esin gay oldugunu ögrenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cok isteyen olmustu beni gencligimde ama hic bakmamistim. bu ilkinden sonrada cok oldu ama ilgilenmedim. sonrada böyle oldu

ben olani söylüyorum merhamet sende olsaydi dalga gecmezdin sadece bekle ve gör haksizlik ettin bana allah büyüktür
Tam bir ruh hastasısın. Yazdıkların mide bulandırıcı.. Hamile kadına salakça bir konuda bedelini bebeğinle öde diyebilecek kadar büyük bir beyinsizsin.. Erkek olduğundan adım kadar eminim. Kadın kadına böyle beddua edemez.. Psikopat mal..

maile gelen mailin fotosunu cektim ekran kqydi onun üyeligi yaziyo nickiymis ilk basta ne oldugunu bile anlamadim googleden bakinca anladim

Bence zaman gecirmeden kendini daha cok yipratmadan hemen bosanmalisin. Bu konu uzadikca sen uzuleceksin. Beklersen bu zamanaa kadar neden bekledin diyecekler.

görürsün yakinda insallah karnindakini kaybettiginde yada saglam dogmadiginda AMIN

benim icin rahat dogruyu söylüyorum sen haksizlik yapiyorsun bedelinide allah elbet ödetir
Doğmamış bir bebeğe nasıl bu sözleri söyleyebiliyorsunuz. Bu ne biçim bir üslup. Siz çok kötü birisiniz.

evet sma insan nasil taniyacsk ?bi insanla ayni evde yasamadan taniyamazsin. ömür gecirsen bile tanimayanlar. var cevrede görüyorum
az buçuk bir fikrin olur ama iyi bir gözlem yaparsın
Zaten tamamen baştan sona tanıman gerekmiyor.
Biraz tanır öyle evlilik düşünürsünüz
Siz hiç tanımadan bilmeden kumar oynamışsınız.

Geçmişi değiştiremeyeceğinize göre şu anda ne yapabilirsiniz ona odaklanın.

Bence ilk olarak sağlık kontrolünden geçin.

Sonrada kanıtlarla beraber bir avukata gidin.

tesekkür ederim biraz bilgi sahibi yada tecrübe sahibi oldugun anlasiliyor tesekkür ederim grcekten. yasalar her ülkede farkli. avukata soracagim

Asıl bu durumu saklayıp, sırf “boşandı” dedirtmemek için susup oturursanız sonra aileniz çok üzülecek.
Vakit kaybetmeden paylaşın ailenizle ve ayrılın bu adamdan.

evet öyle ama yinede imam nikahi olmali. cocuk ben kendi üstüme yazdiracaktim olsaydi. ama istese ikimizinde üstüne olurdu bi yolunu bulunurdu o önemli degil. resmi nikah hep risk simdi basima gelen olay gibi. resmi olmasaydi rahat olurdum görüsmezfim onunla biterdi

bence o helallik almali.canimi yakti diyorum ve haketti. nasilsa zaman gösterir ne olacagini en gec öbür dünyada herkez herseyi ögrencek nasilsa benim vicdanim rahat. haksizlik edenlerin kalbi kötü anlamadan dinlemeden yargilayan damgalayanin kalbi kötüdür.

Ağzınız hep negatif.. Bu nedenle biraz zor huzur bulursunuz.
Burada dert anlatırken bile ah alabilme kabiliyetine sahipsiniz hemde günahsız bir bebekten ve hamile bir kadından..
Kimse uğraşsa başaramaz valla... Helal(!)
ahin sesini allah duyar yerinede ulasir merak etme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…