Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlığa koştum geldim BENNNNNAramızda var mı böyleleri kızlar. Cidden çok merak ediyorum çünkü sanki bir yerden sonra insan patlıyor. Eş ailesi olumsuzluklarını umursamayan, görmezden gelen, hiç kafaya takmayıp sadece eşine odaklanıp hiç tartışmayan(eş ailesi konusunda) var mı??Varsa koca bir MAŞALLAH benden.
Zor iş...
İşte ben bunu geç idrak ettim. Annem defalarca söyledi onun amacı senin modunu düşürmek sinirlendirmek mutsuz etmek ona bu kozu verme eşinle yok yere tartışma moralini bozup oturduğunda o bundan zevk alıyor diye. Şimdi biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum bakalımEs ailesi geline kötü davranıyorsa onu istemediği içindir ve oğullarının "iyiliği" için ayırmaya çalışıyorlardır. Beni bu konuda motive eden bu düşüncem. Yani amaç belli zaten eşimle aramı bozmak.
Eşimin bir iki tane kendini bilmez yakını ben hamileyken sizi ayıracaz keşke çocuk yapmasaydin dediler. Hiç umursamadım. Eşim duyunca bana niye söylemedin dedi. Söylesem ne olacaktı ki yanlış anlamışsın diyecekti eminim
Onları takıp kocamla hiç kavga edemem. Çünkü eşimle tartışırsam düşmanlarımin mutlu olacağını bilirim.
En güzeli araya görünmez duvar örmek. Uzun yazdım kusura bakmayın. Yuvanizda hep mutlu olun inşallah.
Cok takintili biriydim ama esim sen bna bak bu evde kim var kapiyi kapatinca dedi hep bosver dedi ben senn icin susarm sendd bnm icn idare et dedi ve yprum ypmsamda haklisin yeri glnce hakszsin der ve darilmam konusarak cozerzAramızda var mı böyleleri kızlar. Cidden çok merak ediyorum çünkü sanki bir yerden sonra insan patlıyor. Eş ailesi olumsuzluklarını umursamayan, görmezden gelen, hiç kafaya takmayıp sadece eşine odaklanıp hiç tartışmayan(eş ailesi konusunda) var mı??Varsa koca bir MAŞALLAH benden.
Zor iş...
Ah annelerimiz onlar tecrübeleri ile her şeyi görüyorİşte ben bunu geç idrak ettim. Annem defalarca söyledi onun amacı senin modunu düşürmek sinirlendirmek mutsuz etmek ona bu kozu verme eşinle yok yere tartışma moralini bozup oturduğunda o bundan zevk alıyor diye. Şimdi biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum bakalım
Ne kadar şanslısınız. Bende eşimin yakınlarını severdim. Beni de seviyorlar diye mutlu olurdum ama meğer hiç biri istemiyormuş beni. Öyle güzel rol yaptılar ki. Bu süreçte arkamdan ne dolaplar dönmüş. Anlamam tam 5 yıl sürdü ☹Valla ben eşimi ailesi için seviyorum
İçimi dökmüşsünüz resmen. Okurken kendi hislerimi okudum sandım. Özellikle ilerde çocuklarım için iyi bir babaannesi dedesi hala ve amcaları olmayacağı için üzülüyorum. Ne yazikki benim de akrabalık ilişkilerim iyi değil akraba sevgisi pek göremedim çocuklarım da aşağı yukarı aynı olacak galiba. Bu da üzüyor beni...Bu durumda olup poncik bir aşk yaşıyorum diyen varsa yalan söylüyordur bence.
Çünkü insan çok etkileniyor eş ailesinden. Bakıyorsun çevrende insan gibi insanlara karışmış kv, kp tarafından deger gören, gorumcemi cok severim diyen insanlar, tatlı dünür ilişkileri. Ayda bir iki ayda bir ağız tadıyla yapılan çaylı görüşmeler...
Ben de isterdim evladıma dedesinden, halasından bahsederken yüzüm gülsün. Ama olmadı.
Ve durum buysa eğer iş eş ailesi ile iletişimi tamamen kesmeye varmışsa ortada beceriksiz bir eş olduğu içindir. Bu gerçeği atlamamak lazim.
Gerçeklere sarılarak sevebildiğimiz kadar seviyoruz.
Mükemmellik derecesini siz hesaplayın.
Sen dusundun mu?O koca begenmediginiz aileden çıkıyor.Dolduracaklar eşinizi.Surekli kavga gürültü iyi düşünün derim.
Eş ailesini seviyor muyum? Bazılarını evet bazılarını hayır. Hatta 2 görümcem var, evlerden ırak, tam sülale karıştıran cinstenler. Ben insanları akrabalık ilişkilerinden bağımsız değerlendiriyorum çünkü akrabalarının hareketlerini yönetemiyorsun, tıpkı iş arkadaşlarının ve komşularının davranışlarını yönetemediğin gibi, kapıştığımız zamanlar da oldu ama bunu eşime anlatırken asla 'senin kardeşin, senin annen...' diyerek başlamadım, çünkü olanları bu adam yönlendirmiyor, bir şey yaparken ona sormuyorlar. Adam masum yani. Ben durumu olabildiği kadar iş ilişkisi gibi idare ediyorum, ha asla lafımı esirgemem, yüzlerine söylerim, hem de eşimin yanında söylerim. Onu doldurmalarına da çok fırsat vermem, önce ben anlatmaya çalışırım 'bu gün şöyle şöyle oldu' diye. Herkesin içinde de 'arkamdan konuşulacak bir şey yok, bir sorun varsa cesareti olan yüzüme söylesin, konuşalım' derim. Akrabalar atılıp satılamıyor maalesef, biraz dişli olup lafı esirgememek çok önemli, öyle olunca az desturlu gidiyorlar.Aramızda var mı böyleleri kızlar. Cidden çok merak ediyorum çünkü sanki bir yerden sonra insan patlıyor. Eş ailesi olumsuzluklarını umursamayan, görmezden gelen, hiç kafaya takmayıp sadece eşine odaklanıp hiç tartışmayan(eş ailesi konusunda) var mı??Varsa koca bir MAŞALLAH benden.
Zor iş...
Ben varım
Eşimin anne&babası, eşime(ve diğer çocuklarına) karşı ailesi gibi değil, herhangi bir tanıdık gibi uzak ve mesafelidir.
Bize zararları da yararları da yoktur.
Biz gerektiği zaman ziyaretimizi yapar veyahut onları ağırlarız.
Benim mantığıma göre faydası olmayan insan aslında zarar veriyordur. Dolayısıyla onları sevmiyorum. Eşim de biliyor,sıkıntı etmiyor çünkü kendisi de sevgi görmüş değil.
Ben bu soğuk aileye alışana kadar zorlandımsa da aramızda ailelere dair hiçbir sorun olmuyor.
Burada okuduklarıma bakarsam, erkek denge kurabilse kimse sorun yaşamaz derim.