Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhahhah az önce bunları yazmıştımNe güzel miss bizimki tuvalete gidiyorum yemek yiyorum mal geldi onlara bakıyor çocuk naptı kalktınızmı kahvaltı ettinizmi ağladımı güldümü kaçta kalktınız uyudumu öğlen uykusunu aldımı hastaneye gittinizmi bayıyor bende çok arıyorsun diye tartışıyorum .
Tabii ki,örneğin geçen gün eşim geç kaldı"bir sorun yok değil mi"diye aradım,o da arar öyle bir durumda.Ya da çocuklar sınavdan sevindirici bir puan almışlarsa mutlu olurum ve paylaşmak için ararım.Ben aramam eşimde aramaz. Önemli bir şey olursa tabiki haber veririz birbirimize. Ya da mesela geçen gün çok kar yağdı, rahat gidebildin mi yazmış, ben de geldim sıkıntı olmadı yazdım konuşma bitti. Eşinizin evdeyken ilgisinde bir problem yoksa takmayın bence çünkü bir bayan olarak bende sevmiyorum
Evde degilim ki ben. Ev hanimi.degilim.calisiyrm cocumlarda bakici ve kreste olur gun icindeİyi de ben ciddiyim
Evde olan birinin neyi merak edilir
Bakın özler demiyor merak eder diyor
Ben evdeyken beni merak eden birine neyimi merak ettim derim sanki evde parti mi verdik
Ya da ne bileyim bana kontrol etmeye aramış gibi gelir bu durum
Sesini duymak vs de bana çok arabesk geliyor açıkçası
Bir çoğunuzdan ve muhtemelen konu sahibinden de büyüğüm ama ben 20 yaşındayken de bu tarz talepler yaşsmlar bana garip gelirdi
Örneğin sevgilim ile sokakta el ele gezmezdim herkes bu Nasıl sevgililik derdi oysa onlar sadece el ele gezerken biz çokkkk fazlasını yaşardık
Evde degilim ki ben. Ev hanimi.degilim.calisiyrm cocumlarda bakici ve kreste olur gun icinde
Eşim "hele"çocuk varsa ki var, neyi merak edecek ki
"Hayatım çocuğumuz yedi mi içti mi uyudu mu düşüp başını çarptı mı acillere düşmediniz di mi kakasını yaptı mı bunları mı soracak:))
Hiç sevmem böyle adamları,insanı canından bezdirirler,bir sorun olsa telefon diye birşey var sonuçta...
Eşim "hele"çocuk varsa ki var, neyi merak edecek ki
"Hayatım çocuğumuz yedi mi içti mi uyudu mu düşüp başını çarptı mı acillere düşmediniz di mi kakasını yaptı mı bunları mı soracak:))
Hiç sevmem böyle adamları,insanı canından bezdirirler,bir sorun olsa telefon diye birşey var sonuçta...
Ahhahhah öyle vallahi,akşam sağ salim gelsin bana yeter,gündüz rutin işte meraklık birşey yok bence:)Ben de aynı yoruma aynı cevabı verdim de duyarsız ve saçma bulundu
Esasen hayata bakış açısı ile ilgili bu durum
Karşıdakinin ne yaptığı açıkken ne yapıyorsun diye sormak bir ilgi şekli değil ama burada genç kızlar sevgilim bu akşam üç kere az mesaj attı diye konu açıyorlar
Evliler de gün içinde Adamın aklına geliyor muyum diye düşünüyor ve aranırsa Adamın onu düşündüğü sonucu çıkıyor
Oysa iş esnasında neden Adamın aklına geleceğim ki işini yapsın trafikte vs dikkatli gitsin yeter
Dalga değildi ki,böyle bir adam tanıyorum eşi illallah dedi,çamaşır makinasını havalandırmasından deterjan gözünü kürdanla temizlemesine kadar karışıyor.Dalga geçtiğiniz konuları sormak için değil,ki bahsettiğiniz konularda sorun yaşıyorsak onlar için de arayabilir memnun olurum ilgilendiği için. Herşey yolunda mı diyerek günde bir kez arar, ben de bundan mutlu olurum, yeri gelir ben de onu ararım. Mıç mıç bir ilişkiden değil , gün içinde varlıklarını seslerini duymanın güzelliğinden bahsediyorum.
Siz bunları gereksiz görüyor olabilirsiniz saygı duyuyorum ama bizim için güzel detaylar. Ve Ayrıca gereksiz görmeniz dalga geçmenizi gerektirmiyor. İyi günler