- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
-
- Konu Sahibi vuslatahasretim
korkacak biseyi olmayan bedduadan neden korksun ? eger dedikleri gibi yalansa nasilsa hicbise olmaz demi ? benim acilarima yalan diyenler nasil rahat diyorsa bedduadanda korkmasinlar rahat olsunlarArkadaşlar beddua artık doğmamış bir bebeğe kadar geldi,lütfen gereğini yapın..
allah büyük inanmayanlara bedelini öle bi ödetsinki burda bana yaptiklarini hatirlatip pisman etsin baska bise demiyorum. bi yalan icin insan niye ugrassin böyle bu saatte bu mübarek ayda orucluyken. derdim varki geldimhamile kadina bile beddua edecek kadar asagiliksin. Bu konu fake ama bedduan sana baska yerlerden döner gelir
Allahım cümlelere bak ya!!!!hakli oldugunu düsünüyorsan bedduadan neden korkuyorsun ? sen bilirsin ister inan ister inanma ama gördügüm kadariyla hamilesin allah sana bedelini o karnindakiyle ödetsin o kadar büyük konusuyorum cünkü ben yalan söylemiyorum ben üzülüyorum burda sen gelmis üstüne ne diyorsun bana.
inanmiyorsan okuma yazma. insanlarin acisi var böyle senin gibiler gelip gelip konulara fale yalan yazip duruyor insanalrin ne cektigini bilmiyorsunuz ama allah büyük kimadiginla inanmadiginla sinar seni bu sözlerimi unutma
Polemiğe girmek istemiyorum,şu mübarek ayda dilinize doladığınız beddualar ...korkacak biseyi olmayan bedduadan neden korksun ? eger dedikleri gibi yalansa nasilsa hicbise olmaz demi ? benim acilarima yalan diyenler nasil rahat diyorsa bedduadanda korkmasinlar rahat olsunlar
Her seye hakimsiniz, gaylerin cok oldugu bilinen sehre kadar masallah (neresi orasi ben bilmiyorum) ama cogu mesajiniz safca yaptiginiz hatalardan bahsediyor. Allah kolaylik versin, bundan sonra evleneceginiz kisinin yasini bile ogrenmeden girismeyin bu islere.dogum yeri baska bir sehir yasadigi baska bir sehir kücüklügünden beri ordaymis.
klasik olcak ama o üyeligi gördükten sonra dogruymus demek dedim kendi kendime.
gaylerin cok oldugu bilinen sehirden
inanip inanmamak sana kalmis yakinlarda biri varsa kimligimi gösterebilirim. esim istiyordu bende ugrastim ama iyikide olmamis herseyde bir hayir vardir ya iyiki olamis diyorum. canim öyle cok yandiki benim derdime yalan denmesine o yüzde öyle beddua ettim. madem yalan o zaman korkasin yalan diyenler bedduadan neden sorun ediyorsunuz ? istediginize inanin yada inanayin ama milletin acisiyla alay etmeyin !! madem hamile o zaman dediklerine dikkat edicek milletin canini yakmayacak !34 yasinda olduguna artik inanmiyorum. Yada 34 sun ama gercekten o olgunlukta degilsin. Yillarca annelik özlemi ceken bir kadin baska bir kadina üstelik daha 12 haftalik ya bu bedduayi eder mi? Insanin dili varmaz dili...
KİMSE YAŞATTIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZ İSE O ZAMAN ARKADAISN DA KONUSUNA FAKE DİYECEKLER. NOKTA.evet yazmadim en basta konuyla alakasi oldugunu düsünmedimden yada orasini düsünmedigimden haklisin
evet önceki esim vocuk cok istedi ugrastik olmadi iyikide olmamis diyorum simdi. zaten olmadi diye terketti en son denemeden sonra beni. o ara üzgünken tanidim bunu bosluktayken evlenmeyi düsünmüyordum istemiyordum.
haklisin bu mübarek günlerde beddua etmek istemezdim ama burda benim canim yanarken ben kötüyken bu konuyla dalga gecmeleri dahada cok yakiyor canimi o yüzden allaha havale ediyorum ve eminim kimse yasattigini yasamadan ölmez.
sagol sana tesekkür ederim anlayis gösteriyorsun yardimci olmaya calisiyorsun. insan olarak konusmaya ihtiyac duydum. o yüzden geldim buraya. insaniz insanlarin konusmaya ihtiyaci olur tek basimayim kimseyle konusmuyorum buraya geldim bende ama arada öyle densizler cikiyor iste ama senin gibi iyiler cogunlukta. iyi geldi burda yazismak sizinle
aksine ben hayati hic yasamadim saf kaldim evde gecti ömrüm. o yüzden kolay kandim ama sayesinde insanlarin ne kadar kötü olabileceklerini ögrendim.Hayatı bu kadar hızlı yaşamayın ya.
Bu kadar hızla herşeyi yapıp bu hızla boşanamamak ne bileyim hayirlisi.
evet yazmadim en basta konuyla alakasi oldugunu düsünmedimden yada orasini düsünmedigimden haklisin
evet önceki esim vocuk cok istedi ugrastik olmadi iyikide olmamis diyorum simdi. zaten olmadi diye terketti en son denemeden sonra beni. o ara üzgünken tanidim bunu bosluktayken evlenmeyi düsünmüyordum istemiyordum.
haklisin bu mübarek günlerde beddua etmek istemezdim ama burda benim canim yanarken ben kötüyken bu konuyla dalga gecmeleri dahada cok yakiyor canimi o yüzden allaha havale ediyorum ve eminim kimse yasattigini yasamadan ölmez.
sagol sana tesekkür ederim anlayis gösteriyorsun yardimci olmaya calisiyorsun. insan olarak konusmaya ihtiyac duydum. o yüzden geldim buraya. insaniz insanlarin konusmaya ihtiyaci olur tek basimayim kimseyle konusmuyorum buraya geldim bende ama arada öyle densizler cikiyor iste ama senin gibi iyiler cogunlukta. iyi geldi burda yazismak sizinle
evet verdim ilk esim imam nikahi 2017-2019 yillari arasinda cok ugrastik en son da olmayinca gitti birdahada gelmedi. ondan sonra zaten bunla tanistim ve 2 ay kadar önce evlendim bu defa hem imam nikahi hem resmi nikah oldu
hic evlenmicektim evet bikere imam nikahiyla evlilik gördüm kötüydü istemedim bundan sonra hic evlenmicektim istemiyordum bu anlamda yazdim
tanistiktan 1 hafta sonra evlenmedim 17 ay sonra evlendim sadece yüz yüze görüsemedik ülkelerden dolayi ve kimsesiz oldugunu söyledigi icin hicbiryerden arastiramadimBen bu konuyu tam olarak anlamadım.
1.Sorup soruşturmadan 1 hafta içinde nasıl evlendiniz?
2. 2 hafta içinde nasıl bu kadar eziyet görebildiniz?
3.Ailenin yanında yaşadık bu süreçte diyorsunuz, bu adamın ailesi yok dediniz. Kendi aileniz ile birlikte mi aynı evde kaldınız? Eğer öyle ise ailenizin dayaklardan haberi olması lazım.
4. Şu an niye başka bir evdesiniz?
5. Bu adam 2 hafta sonra nereye gitti?
6. Evlilik cüzdanı nerede ?
7. Annenizin dairesinde bu adam arkadaşlarıyla hangi arada kaldı ?
8. Hangi ülkenin vatandaşısınız, şu an hangi ülkedesiniz ?
Ek olarak bulaşıcı hastalıklarla ilgili acilen test yaptırın (hpv, AIDS...)
Boşanmak için daha neyi bekliyorsunuz???
Dalga mı geçmiş oldu konu fake olabilr deyince... Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz valla ben hala anlamadım.inanip inanmamak sana kalmis yakinlarda biri varsa kimligimi gösterebilirim. esim istiyordu bende ugrastim ama iyikide olmamis herseyde bir hayir vardir ya iyiki olamis diyorum. canim öyle cok yandiki benim derdime yalan denmesine o yüzde öyle beddua ettim. madem yalan o zaman korkasin yalan diyenler bedduadan neden sorun ediyorsunuz ? istediginize inanin yada inanayin ama milletin acisiyla alay etmeyin !! madem hamile o zaman dediklerine dikkat edicek milletin canini yakmayacak !
Netten bir de her duyduğuna inanır mı ? Daha çok aratıp soruşturmak lazım.tanistiktan 1 hafta sonra evlenmedim 17 ay sonra evlendim sadece yüz yüze görüsemedik ülkelerden dolayi ve kimsesiz oldugunu söyledigi icin hicbiryerden arastiramadim
biz en alt kattaki dairede kaldik gündüzleride üst katlarda ailenin yanindaydik.Ben bu konuyu tam olarak anlamadım.
1.Sorup soruşturmadan 1 hafta içinde nasıl evlendiniz?
2. 2 hafta içinde nasıl bu kadar eziyet görebildiniz?
3.Ailenin yanında yaşadık bu süreçte diyorsunuz, bu adamın ailesi yok dediniz. Kendi aileniz ile birlikte mi aynı evde kaldınız? Eğer öyle ise ailenizin dayaklardan haberi olması lazım.
4. Şu an niye başka bir evdesiniz?
5. Bu adam 2 hafta sonra nereye gitti?
6. Evlilik cüzdanı nerede ?
7. Annenizin dairesinde bu adam arkadaşlarıyla hangi arada kaldı ?
8. Hangi ülkenin vatandaşısınız, şu an hangi ülkedesiniz ?
Ek olarak bulaşıcı hastalıklarla ilgili acilen test yaptırın (hpv, AIDS...)
Boşanmak için daha neyi bekliyorsunuz???
İmam nikahı ile evli olmak mı?evet verdim ilk esim imam nikahi 2017-2019 yillari arasinda cok ugrastik en son da olmayinca gitti birdahada gelmedi. ondan sonra zaten bunla tanistim ve 2 ay kadar önce evlendim bu defa hem imam nikahi hem resmi nikah oldu
ben birdahabirlikte olmam onla.Hiç cinsel ilişki olmadi diyerek bosanabiliyorsunuz diye hatirliyorum. Kesin degil bu bilgiyi sanirim burada okudum. Ailenize soyleyin durumu. Hoş karşılanmaz bilmem ne bıdı bıdı sadece laf kalabalığıdır. Boşanmayı hoş karşılamayan 1 2 3 sene sonra da karşılamaz. Siz hayatınızdan 1 2 3 seneyi neden çöpe atasınız? Ya hastalik kaparsanız?