- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.821
Konustum tabii cok konustum guzelce anlattigim da oldu bazen üzuntuden ilgisizlikten salga sumuk aglayarak anlattigimda oldu ama yok degismiyor aslinda beni bu da uzuyor benim icin degismeye cabalamiyor demekki diyorm.nebiliym.belkide cok.duysal.derin dusunuyorum.bilmiurm ztn konuyuda oyuzden actim ben mi abartiyrm diye. Beraber cay kahve keyfi yapmayiz nerdeyse hic isten gelir yemegini yer uzanir uykuya dalar. Belki bazen meyve fln ister onuda yerken hic konusmaz hep ben soru sorarim anlatirim. Sen de anlat derim.ne anlatayim hep ayni seyler der gecistirir birseylerde bahset konus derim.sacmalayip konusacagima.hic konusmayim der. Aslinda ben.sacmalasa da boş konussa da konusmasini istiyorum. Zorunlu konusulmasi gereken konular ( cocugun doktor randevusu ilav bitmesi ev ihtiyaclari borclar vs..... haric) hic sohbet konusi acip konusmaz.Yani arkadaşlarıyla çok sakalasip gülen bir insansa demek sorunu sizle diyecektim ki genel olarak yapısı bu herhalde. Ama ömür de böyle geçmez ki ya ne bileyim. İnsan kocasıyla geyik yapmak saçmalamak ister bazen. Oturup gülüşmek dertleşmek sohbet etmek yani. Bir yerden sonra eşiniz en yakın arkadaşınız oluyor çünkü. Peki etraflıca oturup konuştunuz mu? Düşüncelerinizi anlattınız mı? Beraber çay / kahve keyfi yapıp TV, film falan seyreder misiniz?