esin gay oldugunu ögrenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba kizlar daha önce kötü es ile ilgili actigim konuyu bulamadigim icin yeni konu actim.

suan hicbirsey hissetmiyorum. konusmaya ihtiyacim var ama hickimsem yok. güvenebilecegimde hickimsem yok.

yeni evlendim sadece 10 gün kadar aile yaninda yasadiktan sonra es baska ülkeye geri gitti.

cok sorunlari var ve piskolojisi kesinlikle bozuk. halusinasyonlar falanda görüyo cok fazla sey var anlatmaya bile deymez.

cevresinden arkadaslarindan tanidiklarindan duymustum söylemislerdi bitane gay yani erkek aslinda ama kadin gibi giyinip pasif olarak birlikte oluyor erkeklerle. o kisiyi es kisisi yaninda cok yere götürüyormus ve bikac kisiden esin gay oldugunu duymustum.

ama hic ihtimal vermemistim.

agzindan cikan her lafin hatta her harfin yalan oldugu birisidir kendisi.

bana o kadar uzaktan bile o kadar stres yapiyorki artik neredeyse hic uyuyamiyorum.

birkactane mail adresini buldum bana gönderdigi maillerden onun hakkinda ne bulduysam arastirdim sifreler denedim ve birtane mail adresine girdim.

bicok sosyal medyasinida karistirdim
maillerinide tek tek aradim kastistirdim.

hickimsenin hicbirseyine dokunmayan biriyken beni bu hale getirdi ve maillerini karistirdim

hornet diye bise gördüm ne oldugunu anlamadim iceriginde reklam gibi birseyler vardi.

google e yazdim nedir diye dünyada gay lerin kullandigi bir siteymis.

ilk basta anlamadim ama bunun üyeligi varmis orda o basta yazan da nickiymis brn anlamamisim ilk basta. nicki tam sölemiyorum ama "aktif" yaziyor yasi ve sehri yaziyor öle nick yapmis kendisine.

ve o cevresindekilerin dediklerinin dogru olduguna ve onun aktif bir gay olduguna emin oldum 1 saat kadar önce. anca kendime geldim ve algilayabildim, ne yapacagimi bilemedim buradaki arkadaslarima yazmak istedim

ona karsi hicbirsey hissetmiyorum.
ilk baslarda iyi bir insan sandim evlendim sonra gercek yüzünü yavas yavas göstermeye basladi dayak siddet küfür yalan ve simdide bu gay olmasi

benim escinsellere karsi bi düsmanligim yok arkadasda olabilirdim belki yani normal kiz arkadas gibi arkadas. ama böyle biriyle evli olmak......

daha önce cevremden duymustum hatta böyle biriyle arkadas ortaminda görüsmüstüm tabi erkek saniyordum ben sonradan bana itiraf etti gay oldugunu kadin kiligina girdigini falan. baska erkekler varmis evliymis cocuklari dahi varmis kimse bilmiyormus ama böyle kadin gibi giyinen erkeklerle iliski yasiyorlarmis.

birgün kendi basima gelecegi aklimin ucundan dahi gecmemisti.

bakimli olmasi vücudunun iyi olmasi ve kadin gibi benimle tartismasi tuhafima gidiyordu cünkü ailemde cevremde ben böyle erkek görmedim hic kadin haksiz dahi olsa erkek alttan alir iyi konusurdu ben hakli olmama ragmen tartistiyordu benimle. birkac özel birsey daha var ama burdan yazmam belki dogru olmaz o yüzden yazmiyorum.

yeni evlendim daha birlikte bile yasamadik 2 hafta haricinde. böyle birini hic tanimamis olmak isterdim. evli oldugumu hissettirmedi bana zaten hic. hep kendi halinde telefonda vidyo film oyun hatta para bile harciyomus oyunlara onuda ögrendim gece

ne yapacagimi bilmiyorum. onunla birlikte ayni evde yasamak istemiyorum bana dokunmasini dahi istemiyorum. hastalik falan vardir diye bile korkmaya basladim bana birsey bulastirdimi acaba diye korkuyorum. yüzügü zaten o gittikten sonra takmadim bile icimden gelmedi bana hep kötü davrandigi icin.

yeni evlenildigi icin hemen bosanmak kötü karsilanir. ne yapicam ben ? aileye nasi söylicem ? ne yapicam ?

basina böle bir olay gelen varmi veya cevresinde duydugu ? onlar ne yaptilar nasil basettiler bu durumla ?

nolur beni daha fazla üzmeden akil verin yardim edin hicirsey hissedemiyorum artik ne mutluluk ne hüzün ne sevinc hicbir duygu yok.

sadece güvenebilecegim bir insana ihtiyacim var ama o da yok ailedede yok cevremdede yok ailede yavancidir bana.

cok uzun oldu hakkinizi helal edin buraya kadar okuyan varsa yorum yazin.
Boşanma süreci için delil toplayın. Hornet hesabının fotoğraflarını, internet geçmişinin fotoğraflarını çekin. Ayrıca yeni evlendiğiniz için boşanmanız hoş karşılanmaz ne demek gay biriyle nasıl evde kalacaksın ulan bu herif zaten senle neden evlendi onu hiç anlamadım. Şiddet görüyorsan darp raporu almayı da sakın unutma ihmal etme. Tüm delillerle birlikte tek celsede biter.

Aslında yazmayacaktım çünkü konunuz nereden tutsa elimizde kalıyor. Adam çok ısrar etti diye tanımadan evlenmek mi dersin. Annen çok istedi diye bir adamla imam nikahıyla evli kalmak ve nikahsız adamdan çocuk yapmaya çalışmak mı dersin. İnsan bir hatayı 1 kere yaparsa şansızlıktır derim ama ikinci defa gidip tanımadan emin olmadan evlenmek aptallıktır kimse kusura bakmasın. Bir de bunun üzerine doğmamış bir bebeğe beddua ettin işte bende orada şarteller koptu. Tutacağından değil de büyük terbiyesizlik, aşağılıktır bu. Sizin içinizin kötülüğü hayatınıza yansımış zaten. Allah sizi islah etsin kalbinize merhamet versin.
ben olani söylüyorum merhamet sende olsaydi dalga gecmezdin sadece bekle ve gör haksizlik ettin bana allah büyüktür

sürekli yalan söyleyenlafi dolandirsn birisinden nasi bilsin emin olsun insan ? türkiyede yasayan kadinlar kadar uyanik degil yurt disinda yasayanlar. türkiyede dalga geciyorlar saf diye. dürüstlüge iyilige saflik diye dalga geciyorlar

Yaa evet, iyiliğiniz, saflığınız ekrandan taştı maşallah :KK51:

Kim bilir kimin bedduasını aldınız da başınıza bunlar geldi :KK43:

Senin kalbin kotu ;
Ilk basta uzulmustum senin icin
Ama bu laflarindan sonra uzulmuyorum ,
Kalbinde neyi tasirsan onunla odullendirilirsin.
Kusura bakma da ben ayni konumda olsam; inanmayanlara kalkip beddua etmem. Uzulurum ama etmem. Hele hele bir dogmamis cocuga asla.
Hele bir de konusuna inanmamış da değildim. İnsanın başına hayatta her şey geliyor ama kalkmış hamile bi kadına beddua ediyor yetmiyor bana bebeğinin ölü doğurursun inşallah diyor inanamıyorum kanım dondu resmen. Düşmanımın başına gelmesini istemeyeceğim bir şey bu benim. Kalp temizliği çok önemli çook.

Arkadasimin basina geldi, birkac ay icinde hemen bosadi adami.
bende öyle yapicam önce aileye söylrmeliyim sonra aukat bulmali. türkiyede zaten evli görünmüyorbildigim kadariyla. bende türk degilim yani tr de bekarim bu ülkede bosanmak gerek sadece sanirim. yoksa evlenirken bi ülkede evleniyon ama bosanirken 2 ülkedede bosanmak gerekiyor bildigim kadariyla

sürekli yalan söyleyenlafi dolandirsn birisinden nasi bilsin emin olsun insan ? türkiyede yasayan kadinlar kadar uyanik degil yurt disinda yasayanlar. türkiyede dalga geciyorlar saf diye. dürüstlüge iyilige saflik diye dalga geciyorlar
sehir kotulemekten level atlayip ulke kotulemeye gectin. O zaman yurtdisindan biriyle evlenseydin madem turkiyedekiler kotu madem uyanik EVLENMESEYDİN.

bu da biseksüel sanirim. ama daha önce hicbi kadinla birlikte olmamis yeminler ediyo. sonra bi ara jigololuk yaptim diyor sonra yalan söledim sana saka yaptim diyo sonra hickimseyle olmadim hayatimda diyor yani bi dedigi bi dedigini tutmuyor. ama bu gmail adresiydi kendisinin bütün bilgileri isle ilgili falan önemli mail adresi bu ve direkt nickte yaziyor ne oldugu. ama o bunada bi kilif bulur. yok hesabim calinmisti baskasi yapmistir sen yapmissindir öyle laflar derki ben bile kendi kendimden süphelenecek hale gelirim acaba benmi yaptimda hatirlamiyorum acaba dicek hale gelirim

o sitee üye olup ona yazaim dedim üye olmayi denedim ama gmail adresi istiyo ve böyle birseyde benim adresimin ismimin gecmesini istemedim vazgectim yapmadim zaten belli artik hersey ortada

İstediği kadar yalan söylesin inkar etsin önemli değil. Gerçeğe mahkeme karar verecek.

Siz yeter ki düzgün bir şekilde kanıtlarınızı toplayın. Oturup anlaşmalı falan boşanmanıza ikna etmenize gerek yok, zaten bu tip durumlar için yasada özel hükümler konulmuş bu konudaki önceki mesajlarımı okursunuz. Bu tip olaylar düşünülenden daha sık yaşanıyor, insanların dolandırma yeteneğini küçümsememek lazım.

Hele bir de konusuna inanmamış da değildim. İnsanın başına hayatta her şey geliyor ama kalkmış hamile bi kadına beddua ediyor yetmiyor bana bebeğinin ölü doğurursun inşallah diyor inanamıyorum kanım dondu resmen. Düşmanımın başına gelmesini istemeyeceğim bir şey bu benim. Kalp temizliği çok önemli çook.
brnim kalbim temizdir ve bana simdiye kadar kötülük yapip benim canimi yakanlara ettigim beddualarin tuttugunu allah hep gözümün önünde gösterdi cok sükür darisi kalan beddualarin basina amin

Resmi nikah nasil onemli degil? Siz cok garipsiniz. Hangi soylediginize ne yazsam sasirdim. Allah kolaylik versin ama en cok akil fikir sagduyu.
yoo resmi nikahı önemli bulmayanlar da var.

Konu sahibi için demiyorum ama çocuk doğacaksa hem anne hem baba üzerine yazılıyor zaten düşünüp uzun seneler beraber yaşayıp hiç nikah yapmayan çiftlerde var.

görürsün yakinda insallah karnindakini kaybettiginde yada saglam dogmadiginda AMIN

benim icin rahat dogruyu söylüyorum sen haksizlik yapiyorsun bedelinide allah elbet ödetir
Ohaaaaa....
Size inanmıyorum ya...
Ne kadar kötü bir insansınız siz....
Tüylerim diken diken oldu....

Yahu doğruyu diyorsan diyorsun anladık.

Bu nedir ya sürekli beddua beddua.... İnan bedduanın tutmayacağını haksız yere ettiğin için belki senin yasayacağını herkes biliyor.

Demek ki sen bu kdr kötü kalbin ile bu kadr kötülüğü yaşadın. Şaşırmıyorum.

Üzülmüştüm sana ama üzülmüyorum artık. Acıyorum. Çok yazık.

Bir kere şöyle bir düşün ya o günahsız bebek sana ne yaptı??? Ne alaka senin gay kocanla?!!!!!
Ne alaka senin hasta zihnin ile?!!!

Yaşattığını yaşamadan ölmez insan dedin ya.... O zaman sen yaşayacaksın bu dediklerini sana diyecekler çok canın yanacak!!

Ve senin bu kötü kalp ile daha çok canın yanar.!!!

Bence arkadasın helalliğini al..
Yoksa sen çoooook daha acı çekersin.!!

Resmi nikah nasil onemli degil? Siz cok garipsiniz. Hangi soylediginize ne yazsam sasirdim. Allah kolaylik versin ama en cok akil fikir sagduyu.
resmi nikah kadinin garantisi icindir. ama ben resmi nilah hic istemedim cünkü benim icin tam tersi zarar karsi taraf beni sömürebilir.

Direk Allaha havale et o zaman beddua edip edip sonra Allaha havale diyorsun.

Net işte cevap istediğinize inanmakta özgürsünüz de geç. Neden hemen saldırıp beddua ediyorsun.
Dileyen dilediğini düşünmekte özgür.

Sen orala takılmasa idin bak konu nerelere geldi..
Direk sana yardımcı olanların msjları daha çok ve net olurdu.
canim yandi cünkü. zaten ne haldeyim bide üstüne acimla dalga gecilince beddua ettim arkasindayim AMIN

brnim kalbim temizdir ve bana simdiye kadar kötülük yapip benim canimi yakanlara ettigim beddualarin tuttugunu allah hep gözümün önünde gösterdi cok sükür darisi kalan beddualarin basina amin
Allah aşkına diretmeyin daha yazık yaa beddua etmeyin Kendi derdinizle ilgilenin gün gelir bu beddualar karşınıza çıkar sizde yazık

Mune Mune ben seninle hiç muhatap olmam yönetim gerekeni yapar zaten. Allah ıslah etsin.

yoo resmi nikahı önemli bulmayanlar da var.

Konu sahibi için demiyorum ama çocuk doğacaksa hem anne hem baba üzerine yazılıyor zaten düşünüp uzun seneler beraber yaşayıp hiç nikah yapmayan çiftlerde var.
Resmi olarak evlenmeyi onemsemezsiniz anlarim da, bu kadinin soyledigi baska bir sey. Neyse, bu konu nerden tutsan elinde kalir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X