Eşin ailesiyle 1 yıl aynı ev başımdan aşağıya kaynar sular döküldü..

Neden tüm işi siz yapacaksınız? Siz de çalışacaksanız ev işini de paylaşacaksınız. Baştan bu tip şeyleri kabul ederseniz hayatınız cehenneme döner tabi.

Bunları keşke yüzüne söyleyebilsem çocuk muyuz biz ayrı evde yaşamak varken neden aynı ev dediğimde abimde ben evlenene kadar düşünüyor abim çocuk mu yani dedi bana.

Hem öğretmenlik okuyorum diyorsun hem dolgun maasim var diyorsun ben anlamadim once bak bi atanabilecek misin hatta atanirsan kimbilir hangi şehre gideceksin sonra düşünün bunlari
İkimizin gelirinden bahsettim ev alabiliriz yani kendimizde babamın da bana her ay katkısı oluyor.
Sırf kardeşlerinin durumu bizden bi tık kötü diye onlara ev alıcaz yani bizim durumumuz iyiyken.

Neden tüm işi siz yapacaksınız? Siz de çalışacaksanız ev işini de paylaşacaksınız. Baştan bu tip şeyleri kabul ederseniz hayatınız cehenneme döner tabi.
Annesi mutfakta iş yaparken ben yatamam vicdanım el vermez haliyle bütün iş benim olucak tabi kabul edersem.Ki büyük konuşmayayım aşkımdan ölsem de olmaz.

Ne bu insanların ev takıntısı anlamıyorum. Durumun varsa paran varsa alırsın ev. Kirada oturmak tamam akıllıca değil ama kiradaki insanlar ölmüyorlar sonuçta değil mi? 2 kat daha fazla kira vereceğimi bilsem yine de ayrı ev isterdim. Huzurum herşeyden önemli. Daha kuracağınız yuvayı seçme hakkında bile babasına söz geçiremeyen bir insanla nasıl anlaşacaksınız. Biraz akıllıca davranın, ev ne kadar büyük olursa olsun duştan çıkınca, sabah uyanınca ya da yan gelip yatmak isteyince babasının evinde nasıl rahat edecekmişsiniz? Aynı şeyi sen teklif etsen senin ailenle yaşarmıymış. Resmen acitasyon yapmış. İknalık bir durum yok, ayrı ev istiyorum diyeceksin bu kadar net. Yaşayacağın yer için tek başına karar vermesin o da.

1 yil beklemeyi goze alamiyor ama yeni evliyken babasinin yan odasinda karisiyla sevismeyi, hirsiz fare gibi sessiz sessiz dusa girmeyi, tv karsisinda sarilip uzanamadan, spontane opusemeden, rahat rahat sohbet edemeden, tv de guzel bir muzik calinca karisini kaldirip dans edemeden 1 yil geçirmeyi goze alabiliyor
ayril demeyin demissin ama baska diyecek sey bulamiyorum ben...

Annesi melekmiş melek anne oğluna el kızı kardeşleri birbirine düşürür diyen biri.
Çok iyi olan baba ben oğlumu benden uzaklaştıran gelin istemem diyen baba.
Kötüsünü hiç düşünemiyorum hiç.

Annesi mutfakta iş yaparken ben yatamam vicdanım el vermez haliyle bütün iş benim olucak tabi kabul edersem.Ki büyük konuşmayayım aşkımdan ölsem de olmaz.

Neden 1 yıl ertelemeyi ve direk kendi evinize geçmeyi düşünmüyorsunuz. Kendi evinizde de iş paylaşımını düzgün yaparsınız. Abisini örnek verirse de abin başka bir insan biz başka insanlarız. Benim hayal ettiğim hayat bu değil diyin.

'sevgilim ozur diledi, yalvardi, bana hak verdi, baristik kizlar :) ' finaliyle kapatacagin konun hayirli olsun linda

duygu sömürüsü yapıyor aklınca
sen bilirsin linda ama çok zor..
biz ömür boyu babanın dediklerini mi uygulayacağız diye de sormayı ihmal etmeyi unutma..
Hepsini söylicem inşallah.
İnan şuan yazarken bile ağlıyorum annemin babamın yüzüne bakınca bile kötü oluyorum onlar beni herşeyden sakınırken hala çocukmuşum gibi hiç bişey yaptırmazken sevdiğim dediğim adam beni ailesine köle yapıcak.
Ona sorsan evimin kraliçesi olucaksın demeyi iyi biliyo ama bi daha derse kraliçe değil köle olucam o evde sığıntı olucam dicem yeter ya..

E sen daha öğrencisiiiiin Hemen evlenip napıcaksın ki. Otur 2016 kpssye çalış, atan. Evinizi onlar almasa da olur. Aynı evde oturmak da neymiş? Aynı evde oturmaya karşıyım. Biz nasıl rahat edeceğiz. Yeni evleneceksiniz, rahat edemezsiniz ki. Ben kayın validemin evinde 1 gün bile duramıyorum. Ne bileyim eşime rahat rahat sarılamıyorum bile ayıp olur diye. Sen de böyle söyle. Yeni evlenmiş olacağız, ben seninle her anımı doya doya yaşayamayacaksam evlenmemizin ne anlamı var ki, bir sene bekleyelim de. Hem daha 2 senedir birlikteymişsiz, millet 5 sene 10 sene bekliyor evlenmek için. İlla adını koyalım diyorsa nişan yapalım öyle bekleyelim de. Aynı evde olmaz, o zaman evlenmemizin bir anlamı yok ki de.

İkimizin gelirinden bahsettim ev alabiliriz yani kendimizde babamın da bana her ay katkısı oluyor.
Sırf kardeşlerinin durumu bizden bi tık kötü diye onlara ev alıcaz yani bizim durumumuz iyiyken.
Yahu abisinden anasından babasından danasından size ne sana ne?Abisinin düşüncesi hayat tarzı,seçimleri,evi olması veya olmaması abisinin sorunu.Sen yuva mı kuruyorsun,aile anonim şirketine ortak mı oluyorsun.

Canim ayni durumdayim yedi aylik evliyim istemedim basta beraber oturmayi ama esimi zor durumda birakmak istemedim kabul ettim ve iyiki etmişim insan sevince herseye katlaniyo ayrica ailesi iyiyse alisiyosun yeterki sevdgn yaninda olsun bi sene ne ki ya hemn geciyoki zaten o zman kendi evinizin kiymetini daha iyi bilirsinz bence kabul et. Hem seninki bi yilmis ne guzl ben yillarcaaaa sanirim en az dort bes senem vardr :)((

aynen.. Benim eşimin aileside sonradan kese bir muhabbeti yapmaya başladı ve bi kız evinden çıkmışsa ailesiyle işi bitmiştir gibi bi cümle söylemişti. Düşünebilir musun? Ben bunları önceden duysaydım böyle olabilir miydi? O yüzden iş işten geçmeden kesinlikle kabul etme. Bırak o senin için mücadele etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…