esin gay oldugunu ögrenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanma süreci için delil toplayın. Hornet hesabının fotoğraflarını, internet geçmişinin fotoğraflarını çekin. Ayrıca yeni evlendiğiniz için boşanmanız hoş karşılanmaz ne demek gay biriyle nasıl evde kalacaksın ulan bu herif zaten senle neden evlendi onu hiç anlamadım. Şiddet görüyorsan darp raporu almayı da sakın unutma ihmal etme. Tüm delillerle birlikte tek celsede biter.

ben olani söylüyorum merhamet sende olsaydi dalga gecmezdin sadece bekle ve gör haksizlik ettin bana allah büyüktür

Yaa evet, iyiliğiniz, saflığınız ekrandan taştı maşallah

Kim bilir kimin bedduasını aldınız da başınıza bunlar geldi

Hele bir de konusuna inanmamış da değildim. İnsanın başına hayatta her şey geliyor ama kalkmış hamile bi kadına beddua ediyor yetmiyor bana bebeğinin ölü doğurursun inşallah diyor inanamıyorum kanım dondu resmen. Düşmanımın başına gelmesini istemeyeceğim bir şey bu benim. Kalp temizliği çok önemli çook.

Arkadasimin basina geldi, birkac ay icinde hemen bosadi adami.
bende öyle yapicam önce aileye söylrmeliyim sonra aukat bulmali. türkiyede zaten evli görünmüyorbildigim kadariyla. bende türk degilim yani tr de bekarim bu ülkede bosanmak gerek sadece sanirim. yoksa evlenirken bi ülkede evleniyon ama bosanirken 2 ülkedede bosanmak gerekiyor bildigim kadariyla

sehir kotulemekten level atlayip ulke kotulemeye gectin. O zaman yurtdisindan biriyle evlenseydin madem turkiyedekiler kotu madem uyanik EVLENMESEYDİN.

İstediği kadar yalan söylesin inkar etsin önemli değil. Gerçeğe mahkeme karar verecek.

Siz yeter ki düzgün bir şekilde kanıtlarınızı toplayın. Oturup anlaşmalı falan boşanmanıza ikna etmenize gerek yok, zaten bu tip durumlar için yasada özel hükümler konulmuş bu konudaki önceki mesajlarımı okursunuz. Bu tip olaylar düşünülenden daha sık yaşanıyor, insanların dolandırma yeteneğini küçümsememek lazım.

brnim kalbim temizdir ve bana simdiye kadar kötülük yapip benim canimi yakanlara ettigim beddualarin tuttugunu allah hep gözümün önünde gösterdi cok sükür darisi kalan beddualarin basina amin

Resmi nikah nasil onemli degil? Siz cok garipsiniz. Hangi soylediginize ne yazsam sasirdim. Allah kolaylik versin ama en cok akil fikir sagduyu.
yoo resmi nikahı önemli bulmayanlar da var.

Konu sahibi için demiyorum ama çocuk doğacaksa hem anne hem baba üzerine yazılıyor zaten düşünüp uzun seneler beraber yaşayıp hiç nikah yapmayan çiftlerde var.

görürsün yakinda insallah karnindakini kaybettiginde yada saglam dogmadiginda AMIN

benim icin rahat dogruyu söylüyorum sen haksizlik yapiyorsun bedelinide allah elbet ödetir
Ohaaaaa....
Size inanmıyorum ya...
Ne kadar kötü bir insansınız siz....
Tüylerim diken diken oldu....

Yahu doğruyu diyorsan diyorsun anladık.

Bu nedir ya sürekli beddua beddua.... İnan bedduanın tutmayacağını haksız yere ettiğin için belki senin yasayacağını herkes biliyor.

Demek ki sen bu kdr kötü kalbin ile bu kadr kötülüğü yaşadın. Şaşırmıyorum.

Üzülmüştüm sana ama üzülmüyorum artık. Acıyorum. Çok yazık.

Bir kere şöyle bir düşün ya o günahsız bebek sana ne yaptı??? Ne alaka senin gay kocanla?!!!!!
Ne alaka senin hasta zihnin ile?!!!

Yaşattığını yaşamadan ölmez insan dedin ya.... O zaman sen yaşayacaksın bu dediklerini sana diyecekler çok canın yanacak!!

Ve senin bu kötü kalp ile daha çok canın yanar.!!!

Bence arkadasın helalliğini al..
Yoksa sen çoooook daha acı çekersin.!!

Resmi nikah nasil onemli degil? Siz cok garipsiniz. Hangi soylediginize ne yazsam sasirdim. Allah kolaylik versin ama en cok akil fikir sagduyu.
resmi nikah kadinin garantisi icindir. ama ben resmi nilah hic istemedim cünkü benim icin tam tersi zarar karsi taraf beni sömürebilir.

canim yandi cünkü. zaten ne haldeyim bide üstüne acimla dalga gecilince beddua ettim arkasindayim AMIN

brnim kalbim temizdir ve bana simdiye kadar kötülük yapip benim canimi yakanlara ettigim beddualarin tuttugunu allah hep gözümün önünde gösterdi cok sükür darisi kalan beddualarin basina amin
Allah aşkına diretmeyin daha yazık yaa beddua etmeyin Kendi derdinizle ilgilenin gün gelir bu beddualar karşınıza çıkar sizde yazık

Mune ben seninle hiç muhatap olmam yönetim gerekeni yapar zaten. Allah ıslah etsin.

Resmi olarak evlenmeyi onemsemezsiniz anlarim da, bu kadinin soyledigi baska bir sey. Neyse, bu konu nerden tutsan elinde kalir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…