Eş ailem sorunlu değilAramızda var mı böyleleri kızlar. Cidden çok merak ediyorum çünkü sanki bir yerden sonra insan patlıyor. Eş ailesi olumsuzluklarını umursamayan, görmezden gelen, hiç kafaya takmayıp sadece eşine odaklanıp hiç tartışmayan(eş ailesi konusunda) var mı??Varsa koca bir MAŞALLAH benden. Zor iş...
Eş ailesi de onu umursamiyorsa neden olmasın ? Arkadaşım var yengesiyle konuşmuyor yengesi De onunla konuşmuyor mecburi ortamlar dışında abisi arkadaşıma arkadasim da abisine düşkün birbirlerinin çocuklarına ölup bitiyorlar. Yengemle yaşadığım olay benim Ve onun arasında abimi arada bırakmak olmaz demişti. Kimse kimseyi zorlamiyor ve mukkemmel de ilerliyor :)Aramızda var mı böyleleri kızlar. Cidden çok merak ediyorum çünkü sanki bir yerden sonra insan patlıyor. Eş ailesi olumsuzluklarını umursamayan, görmezden gelen, hiç kafaya takmayıp sadece eşine odaklanıp hiç tartışmayan(eş ailesi konusunda) var mı??Varsa koca bir MAŞALLAH benden. Zor iş...
Aramızda var mı böyleleri kızlar. Cidden çok merak ediyorum çünkü sanki bir yerden sonra insan patlıyor. Eş ailesi olumsuzluklarını umursamayan, görmezden gelen, hiç kafaya takmayıp sadece eşine odaklanıp hiç tartışmayan(eş ailesi konusunda) var mı??Varsa koca bir MAŞALLAH benden. Zor iş...
O koca begenmediginiz aileden çıkıyor.Dolduracaklar eşinizi.Surekli kavga gürültü iyi düşünün derim.Aramızda var mı böyleleri kızlar. Cidden çok merak ediyorum çünkü sanki bir yerden sonra insan patlıyor. Eş ailesi olumsuzluklarını umursamayan, görmezden gelen, hiç kafaya takmayıp sadece eşine odaklanıp hiç tartışmayan(eş ailesi konusunda) var mı??Varsa koca bir MAŞALLAH benden. Zor iş...
Sorunun ailesinde olduğunun farkındaO koca begenmediginiz aileden çıkıyor.Dolduracaklar eşinizi.Surekli kavga gürültü iyi düşünün derim.
Hiç problem yaşamayan şanslı bir azınlık vardır mutlaka, onlara bir maşallah diyelimAramızda var mı böyleleri kızlar. Cidden çok merak ediyorum çünkü sanki bir yerden sonra insan patlıyor. Eş ailesi olumsuzluklarını umursamayan, görmezden gelen, hiç kafaya takmayıp sadece eşine odaklanıp hiç tartışmayan(eş ailesi konusunda) var mı??Varsa koca bir MAŞALLAH benden. Zor iş...
Es ailesi geline kötü davranıyorsa onu istemediği içindir ve oğullarının "iyiliği" için ayırmaya çalışıyorlardır. Beni bu konuda motive eden bu düşüncem. Yani amaç belli zaten eşimle aramı bozmak.Aramızda var mı böyleleri kızlar. Cidden çok merak ediyorum çünkü sanki bir yerden sonra insan patlıyor. Eş ailesi olumsuzluklarını umursamayan, görmezden gelen, hiç kafaya takmayıp sadece eşine odaklanıp hiç tartışmayan(eş ailesi konusunda) var mı??Varsa koca bir MAŞALLAH benden. Zor iş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?