- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi vuslatahasretim
-
Gay değil de biseksüel olabilir bence oÇok yakın bir tanıdığım 2 sene sevgili olup evlendiği üstüne birde çocuğu olduktan ve 3 sene evli kaldıktan sonra öğrendi eşinin gay olduğunu... Bence halinizde garipsenecek bir durum yok, evet yeni evli olabilirsiniz ama herkes boşanıyor ailenize anlattığınızda anlayışla karşılayacaklardır. Birde girdiğiniz mail adresinde bulduğunuz siteleri vs ekran görüntüsü alın mahkemede delil olarak sunabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun...
Maalesef tam gay çünkü sevgilisi var uzun yıllardır zaten 3 yıllık evlilikte kadının zoruyla 2-3 defa birliktelik yaşanmış birinde de hamile kalmışGay değil de biseksüel olabilir bence o
birlikte türkiyede tanistik 1 hafta kadar normal arkadas olarak görüstük halledilmesi gereken isler icin falan ben onu normal arkadas görüyordum kendisinede söyylüyordum. sonra farkli ülkelerdeyken sadece internetten görüstük.Evlenmeden önce sevgililik döneminiz olmadı mı? Nasıl anlamadınız ki? Gaylik değil ama yalancı olduğu, şiddete meyilli olduğu anlaşılırdı en azından. Sanki bir gün içinde tanışıp evlenmiş gibisiniz.
hemen ekran görüntüsünü aldim o sitenin adresiyle dahil. daha önce siddet uyguladiginda evlendigimizde daha ilk geceden siddet. sonra dayanamadim artik uzakta bi dr a gidip muayene ettirdim rapor ettirdim raporu dr da biraktim korktum almaya kimse görmesin diye.Çok yakın bir tanıdığım 2 sene sevgili olup evlendiği üstüne birde çocuğu olduktan ve 3 sene evli kaldıktan sonra öğrendi eşinin gay olduğunu... Bence halinizde garipsenecek bir durum yok, evet yeni evli olabilirsiniz ama herkes boşanıyor ailenize anlattığınızda anlayışla karşılayacaklardır. Birde girdiğiniz mail adresinde bulduğunuz siteleri vs ekran görüntüsü alın mahkemede delil olarak sunabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun...
bu da biseksüel sanirim. ama daha önce hicbi kadinla birlikte olmamis yeminler ediyo. sonra bi ara jigololuk yaptim diyor sonra yalan söledim sana saka yaptim diyo sonra hickimseyle olmadim hayatimda diyor yani bi dedigi bi dedigini tutmuyor. ama bu gmail adresiydi kendisinin bütün bilgileri isle ilgili falan önemli mail adresi bu ve direkt nickte yaziyor ne oldugu. ama o bunada bi kilif bulur. yok hesabim calinmisti baskasi yapmistir sen yapmissindir öyle laflar derki ben bile kendi kendimden süphelenecek hale gelirim acaba benmi yaptimda hatirlamiyorum acaba dicek hale gelirimGay değil de biseksüel olabilir bence o
evet tanimadim daha önce yüz yüze 2 defa 1 hafta kadar görüstük cok iyiydi o zamanlar. anlayamiyorum bi insan nasil bu kadar degisir. benim ailemede kendisini o kadar iyi tanitiyorki yani aile beni sucluor ona kizdigim icin söyledigi yalanlardan dolayi. öyle güzel kafaliyorki insanlari. suan biz gerce ortamda konusuyor olsaydik o da yanimda olsaydi bu kadar asla konusamazdim söz hakkim olmazdi bile konusmaya sira gelmiyor bana sustuyor lafa karistiriyor baska bise diyor küfür ediyor cekip gidiyor tehdit ediorTanımadan mı evlendiniz?
Siddetin her türlüsü var, anladiğim kadariyla psikolojik sorunlarıda var. E simdide gay olduğunu öğrenmissiniz. Zaten sevmeden aşık olmadan evlendim demişsiniz, ayrılın?
evet siddetin ne kadar versiyonu varsa hepsini son noktasina kadar yasatti bana. daha yasamadigim ne var dedigimde daha beterini yasatti su kisacik zamanda. en basta iyi bi insan sandim normal iyi bir insan olarak deger veriyordum evlenince ilerde alisirim severim diye düsündüm. ama kendinden nefret ettirdi. surda son 1 aydir nefret dahi edemiyorum yani o kadar sogudumki nefret dahi edemiyorum. hicbirsey hissetmiyorum ona karsi.Tanımadan mı evlendiniz?
Siddetin her türlüsü var, anladiğim kadariyla psikolojik sorunlarıda var. E simdide gay olduğunu öğrenmissiniz. Zaten sevmeden aşık olmadan evlendim demişsiniz, ayrılın?
onunla evlendik sadece 2 hafta kadar birlikte yasadik ailenin yaninda sonra o gitti yine yurt disina. onunla sadece 2 hafta kadar birlikte yasadik aileyle. ben suan kardesimim bos bi evi vardi orda kaliyorum cok kötüyüm ailemin yanina gidicem zaten aileyle yasiyorum.Hemen o evi terkedin.
Başkalarının ne düşündüğü sizin hayatınızdan daha önemli olmamalı.
Kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün. Sizin bir hataniz bile yok.
Alnınız ak başınız dik.
Çalın babanızın kapısını.
Anlatın .
Kafayı siyirmamak için geldim deyin.
2 haftada sadece 7 gün yüzyüze görüştüğünüz biriylemi evlendiniz gerçekten? Adam, kadın satıcısı, katil, organ mafyası bile olabilirdi yani bu ne cesaret? Zaten kimse ben kötüyüm demez ki, nişanlilik bile daha iyi tanimak için var siz hepsi ayni gün içinde yapmişsiniz. Aşk yok, sevgi yok, yurt dışına gidebilmek için mi tamam dediniz?evet tanimadim daha önce yüz yüze 2 defa 1 hafta kadar görüstük cok iyiydi o zamanlar. anlayamiyorum bi insan nasil bu kadar degisir. benim ailemede kendisini o kadar iyi tanitiyorki yani aile beni sucluor ona kizdigim icin söyledigi yalanlardan dolayi. öyle güzel kafaliyorki insanlari. suan biz gerce ortamda konusuyor olsaydik o da yanimda olsaydi bu kadar asla konusamazdim söz hakkim olmazdi bile konusmaya sira gelmiyor bana sustuyor lafa karistiriyor baska bise diyor küfür ediyor cekip gidiyor tehdit edior
haklisin yinede evlendik diye sabretmeye calistim. evlilik bir insana ya ödüldür yada sinavdir. benimde sinavim budur sabredeyim düzelir dedim hep alttan aldim iyi davrandim hertarafimi morartti sisirdi o 2 hafta icinde agrimayan yerim kalmadi o gitti 2 ayda anca bedensel olarak düzeldim ama piskolojik siddet hic durmadi hic azalmadi.Gayligini bir tarafa bırakarak yazıyorum. Şiddet, küfür, hakaret ve yalan varsa iki günlük evli olsan da ayrıl.
Sabah sabah neye şaşıracağımı şaşırdım. Lütfen çok iyi bir avukat tutunonunla evlendik sadece 2 hafta kadar birlikte yasadik ailenin yaninda sonra o gitti yine yurt disina. onunla sadece 2 hafta kadar birlikte yasadik aileyle. ben suan kardesimim bos bi evi vardi orda kaliyorum cok kötüyüm ailemin yanina gidicem zaten aileyle yasiyorum.
evlendik ama ne ev ne esya ne taki ne para hicbirsey vermedi. tersine ailemin verdiklerinden calmis annem cok sonra farketmis bana sordu. sürekli hem benden hem aileden dolandirdi aldi caldi aldi. yani bi insan bu kadar kisa süre icinde bu kadar kötülügü nasil yasar demeyin ben yasadim yasiyorum malesef
hayir ben degil. o benim yanima gelmeye calisiyor daha iyi sartlar var ailede mal mülk falan diye düsünüyorum. onun hicbiseyi yok bisürü borclsri varmis. ben kapattim ailem kapatti cogunu ama hala var. hic bakmiyor bana hicbirsey vermedi hicbirsey almadi kendim yaptim aile yapti.2 haftada sadece 7 gün yüzyüze görüştüğünüz biriylemi evlendiniz gerçekten? Adam, kadın satıcısı, katil, organ mafyası bile olabilirdi yani bu ne cesaret? Zaten kimse ben kötüyüm demez ki, nişanlilik bile daha iyi tanimak için var siz hepsi ayni gün içinde yapmişsiniz. Aşk yok, sevgi yok, yurt dışına gidebilmek için mi tamam dediniz?
Böyle bir insanla hala evli kalmanızın sebebi nedir
Tanimadan evlenmek niye? Yaşlariniz kaç?haklisin yinede evlendik diye sabretmeye calistim. evlilik bir insana ya ödüldür yada sinavdir. benimde sinavim budur sabredeyim düzelir dedim hep alttan aldim iyi davrandim hertarafimi morartti sisirdi o 2 hafta icinde agrimayan yerim kalmadi o gitti 2 ayda anca bedensel olarak düzeldim ama piskolojik siddet hic durmadi hic azalmadi.
son zamanlarda o kadar cok piskolojik siddet uyguluyorki bana. uyuyamiyorum. uyumadim. dün öglrn gibi biraz uyudum o kadar böyle gittikce kötülesiyor. piskolojim cok kötü.Sabah sabah neye şaşıracağımı şaşırdım. Lütfen çok iyi bir avukat tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?