esin gay oldugunu ögrenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hemen ekran görüntüsünü aldim o sitenin adresiyle dahil. daha önce siddet uyguladiginda evlendigimizde daha ilk geceden siddet. sonra dayanamadim artik uzakta bi dr a gidip muayene ettirdim rapor ettirdim raporu dr da biraktim korktum almaya kimse görmesin diye.

yani diyecek bise bulamiyorum herseye her yaptigina her yalanina katlandim belki düzelir diye. hersey düzelir ama bu durum düzelmez.

duygu sömürüsü yapiyor kendini acindiriyor. ben kendi gözümle baska yalanlarini yakaladim kendingözümöe gödüm biliyorum ama öyle cok sey konusup söylüyorki kendi kendimden süphe ediyorum o hale getiriyor insani.

evlenmeden önceden beri hemen evlendigimizde cocuk yapalim diyor üsteliyor cok istiyor. ben istemedim onu tanimadan düzelmeden yapmam dedim kendisine.

bu durumu gizlemek icin evlenmis sanirim. yada kendisinin ne oldugunu bilen duyanlara aksini ispatlamak icin.

simdi daha ayni evde dahi yasamadan tam evli bile kalmadan bosanmak cevreden cok kötü karsilanacak.

ama birdaha bana dokunmasina katlanamam .
Cinsel iliskiye girdiginjzde size karsi olan tutumundan da mi anlamadiniz ? Erkek gibi mi kafin gibi mi davrandigini

görürsün yakinda insallah karnindakini kaybettiginde yada saglam dogmadiginda AMIN

benim icin rahat dogruyu söylüyorum sen haksizlik yapiyorsun bedelinide allah elbet ödetir

Bu sitede kaç tane fake konu açıp sayfalarca cevap isteyip üstüne insanlarla dalga geçenlerle uğraştık. O yüzden sizinki gibi yasada özel durumu olan bir konu açılınca şüphe duyulması normal. Neler neler yaşandı burada.

Hayır bunun karşılığı oturup çocuğunun ölmesini dilemek midir? Çıldırdınız mı siz? 😡

Hadi diyelim gerçekten çocuğunu kaybetti, karşısına geçip “öldü öldü hihihihi” falan mı diyeceksiniz? Sizi ölümüne döven eşinizden ne farkınız kalıyor o zaman? Dalga geçince bedduası(?) tutanlar(?) da size ölün der, ne yapacağız o zaman?

Arkadaştan sağlam bir özür dilemeniz gerekiyor, sonuçta derdinize çare olalım diye uğraşıyoruz burada.

bence o helallik almali.canimi yakti diyorum ve haketti. nasilsa zaman gösterir ne olacagini en gec öbür dünyada herkez herseyi ögrencek nasilsa benim vicdanim rahat. haksizlik edenlerin kalbi kötü anlamadan dinlemeden yargilayan damgalayanin kalbi kötüdür.
Kocana da beddua ediyor musun? En cok o yakmis olmali canini, burada tanimadigin birinin yorumu seni niye bu kadar uzdu? Cok abartili degil mi sence de bu tepkin? Begenmedim ver gec, o kadar derdinin arasinda bu uyenin yorumuna niye bu kadar takildin? Beddua doner seni bulur, bunu da bilmen lazim.

Tam bir ruh hastasısın. Yazdıkların mide bulandırıcı.. Hamile kadına salakça bir konuda bedelini bebeğinle öde diyebilecek kadar büyük bir beyinsizsin.. Erkek olduğundan adım kadar eminim. Kadın kadına böyle beddua edemez.. Psikopat mal..
benim canimi yakan üzen herkeze beddua ediyorum sanada !!! onun gücü hepinizeyeter. benimle güzel konusup yardimci olanlqrdan allah razi olsun. beni üzenlerinde allah belasini kat kat fazlasiyla versin AMIN

görürsün yakinda insallah karnindakini kaybettiginde yada saglam dogmadiginda AMIN

benim icin rahat dogruyu söylüyorum sen haksizlik yapiyorsun bedelinide allah elbet ödetir
Ohooooo... Kimi ciddiye alıp cevap yazmışız, hale bak. O çocuğa birşey olursa da inandığınız cehennemde yakanıza yapışsın!!!!

Layığınızı bulun dilerim...

az buçuk bir fikrin olur ama iyi bir gözlem yaparsın
Zaten tamamen baştan sona tanıman gerekmiyor.
Biraz tanır öyle evlilik düşünürsünüz
Siz hiç tanımadan bilmeden kumar oynamışsınız.

Geçmişi değiştiremeyeceğinize göre şu anda ne yapabilirsiniz ona odaklanın.

Bence ilk olarak sağlık kontrolünden geçin.

Sonrada kanıtlarla beraber bir avukata gidin.
umursamiyorum artik ilk basta üzülüyordum ama artikistemiyorm

benim canimi yakan üzen herkeze beddua ediyorum sanada !!! onun gücü hepinizeyeter. benimle güzel konusup yardimci olanlqrdan allah razi olsun. beni üzenlerinde allah belasini kat kat fazlasiyla versin AMIN
Hoştt köpek. İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. Yaylan.. Ben sana beddua bile etmiyorum. Etmişker ve tutmuş zaten belli. Başlı başına bela olarak dolanıorsun ortalıkta. Mune Mune

sanada beddua ediyorum gün yüzü görme insallah yüzün gülmesin insallah AMIN

beni üzen herkeze beddua ediyorum allahin gücü herseye yeter !!!
Allah askina Allah'in baska isi gucu yoktu, tek tek yorumlariyla seni uzen herkesin ustune simsekler gonderecek? Kendini bu kadar cok onemsiyorsan koca diye koluna taktigin adami az arastirsaydin ya.

Konu yalan mı doğru mu bilmiyorum ama doğruysa zaten yaşadıklarınızı hak edecek kadar kötü bir kalbe sahipsiniz, doğmamış bir çocuğa bile beddua edecek kadar kötüsünüz, insanlar size hakaret etmedi, saldırmadı sadece konu o kadar garipti ki acaba dediler , inanmadılar siz hemen beddualara başladınız. Boşanmak çok kötü bir şey, illa ki kocanız olsun başınızda fiziksel, psikolojik şiddetini görün, ezilin, aman ha sakın boşanmayın,

Cinsel iliskiye girdiginjzde size karsi olan tutumundan da mi anlamadiniz ? Erkek gibi mi kafin gibi mi davrandigini
erkek gibi davrandi. bana hayatinda hic iliskiye girmedigini ilk benle girdigini söylemisti. ama hic ilk gibi degildi. zatenn nickinde aktif yaziyor aktif gay onlar erkek gibi olur zaten pasif kadin gibi olur

hemen ekran görüntüsünü aldim o sitenin adresiyle dahil. daha önce siddet uyguladiginda evlendigimizde daha ilk geceden siddet. sonra dayanamadim artik uzakta bi dr a gidip muayene ettirdim rapor ettirdim raporu dr da biraktim korktum almaya kimse görmesin diye.

yani diyecek bise bulamiyorum herseye her yaptigina her yalanina katlandim belki düzelir diye. hersey düzelir ama bu durum düzelmez.

duygu sömürüsü yapiyor kendini acindiriyor. ben kendi gözümle baska yalanlarini yakaladim kendingözümöe gödüm biliyorum ama öyle cok sey konusup söylüyorki kendi kendimden süphe ediyorum o hale getiriyor insani.

evlenmeden önceden beri hemen evlendigimizde cocuk yapalim diyor üsteliyor cok istiyor. ben istemedim onu tanimadan düzelmeden yapmam dedim kendisine.

bu durumu gizlemek icin evlenmis sanirim. yada kendisinin ne oldugunu bilen duyanlara aksini ispatlamak icin.

simdi daha ayni evde dahi yasamadan tam evli bile kalmadan bosanmak cevreden cok kötü karsilanacak.

ama birdaha bana dokunmasina katlanamam . zaten piskolojimi o kadar cok bozduki canimdan bezdim kendimi öldürmeme cok az kaldi birde bana dokunmaya kalkarsa kaldiramam artik bunu.
Bırakın artık çevre ne der korkularını hayat sizin hayatınız

Madem öyle oturup dua et ne burada millete bela okuyup duruyorsun. Okadar inançlısın haksız bedduanın kendine döneceğini iyi bilmen gerek. Beddua etmen gereken kişi senin gay kocan, suçsuz günahsız bebek değil

Bu sitede kaç tane fake konu açıp sayfalarca cevap isteyip üstüne insanlarla dalga geçenlerle uğraştık. O yüzden sizinki gibi yasada özel durumu olan bir konu açılınca şüphe duyulması normal. Neler neler yaşandı burada.

Hayır bunun karşılığı oturup çocuğunun ölmesini dilemek midir? Çıldırdınız mı siz? 😡

Hadi diyelim gerçekten çocuğunu kaybetti, karşısına geçip “öldü öldü hihihihi” falan mı diyeceksiniz? Sizi ölümüne döven eşinizden ne farkınız kalıyor o zaman? Dalga geçince bedduası(?) tutanlar(?) da size ölün der, ne yapacağız o zaman?

Arkadaştan sağlam bir özür dilemeniz gerekiyor, sonuçta derdinize çare olalım diye uğraşıyoruz burada.
dedigin dogru olabilir fake acmis olanlar olabilir ama önyargili davranmak dogru degil.

hayir o dedigin gibi yazmicam bise dememe gerek kalmaz zaten yasayacagini yasicak o bana yerrkendisi anlicak ya yalan sölemedigimi o yeter bana

Kocana da beddua ediyor musun? En cok o yakmis olmali canini, burada tanimadigin birinin yorumu seni niye bu kadar uzdu? Cok abartili degil mi sence de bu tepkin? Begenmedim ver gec, o kadar derdinin arasinda bu uyenin yorumuna niye bu kadar takildin? Beddua doner seni bulur, bunu da bilmen lazim.
evet ediyorum artik canimi yakan herkeze beddua ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X