atar ne bi sesinini duyum.ne yapiyorsunuz gibi bir arama hic olmaz. Bazen hasta olurum grip mesela ozmn da aramaz nasil oldun veya cocuklar hastaydi nasilniz.Nobetleride oluyor Ay da 2/3 gece nobetinde de mesela sabaha kadar hic aramaz? Yani ölsek.kalsak haberi olmayacak sabah eve gelene kadar gecenlerde tartistik bu konu ile ilgili hatta agladim.cunku bana karsi ilgisiz.hissettiriyor bu durum beni önemsemiyor gibi geliyor ama kendi kabul etmiyor tabi cogu erkek boyledir diyor. Normal mi sizce eger degilse eşim neden boyle yapiyor cok konustum önemse bu durumlari ilgilen lutfen benim icin onemli diye ama yok yine ayni:KK12: bu arada dogum gunu evlilik yildnm vs şeyleride önemsemez hatta cogu zmn hatirlamaz bile hatirlayincada en fazla bi pasta??? 7 yillik evliligimde sadece ilk evlilik yil donumunde yemege ciktik.mesela birkac dogum gunumde hediye almisligi vardir. İsten fln gelince de sohbet muhabbet pek yoktur hatta nerdeyse ben konusmazsam o hic konusmaz genel olarak da cok konuskan bir tip degil ama sonucta ben karisiyim daha muhabbetli olmasi gerekmez mi?Nasil düzelir ki bu adam ne yapmaliyim??? Bazen acaba beni sevmiyor mu diyorum.sevginin gostergesi sadece bunlar olamaz dimi kizlar??

Normalde aranız nasıl bilmiyorum ama eşim bana çok düşkündür mesela. Ama aramaz işteyken

Bu aralar kafama taktim kizlar eşim herkes öyle diyor ama ben gercekten cok merak ediyorum cogunuzun eşi böyle mi? 7 yillik evliyim cocugum var 2 tane.kocam isteyken tum gun hic beni aramaz (önemli birsey sormak icin fln haric) ne bir mesaj atar ne bi sesinini duyum.ne yapiyorsunuz gibi bir arama hic olmaz. Bazen hasta olurum grip mesela ozmn da aramaz nasil oldun veya cocuklar hastaydi nasilniz.Nobetleride oluyor Ay da 2/3 gece nobetinde de mesela sabaha kadar hic aramaz? Yani ölsek.kalsak haberi olmayacak sabah eve gelene kadar gecenlerde tartistik bu konu ile ilgili hatta agladim.cunku bana karsi ilgisiz.hissettiriyor bu durum beni önemsemiyor gibi geliyor ama kendi kabul etmiyor tabi cogu erkek boyledir diyor. Normal mi sizce eger degilse eşim neden boyle yapiyor cok konustum önemse bu durumlari ilgilen lutfen benim icin onemli diye ama yok yine ayni:KK12: bu arada dogum gunu evlilik yildnm vs şeyleride önemsemez hatta cogu zmn hatirlamaz bile hatirlayincada en fazla bi pasta??? 7 yillik evliligimde sadece ilk evlilik yil donumunde yemege ciktik.mesela birkac dogum gunumde hediye almisligi vardir. İsten fln gelince de sohbet muhabbet pek yoktur hatta nerdeyse ben konusmazsam o hic konusmaz genel olarak da cok konuskan bir tip degil ama sonucta ben karisiyim daha muhabbetli olmasi gerekmez mi?Nasil düzelir ki bu adam ne yapmaliyim??? Bazen acaba beni sevmiyor mu diyorum.sevginin gostergesi sadece bunlar olamaz dimi kizlar??

Biz de yedi yıllık evliyiz,en az iki defa arar bikaç kez de mesaj yazar. İlgi gösterme telaşından ziyade merak ettiği için aradığını bilirim,uzun konuşmayız iyi olduğumu/olduğumuzu öğrenip kısa keser genelde,bikaç dakikalık konuşmalar olur bunlar. Ulaşamazsa etrafımdaki insanları,işyerini filan arar evdeysem annesini yollar ,kendisinin bile eve geldiğini bilirim,evlendikten sonra çok hassaslaştı düşkünleşti bana/bize karşı. Akşam uzun uzun anlatır gününü genelde,eğer aramız gerginse gün içinde telefonda uzun konuşuruz sadece derdimizi anlatabilmek için. Eşiniz bu aramama işini fazlaca abartıyor bence bu kadar da olmaz.

Eşim hem aramaz hem de genel olarak tüm evlilerin aramadığını söyler bu şekilde kendini savunur demişsiniz,hatta başlıkta eşiniz sizi işteyken arar mı,insanlar kendi rutinini anlatınca da millet kocasını anlatmaya ne meraklı demişsiniz yahu bizim kamilleri size anlatsak ne olacak tepemize tüy mü konduracaksınız,tee Allahım ya :KK49:

Sizin tavrınızdan dolayı “Kocişim beni çok seviyor o la la laaa” diye bitiresim geldi yorumu:halay::deli: matruj1 matruj1

Kocam bana düşkündür diyenlerin ölçüsü ne merak ettim..benim var kocası hergun arar..özel günlerde çiçekler.. yemekler..kavga edince de küfürler.. kapı önüne konmalar..ama eşim beni çok sever diyo..bilemedim...benimkide aramaz..adamın huyu..ailesinde aramaz..çok fazla tlf konuşma huyu yok...ama çok şükür bir kere kötü sözünü duymadım.20 yıldır..yani şimdi hiç aralığı diye düşkün olmuyormu acaba

15 sayfada kocasini ovenler like :KK53:

Konu sahibi bu kisilikle alakalidir.. ben telefona yapisik gezerim, esim telefonda konusmayi sevmez hatta cogu zaman monolog seklinde ilerler sohbet :KK53: gel gelelim bir saat koyduk, bes dakika da olsa aramaya calisiyoruz ki gun icinde en azindan aksam ne tikinacagimiza karar verelim diye :KK53: yoksa bir saatten sonra aradiklarinda da kalpler bocukler ucusmuyor yani :) sen de bir saat belirle bakalim bir de oyle dene..

Ariyo yaziyo ben aramasam yazmasam hep ben mi arayacam der sağolsun boş bırakmaz :)

sadece bana küfrettiyse bağırdıysa hakaret ettiyse arar. bi şey lazım mı der cevap verince barıştık zanneder.
barışırız ama affetmem hiç

Bende 5 yıllık evliyim hatta eşimle aynı iş yerinde calısırız bi kapı var aramızda ama o bi kapının arkasında mutlaka arar mesajlasırız gün içinde hele kavga ermişsek ben gün içinde kesinlikle aramam cunkü triplerde olurum o ara ama o bişi olmamıs gibi napıosun diye arar kişilik meselesidir.

Arar, aramasa whatdan mesaj atar
Ama ben aramasini istemiyorum, zaten surekli dipdibeyiz, surekli evde konusuyoruz, aradiginda ne konuscaz.

eşin ne iş yapıyor?

ben mesela masa başı çalışıyorum. nişanlım da öyle. whatsapp web açık ve rahat rahat yazışıyoruz. işi varsa yazmaz ama genel de ikimiz de rahatız gün boyu yazışırız. acil durumlar hariç aramaz. bir senede toplasan iki kere boş muhabbet için aramıştır, belki 20 kere de acil bi durum için. telefonla konuşmayı pek sevmiyoruz sanırım. benim iş arkadaşım mesela aynı evde yaşadığı annesi ile günde 10 kere telefonla konuşur, babasıyla konuşur, akrabasıyla konuşur... bana saçma geliyor iş yerinde bu durum.

ama şimdi bu kişi masa başında çalışmıyor olsaydı ya da masa başında çalışıyorsa da webten yazma imkanı olmasaydı sabahtan akşama elde telefon duramazdı. ha bişey olur yazarım, cevap verir ama orada biter lak lak yapamazdık. e bu durumda da acil bi durum ya da o an konuşulacak bişey, paylaşılması gereken bi mevzu yoksa yazmanın da manası yok. ben komik bişey atıcam adam 2 saat sonra görecek vs. bu şekilde de yazışılmaz.

yani kişinin işine de bağlı bi durum.

sizin örnekte adam zaten odunmuş. belli yaştan sonra yontulmaz. ama konuşabilirsiniz. her gün bi beş dakika da olsa ara diye. öğle yemeğinden önce veya sonra arayabilir. ya da siz arayabilirsiniz.

Evde muhabbet etmediginiz adamla işteyken aramadi diye tartisman normal mi?
Once evdeki durumu duzeltin.
Benim esim nadiren arar. Daha cok wptan yazar. Hastaysam tabi ki sorar.
Ama işteyken hususi uzun sohbet etmeye aramaz. Evde konusuyoruz zaten.

Eşim "hele"çocuk varsa ki var, neyi merak edecek kio_O
"Hayatım çocuğumuz yedi mi içti mi uyudu mu düşüp başını çarptı mı acillere düşmediniz di mi kakasını yaptı mı:rolleyes: bunları mı soracak:))
Hiç sevmem böyle adamları,insanı canından bezdirirler,bir sorun olsa telefon diye birşey var sonuçta...

ya zaten konu sa oraya cikiyor,
simdi ben adami gun icinde napiyon nasilsin diye bir kac kez arasam, esim musait olmadiginda beni mesgule alir, bu durum arama sikligimla birlikte artar.

ancak ben esimi sadece gercekten onemli oldugunda ararim, asla mesgule atmaz,
ki zaten atarsa ben de aramaya devam ederim,
hatta patronunu bile ararim gerekirse,

esime de derim, ben seni zirt pirt aramiyorum,
ancak ariyorsam da o telefonun acilmasini beklerim.

eskiden kayinvalidem arardi beni, nabiyorsun diye calisma gunu icerisinde,
onu acmazdim mesela, muhabbete aramis, ne diye acayim yani,

simdi aramiyor, ola ki simdi arasa muhakkak acarim, demek ki onemli bir sebepten ariyor diye.

gibi gibi :))

benim icin ulasilmak onelidir, o yolu acik tutmaya onem gosteririm kisaca.

Aramazdı. Sadece söylemesi gereken bir şey ya da sağlık vs ile ilgili bir durum var ise ve o da iş yoğunluğundan fırsat bulur ise arardı.
Gerçi ben adamı günde 8546752166541 kere aradığımdan belki de fırsat bulamıyordu, bilemedim şimdi :KK70:

Sonuç: "Napıyorsun?" diye arayanı görmedim, arayan ve gören var ise saygı duyar, şapka çıkartırım.

ya zaten konu sa oraya cikiyor,
simdi ben adami gun icinde napiyon nasilsin diye bir kac kez arasam, esim musait olmadiginda beni mesgule alir, bu durum arama sikligimla birlikte artar.

ancak ben esimi sadece gercekten onemli oldugunda ararim, asla mesgule atmaz,
ki zaten atarsa ben de aramaya devam ederim,
hatta patronunu bile ararim gerekirse,

esime de derim, ben seni zirt pirt aramiyorum,
ancak ariyorsam da o telefonun acilmasini beklerim.

eskiden kayinvalidem arardi beni, nabiyorsun diye calisma gunu icerisinde,
onu acmazdim mesela, muhabbete aramis, ne diye acayim yani,

simdi aramiyor, ola ki simdi arasa muhakkak acarim, demek ki onemli bir sebepten ariyor diye.

gibi gibi :))

benim icin ulasilmak onelidir, o yolu acik tutmaya onem gosteririm kisaca.
Ay Alyscım bir arkadaşla birlikteydik,evimizden geldik yani,inan bir saatlik yemekte 2 çocuğuyla 2şer kez, birer kez de eşi kardeşleriyle konuştu:KK43:
"Naptın oğlum geldin mi gittin mi,dolaptaki yemeği gördün mü babanla konuştun mu":rolleyes:
Ben böyle:KK64:bakıyorum,çünki evin kokusu üzerimizde daha:-)
Kapattıktan sonra da,"ben çocuklarıma çok bağlıyım,aa sahi seninkiler hiç aramadı ya,benimkiler sesimi duymadan duramazlar:-) "
Çocuklarımız boyumuza geldi neredeyse:halay:

Bazen arar ama cogunlukla aramaz, bende oyle. Hatta bazen aradiginda onemli bisey yoksa sonra konusalim diye kapatirim. Cok anlam yuklemem yani... beni arayarak gosterecekse ilgisini yanmisim...

Tarzı Öyledir. 7 sene sonra mı dert ettiniz ?
Eşinizi de öyle kabul edin. Ya da gün içinde siz arayın belki o da zamanla bunu Alışkanlık haline getirir.

X