- 31 Temmuz 2009
- 10.484
- 52.446
-
- Konu Sahibi vuslatahasretim
Allah askina Allah'in baska isi gucu yoktu, tek tek yorumlariyla seni uzen herkesin ustune simsekler gonderecek? Kendini bu kadar cok onemsiyorsan koca diye koluna taktigin adami az arastirsaydin ya.
empati kurmaya calis biraz. böyle bi durum yasiyorsun derman ariyorsun sonrada senle dalga geciyorlar. kim olursa olsun insanin cani yanarKocana da beddua ediyor musun? En cok o yakmis olmali canini, burada tanimadigin birinin yorumu seni niye bu kadar uzdu? Cok abartili degil mi sence de bu tepkin? Begenmedim ver gec, o kadar derdinin arasinda bu uyenin yorumuna niye bu kadar takildin? Beddua doner seni bulur, bunu da bilmen lazim.
Bak hala şunu demek istiyor. Benim yaLan söylemediğimi çocuğu ölünce anlayacak..dedigin dogru olabilir fake acmis olanlar olabilir ama önyargili davranmak dogru degil.
hayir o dedigin gibi yazmicam bise dememe gerek kalmaz zaten yasayacagini yasicak o bana yerrkendisi anlicak ya yalan sölemedigimi o yeter bana
Empati yapamadim, ben ki empati becerisi yuksek bi insanim.empati kurmaya calis biraz. böyle bi durum yasiyorsun derman ariyorsun sonrada senle dalga geciyorlar. kim olursa olsun insanin cani yanar
dediklerini sana iade ediyorum o sifatlar sana layik !!Hoştt köpek. İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. Yaylan.. Ben sana beddua bile etmiyorum. Etmişker ve tutmuş zaten belli. Başlı başına bela olarak dolanıorsun ortalıkta. @Mune
dedigin dogru olabilir fake acmis olanlar olabilir ama önyargili davranmak dogru degil.
hayir o dedigin gibi yazmicam bise dememe gerek kalmaz zaten yasayacagini yasicak o bana yerrkendisi anlicak ya yalan sölemedigimi o yeter bana
Çok üzüldüm size gerçekten. Ne aileden ne de esten yüzünüz gülmüş. Ailen arkanda durmayacak diye mi bosanmiyorsun. Umarım yakın zamanda kurtulursunuz. Maddi manevi çok zarar vermiş size.annem biliyo bi kismini. onun bagirdigini duymuslar . bide morluklarin hepsini saklayamadin göründü. ama bise demiyolar bilmiyorum
hicbir kul hakki kimsede kalmaz zerre dahi olsa sasmaz terazi. vakti geldiginde görür herkezAllah askina Allah'in baska isi gucu yoktu, tek tek yorumlariyla seni uzen herkesin ustune simsekler gonderecek? Kendini bu kadar cok onemsiyorsan koca diye koluna taktigin adami az arastirsaydin ya.
benim canimi yakanlara beddua ediyorum. dalga gecmeklede canimi yaktilar iftira attilar yalan diyerekkonu sahibi aminsavar :)
kendi canı yandığı için başkasının doğmamış bebeğine, doğmuş bebeğine kötü sözler eden birine çok da söyleyecek bir şey yok. yazık sadece.
kendinizi bu kadar mühim bir zat olarak görmeniz takdire şayan.
beddua hakedeni bulur haksizlik yapildi ve hakkimi helal etmiyorum bununda hesabi illaki sorulur. eger yalan söledigimi düsünenler varsa ve nasilsa kendilerinden eminseler korkmasinlar bedduadan.Konu yalan mı doğru mu bilmiyorum ama doğruysa zaten yaşadıklarınızı hak edecek kadar kötü bir kalbe sahipsiniz, doğmamış bir çocuğa bile beddua edecek kadar kötüsünüz, insanlar size hakaret etmedi, saldırmadı sadece konu o kadar garipti ki acaba dediler , inanmadılar siz hemen beddualara başladınız. Boşanmak çok kötü bir şey, illa ki kocanız olsun başınızda fiziksel, psikolojik şiddetini görün, ezilin, aman ha sakın boşanmayın,
Aboowww...sanada beddua ediyorum gün yüzü görme insallah yüzün gülmesin insallah AMIN
beni üzen herkeze beddua ediyorum allahin gücü herseye yeter !!!
benim canimi yakanin cani yansin o kadinda benim canimi yakti onunda cani karnindakiyle yansin !!!Madem öyle oturup dua et ne burada millete bela okuyup duruyorsun. Okadar inançlısın haksız bedduanın kendine döneceğini iyi bilmen gerek. Beddua etmen gereken kişi senin gay kocan, suçsuz günahsız bebek değil
Konunuzu okuyunca yaşadıklarınız için üzülmüştüm ama şimdi hiç üzülmüyorum. Herkes kalbinin ekmeğini yer. İçinizdeki zehiri buraya akıtmayın daha fazla.canim yandi cünkü. zaten ne haldeyim bide üstüne acimla dalga gecilince beddua ettim arkasindayim AMIN
Off yeter ya.benim canimi yakanin cani yansin o kadinda benim canimi yakti onunda cani karnindakiyle yansin !!!
öyle diyorum evet. ders olsunda birdahakine insanlara önyargili davranip iftira atip milletin canini yakmasin empati kursunBak hala şunu demek istiyor. Benim yaLan söylemediğimi çocuğu ölünce anlayacak..
VALLAHİ BİLLAHİ RUH HASTASI.. ALGILARI KAPALI.
RAMAZAN GÜNÜ BİSMİLLAHİRRAHMANİRAHİM ŞEYTANIN ŞERRİNDEN..
Onu karnındakiyle yakmaz ona eminim de. Allah Sana neden bebek vermedigi ortadabenim canimi yakanin cani yansin o kadinda benim canimi yakti onunda cani karnindakiyle yansin !!!
kendimi mühim olarak gördügümden degil kimsenin hakki kimsede kalmaz hicbir kul hakki kimsenin yanina kar kalmaz bunu diyorum ama dinden laftan anlamayanlara bos yere kendimi yormays deymez
kendinizi bu kadar mühim bir zat olarak görmeniz takdire şayan.
benim canimi yakanin cani yansin o kadinda benim canimi yakti onunda cani karnindakiyle yansin !!!
tesekkür ederim canim. kendim calismaya baslamaliyim garanti bi iste. ondan sonra rahatlarim insallahÇok üzüldüm size gerçekten. Ne aileden ne de esten yüzünüz gülmüş. Ailen arkanda durmayacak diye mi bosanmiyorsun. Umarım yakın zamanda kurtulursunuz. Maddi manevi çok zarar vermiş size.