Eşiniz iş de sizi arar mi?

Bu aralar kafama taktim kizlar eşim herkes öyle diyor ama ben gercekten cok merak ediyorum cogunuzun eşi böyle mi? 7 yillik evliyim cocugum var 2 tane.kocam isteyken tum gun hic beni aramaz (önemli birsey sormak icin fln haric) ne bir mesaj atar ne bi sesinini duyum.ne yapiyorsunuz gibi bir arama hic olmaz. Bazen hasta olurum grip mesela ozmn da aramaz nasil oldun veya cocuklar hastaydi nasilniz.Nobetleride oluyor Ay da 2/3 gece nobetinde de mesela sabaha kadar hic aramaz? Yani ölsek.kalsak haberi olmayacak sabah eve gelene kadar gecenlerde tartistik bu konu ile ilgili hatta agladim.cunku bana karsi ilgisiz.hissettiriyor bu durum beni önemsemiyor gibi geliyor ama kendi kabul etmiyor tabi cogu erkek boyledir diyor. Normal mi sizce eger degilse eşim neden boyle yapiyor cok konustum önemse bu durumlari ilgilen lutfen benim icin onemli diye ama yok yine ayni:KK12: bu arada dogum gunu evlilik yildnm vs şeyleride önemsemez hatta cogu zmn hatirlamaz bile hatirlayincada en fazla bi pasta??? 7 yillik evliligimde sadece ilk evlilik yil donumunde yemege ciktik.mesela birkac dogum gunumde hediye almisligi vardir. İsten fln gelince de sohbet muhabbet pek yoktur hatta nerdeyse ben konusmazsam o hic konusmaz genel olarak da cok konuskan bir tip degil ama sonucta ben karisiyim daha muhabbetli olmasi gerekmez mi?Nasil düzelir ki bu adam ne yapmaliyim??? Bazen acaba beni sevmiyor mu diyorum.sevginin gostergesi sadece bunlar olamaz dimi kizlar??
Belki sevgi dili farklıdır. Belki başka yollarla sevgisini gösteriyordur. Her insan romantik, jest yapan bir tarzda olmayabilir. Başka şeylerde ilgilenmesi, sorumluk Sahibi olması, Gibi şeyler de çok önemli bence. Yedi yıldır evliyim demişsiniz, neden şimdi takmaya başladınız, Birisi sizi gaza mı getirdi

Zirt pirt aranmaya ben de gicik olurum da bu denli hic konuşmayacaksak niye evlenioruz ki? Belli ki birbirinize göre degilsiniz. Konu eski ama bunu normal bulmak sacma bu ayrinti her daim herkese lazim o yuzden yaziorum. Yani gun icinde konusmak yok, aksam evde muhabbet yok yalniz yaşarım daha iyi o zaman ne anladim o işten.

Bu aralar kafama taktim kizlar eşim herkes öyle diyor ama ben gercekten cok merak ediyorum cogunuzun eşi böyle mi? 7 yillik evliyim cocugum var 2 tane.kocam isteyken tum gun hic beni aramaz (önemli birsey sormak icin fln haric) ne bir mesaj atar ne bi sesinini duyum.ne yapiyorsunuz gibi bir arama hic olmaz. Bazen hasta olurum grip mesela ozmn da aramaz nasil oldun veya cocuklar hastaydi nasilniz.Nobetleride oluyor Ay da 2/3 gece nobetinde de mesela sabaha kadar hic aramaz? Yani ölsek.kalsak haberi olmayacak sabah eve gelene kadar gecenlerde tartistik bu konu ile ilgili hatta agladim.cunku bana karsi ilgisiz.hissettiriyor bu durum beni önemsemiyor gibi geliyor ama kendi kabul etmiyor tabi cogu erkek boyledir diyor. Normal mi sizce eger degilse eşim neden boyle yapiyor cok konustum önemse bu durumlari ilgilen lutfen benim icin onemli diye ama yok yine ayni:KK12: bu arada dogum gunu evlilik yildnm vs şeyleride önemsemez hatta cogu zmn hatirlamaz bile hatirlayincada en fazla bi pasta??? 7 yillik evliligimde sadece ilk evlilik yil donumunde yemege ciktik.mesela birkac dogum gunumde hediye almisligi vardir. İsten fln gelince de sohbet muhabbet pek yoktur hatta nerdeyse ben konusmazsam o hic konusmaz genel olarak da cok konuskan bir tip degil ama sonucta ben karisiyim daha muhabbetli olmasi gerekmez mi?Nasil düzelir ki bu adam ne yapmaliyim??? Bazen acaba beni sevmiyor mu diyorum.sevginin gostergesi sadece bunlar olamaz dimi kizlar??
Telefonda konuşmaya sinir olurum
Hatta en son bı yakınım senin telefonda konuşmaya alerjin mi var yazmış 😂😂😂
Mesajlaşmak yeter benim için

Ki eşim bana işteyken mesaj atarsa biraz ozlesin diye vaktinde cevap vermiyorum iki saat geç dönüyorum filan

Zaten evde beraberiz
İşte de sürekli iletişim kurmak bilemedim ne mana?

Su yazilana bakınca ve kadının sonuna bakinca bu dünya aşırı tuhaf.
Adam bu halden nasıl kadinin canına kiymis.
Çok tuhaf oldum.
Allah ailesine sabır versin.
Resmen insanlık bitmis.
Dasmercigim anlamadım
Bu konuyu açan üye mi öldürülmüş nerden haberimiz oldu bizim bundan ?

Eşim 8 5 çalışıyor.Ogle tatilinde kesin arar onun dışında önemli bisey olduğunda arar ve çoğu zaman mesajlaşırız.

anlamadım o ne demek acaba ?
tanıyormusunuz kendisini ?
Tanımıyorum
Forumu gezerken fark ettim
Profilini dolanırken içim cız etti😢
Yazdığı seyi gorunce ben de yorum yapıverdim
Dua istedi. Rahmetli herhalde
Mekanı cennet olsun

Tanımıyorum
Forumu gezerken fark ettim
Profilini dolanırken içim cız etti😢
Yazdığı seyi gorunce ben de yorum yapıverdim
Dua istedi. Rahmetli herhalde
Mekanı cennet olsun
evet ben de sizin yorumunuzu görünce baktım profiline.
Canımm yaa çok üzüldüm.
Mekanı cennet olsun. Nurlar içinde yatsın inşallah.

X