- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.952
- 39
-
- Konu Sahibi vuslatahasretim
hiç hiç değmez sinirlerini bozmaya ben güldüm ve acıdım bu arkadaşa
ah kardeşiiim hiç sen girmeseydin keşke 2 bebeğe beddua etti zaten şimdi sana da gelmesinBeddua değil bol bol dua edin mutluluğu yakalayacaksınız. Madem sürekli dinden bahsediyorsunuz bakın bakalım peygamberimiz onca yapılan eziyete rağmen kackere beddua etmiş ? Tüm ağzımızdan çıkan olumsuz sözler yine bizi etkiler unutmayın. Zaten psikolojinizden de belli ruhsal durumunuz. Başkasının mutsuzluğu ile kendinizi tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Kendiniz için psikologa gidin bir cikmazdasiniz belliki.
Hic bu kadar bedduayi bi arada görmemiştim
Toplu beddua seansi gibim olmuş
Gunluk beddua dozunuzu almanizi bekliyo napsin kadin
Öyle yorumlar yapıyorsun ki kendimden korktum. Türkiye de yaşayanlar olarak ne pis insanlarmışız. Dürüstlükle ne alakası var. 2 kez yüz yüze görüştüğün kişiyle evlenilir mi. Yurt dışında da böyle olmaz ki. Evlenmeden önce beraber yaşıyorlar hatta çocuk yapıp sonra evleniyorlarsürekli yalan söyleyenlafi dolandirsn birisinden nasi bilsin emin olsun insan ? türkiyede yasayan kadinlar kadar uyanik degil yurt disinda yasayanlar. türkiyede dalga geciyorlar saf diye. dürüstlüge iyilige saflik diye dalga geciyorlar
YaaaaBebişlerimizi üzdüğümüze değer mi annesi sana da o minnağına da kıyamam ben
Bence sürekli beddua ettiği için huzur bulmuyorOhaaaaa....
Size inanmıyorum ya...
Ne kadar kötü bir insansınız siz....
Tüylerim diken diken oldu....
Yahu doğruyu diyorsan diyorsun anladık.
Bu nedir ya sürekli beddua beddua.... İnan bedduanın tutmayacağını haksız yere ettiğin için belki senin yasayacağını herkes biliyor.
Demek ki sen bu kdr kötü kalbin ile bu kadr kötülüğü yaşadın. Şaşırmıyorum.
Üzülmüştüm sana ama üzülmüyorum artık. Acıyorum. Çok yazık.
Bir kere şöyle bir düşün ya o günahsız bebek sana ne yaptı??? Ne alaka senin gay kocanla?!!!!!
Ne alaka senin hasta zihnin ile?!!!
Yaşattığını yaşamadan ölmez insan dedin ya.... O zaman sen yaşayacaksın bu dediklerini sana diyecekler çok canın yanacak!!
Ve senin bu kötü kalp ile daha çok canın yanar.!!!
Bence arkadasın helalliğini al..
Yoksa sen çoooook daha acı çekersin.!!
amiin canım benimYaaaaben de size kıyamam sağlıkla gelsinler inşallah miniklerimiz
Öyle ölmez füze at
AmiiinVallahi banlanmaya hiç değmeyecek bir konu.
İnşallah güzellikle bebeğinizi sağlıklı olarak kucağınıza alacaksınız.
Tamam beddua var deniyor da dua da var.
ah kardeşiiim hiç sen girmeseydin keşke 2 bebeğe beddua etti zaten şimdi sana da gelmesin
Siz birkaç yıl önce bebeğiniz olsun diye dua konusu açmış bir kadınsınız bir de.görürsün yakinda insallah karnindakini kaybettiginde yada saglam dogmadiginda AMIN
benim icin rahat dogruyu söylüyorum sen haksizlik yapiyorsun bedelinide allah elbet ödetir
Vaktiyle siz kime inanmadınız, kimi üzdünüz de beddua etti, hayatınız bu kadar mutsuz.aynen aynen bütün beddualarimi gönderiyorum beni üzenler bin beter üzülsün benle alay edenler bin beter üzülsün beddua ediyorum tabiki beter ol beter sasirsin herkez ve bedduamdan oldugunu görsün ömründe