esin gay oldugunu ögrenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar beddua artık doğmamış bir bebeğe kadar geldi,lütfen gereğini yapın..
korkacak biseyi olmayan bedduadan neden korksun ? eger dedikleri gibi yalansa nasilsa hicbise olmaz demi ? benim acilarima yalan diyenler nasil rahat diyorsa bedduadanda korkmasinlar rahat olsunlar

hamile kadina bile beddua edecek kadar asagiliksin. Bu konu fake ama bedduan sana baska yerlerden döner gelir
allah büyük inanmayanlara bedelini öle bi ödetsinki burda bana yaptiklarini hatirlatip pisman etsin baska bise demiyorum. bi yalan icin insan niye ugrassin böyle bu saatte bu mübarek ayda orucluyken. derdim varki geldim

Allahım cümlelere bak ya!!!!
Bence siz tedavi olun.....
Şu laflara bak ya. Deminden beri esinizi anlatıyrısunuz yanlslarını sanki doğru insanmıssınız gbi...
Kendinize bir ayna tutun Allah askına.

Adam o kadr kötülük yapmıs saya saya bitiremediniz bi beddua cümlesi yoktu.

Surada sıradan bri düz cümleye dünyanın bedduasını ettiniz be!!!

Gerçekten çok büyük problemler var, ama sizde....

korkacak biseyi olmayan bedduadan neden korksun ? eger dedikleri gibi yalansa nasilsa hicbise olmaz demi ? benim acilarima yalan diyenler nasil rahat diyorsa bedduadanda korkmasinlar rahat olsunlar
Polemiğe girmek istemiyorum,şu mübarek ayda dilinize doladığınız beddualar ...

Hiç cinsel ilişki olmadi diyerek bosanabiliyorsunuz diye hatirliyorum. Kesin degil bu bilgiyi sanirim burada okudum. Ailenize soyleyin durumu. Hoş karşılanmaz bilmem ne bıdı bıdı sadece laf kalabalığıdır. Boşanmayı hoş karşılamayan 1 2 3 sene sonra da karşılamaz. Siz hayatınızdan 1 2 3 seneyi neden çöpe atasınız? Ya hastalik kaparsanız?

dogum yeri baska bir sehir yasadigi baska bir sehir kücüklügünden beri ordaymis.

klasik olcak ama o üyeligi gördükten sonra dogruymus demek dedim kendi kendime.
gaylerin cok oldugu bilinen sehirden
Her seye hakimsiniz, gaylerin cok oldugu bilinen sehre kadar masallah (neresi orasi ben bilmiyorum) ama cogu mesajiniz safca yaptiginiz hatalardan bahsediyor. Allah kolaylik versin, bundan sonra evleneceginiz kisinin yasini bile ogrenmeden girismeyin bu islere.

34 yasinda olduguna artik inanmiyorum. Yada 34 sun ama gercekten o olgunlukta degilsin. Yillarca annelik özlemi ceken bir kadin baska bir kadina üstelik daha 12 haftalik ya bu bedduayi eder mi? Insanin dili varmaz dili...
inanip inanmamak sana kalmis yakinlarda biri varsa kimligimi gösterebilirim. esim istiyordu bende ugrastim ama iyikide olmamis herseyde bir hayir vardir ya iyiki olamis diyorum. canim öyle cok yandiki benim derdime yalan denmesine o yüzde öyle beddua ettim. madem yalan o zaman korkasin yalan diyenler bedduadan neden sorun ediyorsunuz ? istediginize inanin yada inanayin ama milletin acisiyla alay etmeyin !! madem hamile o zaman dediklerine dikkat edicek milletin canini yakmayacak !

KİMSE YAŞATTIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZ İSE O ZAMAN ARKADAISN DA KONUSUNA FAKE DİYECEKLER. NOKTA.

NE ABARTIP DURUYORSUN DEMİNDEN BERİ BEDDUALARLA.... TÖBE YARABBİM YA

Konuyu ayrintilari ile yazmaman insanlarin aklina daima şüphe düşürür. Buraya konuyu açarken iyi yada kötü eleştiriler olur ve buna hazirlikli olmalisin. Herseyden önce konu acmak ben bunlari göğüslerim demektir.

Evet bazi elestiriler dozu yüksek olabilir yine de bunlara beddua ile degil yorumu şikayet ederek halledebilirsin. Beddua etmek dogru birsey degil ustelik hamile bir anne o. Nasil senin canin yandiysa o da bu bedduayi okuyunca kim bilir nasil üzüldü.

Burdaki herkes yardimci olmak icin burda. Umarim bu adamdan kurtulursun. Yolun acik olsun. Selametle...

tanistiktan 1 hafta sonra evlenmedim 17 ay sonra evlendim sadece yüz yüze görüsemedik ülkelerden dolayi ve kimsesiz oldugunu söyledigi icin hicbiryerden arastiramadim

Dalga mı geçmiş oldu konu fake olabilr deyince... Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz valla ben hala anlamadım.

Ne abarttınız ya...

Düzgünce konunun fake olmadığını ifade edip geçebilirdiniz.

Beddua edince içiniz nasıl soğuyor anlamıyorm.. Beddua edince kanıt mı oluyır ya da konunun doğruluğuna??

biz en alt kattaki dairede kaldik gündüzleride üst katlarda ailenin yanindaydik.

asagidan bagirdi cagirdi onlari duymuslar arada o kadar kat var duymazlar sanmistim ben.

annemin dairesinde türkiyede kaliyo suan hala kaliyo bos du o da orda kaliyo esya falan alsin diye para gönderdl ben ama gelenler esyalari calip götürdü kullanmislar kalmislar ben b it evlendikten sonra kalcaz diye düsündüm öyle konustuk ama arkamizdan cevirmedigi is kalmamis.

konu cok karisik cok uzun ama ne tür bir seytan var karsimda biliyorsunuz bende bilmiyordum.

inanmayanlarla yüz yüze bizzat görüsüp ispatlarim anlatirim yani yalan sölemiyorum ben idim gücüm yok sabahin köründe bu kadar yalan nasil uydurayim ?

evet verdim ilk esim imam nikahi 2017-2019 yillari arasinda cok ugrastik en son da olmayinca gitti birdahada gelmedi. ondan sonra zaten bunla tanistim ve 2 ay kadar önce evlendim bu defa hem imam nikahi hem resmi nikah oldu
İmam nikahı ile evli olmak mı?
Ve nikahsız adamdan çocuk yapmak istemişsiniz... Sizin sahip çıkanınız yokmuş evet ama insan kendine sahip çıkmaz mı ya....

ben birdahabirlikte olmam onla.
iliski oldu yanimda kalldigi süre icinde malesef oldu. o konudada bunaltiyordu beni sürekli iliski istiyordu. düsünmek dahi istemiyorum midem bulaniyor

Bu arada hiç şaşmaz beddua ile kapanır konu sonrasında uzun bir tatille devam eder.
Bakın siz netten elin adımına inanmışsınız sonu hiç de iyi olmamış.
Asıl siz anlayış gösterip kendinizi anlatmaya devam etmeliydiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…