esin gay oldugunu ögrenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
fizyolojik siddete aliskinim ben hep alttan alip iyi davranirsam olmaz belki yada ilerde azalir diye düsündüm. üzüldüm ama evlendik sonucta. ömür gecirmek icin evlendim ben bosanmak icin degilki. sabretmeye calismistim

Bir söz var hani itin köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı diye öyle bir aklıma geldi inş banlanmam
görürsün yakinda insallah karnindakini kaybettiginde yada saglam dogmadiginda AMIN

benim icin rahat dogruyu söylüyorum sen haksizlik yapiyorsun bedelinide allah elbet ödetir

Avukatla görüşüp nikah iptalini araştırın.

Nikah iptalinde kısa süreli evli olmanız avantaj oluyor, iptal etme nedenini öğrendikten sonra 6 ayınız var yoksa uzun süren boşanma davası açmanız gerekir.
Evlenmenin üzerinden 5 yıl geçince de bu hakkınız tamamen ortadan kalkıyor.
İptal için kanıtları düzgün toplamanız gerekir, telefon konuşması değil de yazılı (SMS, Whatsapp vb) kanıtlar her zaman daha avantajlıdır, avukatla görüşmeden bildiğinizi belli etmeyin.

Gay olduğunu evlenmeden önce söylememiş sonuçta, kandırma var.

Sizin bir avukatla görüşmeniz lazım, acil.

Bir de çevrem üzülür falan diyorsunuz, aslında tam tersi. Yıllarca süren çocuklu evliliklerde aman ikinci şans verin denir, işin ucunda maliyet var sonuçta. Evlilik baştan çökmüşse millet tekrar deneyin diye uğraşmaz, adamı baştan yaratacak haliniz yok ki.

ğmailinde kimbilir daha neler vardır, önce onun haberi olmadan avukata bilen birilerune baktır 3 - 4 biteye daha girmiştir o sen göremedin belkide ne kadar evrak o kadar iyi. harcadığın paralarıda yaz listeyle

avukat hem 2-3 siteye ilişkin kanıt hem yazışma eklerse çok iyi olur

gaylerin çoğu bağımlıdır canını Kurtarmana dahu sevindim o derece değul mal mülk

oğlanın sabıkası var kimlik bilgilerini o yüzden göstermiyor ve başka ülkeye ilerde hapis alırsa diye evlendu bence fakat bağımlı olduğu için sabredemedi belli etti içindeki kötülüğü

gmaile bilen birine baktın şifreyi değiştirmeden acil

eğer öğrenirse gmailinin numarasını senin numaran isminin senin isminle oynar falan karıştırır yani

o yüzden anlayan kişi bul ona çıktı çıkarttır

Kimse sana inanmadi diye daha dogmamis bir bebege beddua edemezsin kendine gel
Ne yasarsan yasa icinde kin oldugu muddetce hayatin mdan zorluklar ve felaketler eksik olmayacaktir.

E bak kolayca bırakmıs gitmiş işte... Nikah illa mal mülk paylaşımı değil ki... "Bence" kendinize verdiğiniz değer... Nitekim karsı taraf bakın o değeri vermemis ve kolayca gitmiş.

Bunca yildir Turkiye'de yasiyorum, boyle bir sey duymadim. San Francisco mu burasi ayol, neresi soyleyin cok merak ettim.
yanlis anlamayin ama ne kadar kötülük varsa ben türkiyede yasayanlardan dahadogrusu kendisine müslüman diyen seytanlardan gördüm. sadece türkiyede yasamis ve o ülke disinda baska biryer görmemis birisi anlayamaz bunu ama gercekten o ülkede herkez birbirini dolandirmak pesinde kendi cikari pesinde.

internetlerde bazi yerlerde yazmis avrupada dogup büyümüs sonradan türkiyeye kesin dönüs yapmis kisiler anlatilmaz yasamadan.

Resmi nikah nasil onemli degil? Siz cok garipsiniz. Hangi soylediginize ne yazsam sasirdim. Allah kolaylik versin ama en cok akil fikir sagduyu.

görürsün yakinda insallah karnindakini kaybettiginde yada saglam dogmadiginda AMIN

benim icin rahat dogruyu söylüyorum sen haksizlik yapiyorsun bedelinide allah elbet ödetir
İyi de ben sana yalan söylüyorsun demedim ki duan kabul olmaz dedim okuduğunu anlamakta sıkıntın var demek ki. Belli ki okuduğunu anlamakta da sıkıntın var beynin tam basmıyor. Yüce Allahım bilmişte sana evlat vermemşl demek ki. Sen istediğin kadar beddua et benim bebeğimi Allah korur ama seni bu kötü kalplilikle hayatta daha neleeer neler bulur bilemem.

beddua edince kanit olmuyor ama allaha haba ediyorum ve allahin adaletli oldugunu biliyorum ve bedelini ödeteceginide biliyorum o yüzden icim rahatliyor. isteyen istedigine inanir yada inanmaz.
Direk Allaha havale et o zaman beddua edip edip sonra Allaha havale diyorsun.

Net işte cevap istediğinize inanmakta özgürsünüz de geç. Neden hemen saldırıp beddua ediyorsun.
Dileyen dilediğini düşünmekte özgür.

Sen orala takılmasa idin bak konu nerelere geldi..
Direk sana yardımcı olanların msjları daha çok ve net olurdu.

Hanım efendi acınoz vardır anladık da hamile olduğunu düşündüğünüz bir bayana beddua etmek nedir ya ayazık o bayanın yerine kendinizi koyun sizde hamile olabilir ve birisinden böyle beddua alabilirsiniz kendi sorunlarınıza günahsız bir meleği karıştırmayın konu sahibisin

Senin kalbin kotu ;
Ilk basta uzulmustum senin icin
Ama bu laflarindan sonra uzulmuyorum ,
Kalbinde neyi tasirsan onunla odullendirilirsin.
Kusura bakma da ben ayni konumda olsam; inanmayanlara kalkip beddua etmem. Uzulurum ama etmem. Hele hele bir dogmamis cocuga asla.

Görücü usulu denilen olan sizinkinden çok çok farklı ki... Aileler birbirlerine uygun oluyor çoğunlukla... Denklik söz konusu oluyor.
Tanıyan tanıdığına öneriyor.
Sizin ki çok ama çok farklı bi olay....
Tamamen bir belirsizlik hiçlik var.

evet bu dediklerini hepsini yaptirmak istiyorum ama cogu hastalik yillar sonra ortaya cikiyor ama yinede yaptircam doktordan randevu alip dicem bi sekilde

bu mesele çok basit değil ama hiç bir şey hissetmiyorum artık diyorsunuz.

Tanımadan evlenmek en büyük hata olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…