- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
-
- Konu Sahibi vuslatahasretim
fizyolojik siddete aliskinim ben hep alttan alip iyi davranirsam olmaz belki yada ilerde azalir diye düsündüm. üzüldüm ama evlendik sonucta. ömür gecirmek icin evlendim ben bosanmak icin degilki. sabretmeye calismistimne fark eder adamla 2 kere yüz yüze gelmişsiniz.
ilk mesajınızda sizi dövdüğünü de yazmışsınız. evliliğinizin ilk ikinci haftasında olmuş üstelik. şimdiye boşanmış olmanız lazımdı.
görürsün yakinda insallah karnindakini kaybettiginde yada saglam dogmadiginda AMINBir söz var hani itin köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı diye öyle bir aklıma geldiinş banlanmam
Kimse sana inanmadi diye daha dogmamis bir bebege beddua edemezsin kendine gelhakli oldugunu düsünüyorsan bedduadan neden korkuyorsun ? sen bilirsin ister inan ister inanma ama gördügüm kadariyla hamilesin allah sana bedelini o karnindakiyle ödetsin o kadar büyük konusuyorum cünkü ben yalan söylemiyorum ben üzülüyorum burda sen gelmis üstüne ne diyorsun bana.
inanmiyorsan okuma yazma. insanlarin acisi var böyle senin gibiler gelip gelip konulara fale yalan yazip duruyor insanalrin ne cektigini bilmiyorsunuz ama allah büyük kimadiginla inanmadiginla sinar seni bu sözlerimi unutma
E bak kolayca bırakmıs gitmiş işte... Nikah illa mal mülk paylaşımı değil ki... "Bence" kendinize verdiğiniz değer... Nitekim karsı taraf bakın o değeri vermemis ve kolayca gitmiş.ilk es istemisti cocugu. bende onu seviyordum bende istedim tamam dedim deneyelim dedim denedik olmadi. imam nikahi vardi resmi nikah o kadarda önemli degil olmamasi daha iyi bosanmakla ugrasmiyosun en azindan. benim kimsenin malindada gözüm yok kimseden bi beklentim olmadi benim sevgi saygi anlayis en önemlisi dürüstlük disinda
yanlis anlamayin ama ne kadar kötülük varsa ben türkiyede yasayanlardan dahadogrusu kendisine müslüman diyen seytanlardan gördüm. sadece türkiyede yasamis ve o ülke disinda baska biryer görmemis birisi anlayamaz bunu ama gercekten o ülkede herkez birbirini dolandirmak pesinde kendi cikari pesinde.Bunca yildir Turkiye'de yasiyorum, boyle bir sey duymadim. San Francisco mu burasi ayol, neresi soyleyin cok merak ettim.
Resmi nikah nasil onemli degil? Siz cok garipsiniz. Hangi soylediginize ne yazsam sasirdim. Allah kolaylik versin ama en cok akil fikir sagduyu.ilk es istemisti cocugu. bende onu seviyordum bende istedim tamam dedim deneyelim dedim denedik olmadi. imam nikahi vardi resmi nikah o kadarda önemli degil olmamasi daha iyi bosanmakla ugrasmiyosun en azindan. benim kimsenin malindada gözüm yok kimseden bi beklentim olmadi benim sevgi saygi anlayis en önemlisi dürüstlük disinda
yasadigim ülkede o sehirden gelen erkekler baska yer söylüyor sonradan ögrendim sebebini. türkiyeye tatil icin geldim cok kezSanirim bursayi kastediyor arkadas. yurtdisinda yasiyor ama turkiyede de herseye hakim masallah
İyi de ben sana yalan söylüyorsun demedim ki duan kabul olmaz dedim okuduğunu anlamakta sıkıntın var demek ki. Belli ki okuduğunu anlamakta da sıkıntın var beynin tam basmıyor. Yüce Allahım bilmişte sana evlat vermemşl demek ki. Sen istediğin kadar beddua et benim bebeğimi Allah korur ama seni bu kötü kalplilikle hayatta daha neleeer neler bulur bilemem.görürsün yakinda insallah karnindakini kaybettiginde yada saglam dogmadiginda AMIN
benim icin rahat dogruyu söylüyorum sen haksizlik yapiyorsun bedelinide allah elbet ödetir
Direk Allaha havale et o zaman beddua edip edip sonra Allaha havale diyorsun.beddua edince kanit olmuyor ama allaha haba ediyorum ve allahin adaletli oldugunu biliyorum ve bedelini ödeteceginide biliyorum o yüzden icim rahatliyor. isteyen istedigine inanir yada inanmaz.
sürekli yalan söyleyenlafi dolandirsn birisinden nasi bilsin emin olsun insan ? türkiyede yasayan kadinlar kadar uyanik degil yurt disinda yasayanlar. türkiyede dalga geciyorlar saf diye. dürüstlüge iyilige saflik diye dalga geciyorlarKocasının yaşı dışında
hayir cocuk asla yapmam böyle birinden ki böyle biriyle birdaha birlikte olmam ben bilmiyordumLütfen saçmalama... çocuk mu olmasını bekliyosun ayrılmak için.
Hanım efendi acınoz vardır anladık da hamile olduğunu düşündüğünüz bir bayana beddua etmek nedir ya ayazık o bayanın yerine kendinizi koyun sizde hamile olabilir ve birisinden böyle beddua alabilirsiniz kendi sorunlarınıza günahsız bir meleği karıştırmayın konu sahibisinhakli oldugunu düsünüyorsan bedduadan neden korkuyorsun ? sen bilirsin ister inan ister inanma ama gördügüm kadariyla hamilesin allah sana bedelini o karnindakiyle ödetsin o kadar büyük konusuyorum cünkü ben yalan söylemiyorum ben üzülüyorum burda sen gelmis üstüne ne diyorsun bana.
inanmiyorsan okuma yazma. insanlarin acisi var böyle senin gibiler gelip gelip konulara fale yalan yazip duruyor insanalrin ne cektigini bilmiyorsunuz ama allah büyük kimadiginla inanmadiginla sinar seni bu sözlerimi unutma
Senin kalbin kotu ;görürsün yakinda insallah karnindakini kaybettiginde yada saglam dogmadiginda AMIN
benim icin rahat dogruyu söylüyorum sen haksizlik yapiyorsun bedelinide allah elbet ödetir
Görücü usulu denilen olan sizinkinden çok çok farklı ki... Aileler birbirlerine uygun oluyor çoğunlukla... Denklik söz konusu oluyor.öyle görücü usulüyle evlenenlerde var eskiden hic tanimadan evlenirlermid mutluda yasarlarmis. ama bir insanin bu kadar cok kötü olabilecegini düsünemedim ben. tartisma her evde olur yeterki gönül almayi bilsin ciftler. seven insan haklida olsa gider gönül alir bende cok yaptim ama bi yerden sonra dayanamiyor insan
evet bu dediklerini hepsini yaptirmak istiyorum ama cogu hastalik yillar sonra ortaya cikiyor ama yinede yaptircam doktordan randevu alip dicem bi sekildeArkadaşım mutlaka bir enfeksiyon hastalıkları bölümüne gidip gerekli tahlilleri yaptirin.
Ozellikle HIV testini ihmal etmeyin. Bu ortamlar tekinsiz ortamlardir. Kapti ise ki %90 kapmistir, sana bulastirmasi cok kolay.
Lutfen herseyi bir kenara birakip once su tahlilleri yaptir. Daha sonra zaten tercihi boyle olan bir adama kocam diyemeyecegin icin bosanman lazim. Kim ne derse desin. Evet bir cok gay paravan evlilik yapıyor maalesef.
Bunun size denk gelmesi uzucu..
bu mesele çok basit değil ama hiç bir şey hissetmiyorum artık diyorsunuz.öyle görücü usulüyle evlenenlerde var eskiden hic tanimadan evlenirlermid mutluda yasarlarmis. ama bir insanin bu kadar cok kötü olabilecegini düsünemedim ben. tartisma her evde olur yeterki gönül almayi bilsin ciftler. seven insan haklida olsa gider gönül alir bende cok yaptim ama bi yerden sonra dayanamiyor insan