esin gay oldugunu ögrenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her seye hakimsiniz, gaylerin cok oldugu bilinen sehre kadar masallah (neresi orasi ben bilmiyorum) ama cogu mesajiniz safca yaptiginiz hatalardan bahsediyor. Allah kolaylik versin, bundan sonra evleneceginiz kisinin yasini bile ogrenmeden girismeyin bu islere.
türkiyede öle deniyor diye biliyorum insanlar utaniyor hatta yani erkekler utaniyor o sehirden oldugunu söylemeye. öyle demislerdi bana. ben evlenmek falan istemiyorum tek basima daha mutluyum calisirim hayata bakarim. hicbise istemiyorum sadece üzüleyeyim artik yeter

tanistiktan 1 hafta sonra evlenmedim 17 ay sonra evlendim sadece yüz yüze görüsemedik ülkelerden dolayi ve kimsesiz oldugunu söyledigi icin hicbiryerden arastiramadim

ne fark eder adamla 2 kere yüz yüze gelmişsiniz.
ilk mesajınızda sizi dövdüğünü de yazmışsınız. evliliğinizin ilk ikinci haftasında olmuş üstelik. şimdiye boşanmış olmanız lazımdı.

KİMSE YAŞATTIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZ İSE O ZAMAN ARKADAISN DA KONUSUNA FAKE DİYECEKLER. NOKTA.

NE ABARTIP DURUYORSUN DEMİNDEN BERİ BEDDUALARLA.... TÖBE YARABBİM YA 😅😅
konu fake anlaminda demedim ben canim.

benim acimla alay ettiler onlarinda acilariyla dertleriyle cevresi alay etsin onlarinda canlari yansinki anlasinlsr bana yasattiklarini. bunda derdin arasinda bide bunlar cikiyo hic yazmayin daha iyi. baska konulardada okuyorum sürekli fake yaziyorlar anlamadan bilmefen. kimbilir o kisi nelerle ugrasiyor orda ama dalga geciyorlar düsünmeden konusuyorlar

türkiyede öle deniyor diye biliyorum insanlar utaniyor hatta yani erkekler utaniyor o sehirden oldugunu söylemeye. öyle demislerdi bana. ben evlenmek falan istemiyorum tek basima daha mutluyum calisirim hayata bakarim. hicbise istemiyorum sadece üzüleyeyim artik yeter
bi sehirleri kotulemediginiz kalmisti.

sen bilirsin ister inan ister inanma ama gördügüm kadariyla hamilesin allah sana bedelini o karnindakiyle ödetsin o kadar büyük konusuyorum

Bu ne biçim bir mesaj? Siz kimsiniz allah aşkına ya? Fake değilseniz değilsiniz, ne bu şimdi?

Siz kimin bedduasını alıp bunları yaşadınız diye kendinize de bir sorun diyeceğim ama her defasında sorunlu tipleri bulmanız da hiç şaşırtıcı değil.

Bunca yildir Turkiye'de yasiyorum, boyle bir sey duymadim. San Francisco mu burasi ayol, neresi soyleyin cok merak ettim.

Konuyu ayrintilari ile yazmaman insanlarin aklina daima şüphe düşürür. Buraya konuyu açarken iyi yada kötü eleştiriler olur ve buna hazirlikli olmalisin. Herseyden önce konu acmak ben bunlari göğüslerim demektir.

Evet bazi elestiriler dozu yüksek olabilir yine de bunlara beddua ile degil yorumu şikayet ederek halledebilirsin. Beddua etmek dogru birsey degil ustelik hamile bir anne o. Nasil senin canin yandiysa o da bu bedduayi okuyunca kim bilir nasil üzüldü.

Burdaki herkes yardimci olmak icin burda. Umarim bu adamdan kurtulursun. Yolun acik olsun. Selametle...
bana yardimci olmak isteyenlerden allah razi olsun. ama sirf hamile diye ayricalik göstercek degilim hamileyse cocugunu düsünerek hareket etseydi benim canimi yakti dalga gecti allahda onun canini yaksin insallah burdada yakinda o konu acar aglayarak milletde onla dalga gecer. konunun detaylarini en bastan hepsini yazabilrcek kadar iyi olsam buraya yazmazdim zaten canim. anlamadiklarini sorsunlar cevaplarim. ama gelipde bana iftira atmalari haksizliktir.
hem dedigim gibi madem yalan olduguna inaniyorlar bedduadan korkmasinlar. ama ben yalan olmadigini biliyorum allahda biliyor ve böylelerine hakkimi asla helal etmiyorum ! allah sorsun benim hakkimi alsin amin.

Dalga mı geçmiş oldu konu fake olabilr deyince... Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz valla ben hala anlamadım.

Ne abarttınız ya...

Düzgünce konunun fake olmadığını ifade edip geçebilirdiniz.

Beddua edince içiniz nasıl soğuyor anlamıyorm.. Beddua edince kanıt mı oluyır ya da konunun doğruluğuna??
beddua edince kanit olmuyor ama allaha haba ediyorum ve allahin adaletli oldugunu biliyorum ve bedelini ödeteceginide biliyorum o yüzden icim rahatliyor. isteyen istedigine inanir yada inanmaz.

bana yardimci olmak isteyenlerden allah razi olsun. ama sirf hamile diye ayricalik göstercek degilim hamileyse cocugunu düsünerek hareket etseydi benim canimi yakti dalga gecti allahda onun canini yaksin insallah burdada yakinda o konu acar aglayarak milletde onla dalga gecer. konunun detaylarini en bastan hepsini yazabilrcek kadar iyi olsam buraya yazmazdim zaten canim. anlamadiklarini sorsunlar cevaplarim. ama gelipde bana iftira atmalari haksizliktir.
hem dedigim gibi madem yalan olduguna inaniyorlar bedduadan korkmasinlar. ama ben yalan olmadigini biliyorum allahda biliyor ve böylelerine hakkimi asla helal etmiyorum ! allah sorsun benim hakkimi alsin amin.
Mune Mune abla su konuya bi el atsan

Arkadaşım mutlaka bir enfeksiyon hastalıkları bölümüne gidip gerekli tahlilleri yaptirin.
Ozellikle HIV testini ihmal etmeyin. Bu ortamlar tekinsiz ortamlardir. Kapti ise ki %90 kapmistir, sana bulastirmasi cok kolay.
Lutfen herseyi bir kenara birakip once su tahlilleri yaptir. Daha sonra zaten tercihi boyle olan bir adama kocam diyemeyecegin icin bosanman lazim. Kim ne derse desin. Evet bir cok gay paravan evlilik yapıyor maalesef.
Bunun size denk gelmesi uzucu..

Ben bu konuyu tam olarak anlamadım.
1.Sorup soruşturmadan 1 hafta içinde nasıl evlendiniz?
2. 2 hafta içinde nasıl bu kadar eziyet görebildiniz?
3.Ailenin yanında yaşadık bu süreçte diyorsunuz, bu adamın ailesi yok dediniz. Kendi aileniz ile birlikte mi aynı evde kaldınız? Eğer öyle ise ailenizin dayaklardan haberi olması lazım.
4. Şu an niye başka bir evdesiniz?
5. Bu adam 2 hafta sonra nereye gitti?
6. Evlilik cüzdanı nerede ?
7. Annenizin dairesinde bu adam arkadaşlarıyla hangi arada kaldı ?
8. Hangi ülkenin vatandaşısınız, şu an hangi ülkedesiniz ?

Ek olarak bulaşıcı hastalıklarla ilgili acilen test yaptırın (hpv, AIDS...)
Boşanmak için daha neyi bekliyorsunuz???
suan kardesimin baska bi sehirdeki evindeyim. aile yaninda gürültüden ders calisamam diye hem kafa dinlemek icin. cok üzüyor beni aglatiyor ailem benim bu halimi görüp üzülmesin diye.

dedigim gibi evlilik cüzdani verilmiyor burda a4 kagidi vardi. o da türkiyede evlendigini göstersin diye ama yirttigi icin yok gösteremefi. devletten yenisini siparis etmek gerekiyor internetten ücretli olarsk.

avrupada bi ülkedeyim

baska ne sormustum cevaplamadigim varsa yaz

ha dr a gidip muayene olcam testleri yaptircam

konu fake anlaminda demedim ben canim.

benim acimla alay ettiler onlarinda acilariyla dertleriyle cevresi alay etsin onlarinda canlari yansinki anlasinlsr bana yasattiklarini. bunda derdin arasinda bide bunlar cikiyo hic yazmayin daha iyi. baska konulardada okuyorum sürekli fake yaziyorlar anlamadan bilmefen. kimbilir o kisi nelerle ugrasiyor orda ama dalga geciyorlar düsünmeden konusuyorlar
Aslında yazmayacaktım çünkü konunuz nereden tutsa elimizde kalıyor. Adam çok ısrar etti diye tanımadan evlenmek mi dersin. Annen çok istedi diye bir adamla imam nikahıyla evli kalmak ve nikahsız adamdan çocuk yapmaya çalışmak mı dersin. İnsan bir hatayı 1 kere yaparsa şansızlıktır derim ama ikinci defa gidip tanımadan emin olmadan evlenmek aptallıktır kimse kusura bakmasın. Bir de bunun üzerine doğmamış bir bebeğe beddua ettin işte bende orada şarteller koptu. Tutacağından değil de büyük terbiyesizlik, aşağılıktır bu. Sizin içinizin kötülüğü hayatınıza yansımış zaten. Allah sizi islah etsin kalbinize merhamet versin.

İmam nikahı ile evli olmak mı? :KK43:
Ve nikahsız adamdan çocuk yapmak istemişsiniz... Sizin sahip çıkanınız yokmuş evet ama insan kendine sahip çıkmaz mı ya....
ilk es istemisti cocugu. bende onu seviyordum bende istedim tamam dedim deneyelim dedim denedik olmadi. imam nikahi vardi resmi nikah o kadarda önemli degil olmamasi daha iyi bosanmakla ugrasmiyosun en azindan. benim kimsenin malindada gözüm yok kimseden bi beklentim olmadi benim sevgi saygi anlayis en önemlisi dürüstlük disinda

hiç tanımadığı biriyle evlenen herkesin başına gelebilecek bir hadise
Karpuz değil ki seçemiyoruz.

Ayrılın.
öyle görücü usulüyle evlenenlerde var eskiden hic tanimadan evlenirlermid mutluda yasarlarmis. ama bir insanin bu kadar cok kötü olabilecegini düsünemedim ben. tartisma her evde olur yeterki gönül almayi bilsin ciftler. seven insan haklida olsa gider gönül alir bende cok yaptim ama bi yerden sonra dayanamiyor insan

Bu arada hiç şaşmaz beddua ile kapanır konu sonrasında uzun bir tatille devam eder.
Bakın siz netten elin adımına inanmışsınız sonu hiç de iyi olmamış.
Asıl siz anlayış gösterip kendinizi anlatmaya devam etmeliydiniz.
internetten tanismadim ben

gercek hayatta tanistim annem sayesinde tanistim normal gercek hayattan. sonrasinda farkli ülkelerde oldugumuzdan internetten yazisiyorduk yada konusuyorduk.

bu dedigim türden sahis birde türkiyede devlet memuru

Bu ne biçim bir mesaj? Siz kimsiniz allah aşkına ya? Fake değilseniz değilsiniz, ne bu şimdi?

Siz kimin bedduasını alıp bunları yaşadınız diye kendinize de bir sorun diyeceğim ama her defasında sorunlu tipleri bulmanız da hiç şaşırtıcı değil.
Bir söz var hani itin köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı diye öyle bir aklıma geldi :KK70: inş banlanmam :dua:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X