- 11 Mayıs 2012
- 1.984
- 1.000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erteleyelim dediğimde de 1 yıl daha sırf bu yüzden birbirimizden ayrı mı kalıcaz dedi malesef
teklif ettim ama benden ayrı durmayı göze alıyosun yani 1 dedi.
babası birlik beraberlik olsun siz kardeşsiniz birbirinizden kopmayın kimseye muhtaç olmadan beraberlik içinde ev alın tek maaşla belki zor olur ama hepiniz yardım ederseniz herkes ev sahibi olur demiş.
Allahım ya çıldırıcam inan ki..
ev ev üstünde olmaz anlaşamayız sorunlar olur iyiyken kötü olmayalım diyorum sen de çok iyisin annem de öyle neden anlaşamıcaksınız iyilik olunca herşey yoluna girer diyor.Babamı karşıma alırım söylersem aynı evde yaşamak istemiyorum diye nasıl derim diyor
Sadece öğretmen maaşını kastetmedim babam tarafından hesabıma her ay yatan belli bi gelirim mevcut.Sen atanmayi kolaymi saniyorsun.ilk yilda atanacagindan ne kadar eminsin.atanirsan gorursun dolgun maaslari.
Diger konuda ise 1 yil diye baslar sirerde surer...dikkatli ol derim
Sadece öğretmen maaşını kastetmedim babam tarafından hesabıma her ay yatan belli bi gelirim mevcut.
Bahsettim bu konudan da olsun ses çıkarmayız yan yana olmak bile yetmez mi dedi...bak canım 1 gün değil 2 gün değil bu..
daha sen eşinle aynı yatakta yatmaya alışamamışken aynı hanede cümbür cemaat olacaksınız.
istediğiniz saatte istediğinizi yapamayacaksınız.
sırf bu yüzden bile cinsel açıdan psikolojik sıkıntılar yaşayabilirsin.
ben 1 hafta yanımda yatan eşime evime adapte olamadım .sen ordu gibi insanlarla yine bekar evi gibi tek göz odada yapabilecek misin?
fantazi çamaşırların olacak gözlerinin önünde asabilecek misin?
yorgun geleceksin işten birde onlara güler yüz gösterebilecek misin?
vb.
vb.
ayneeeennn böyle... ve ben böyle bir adamdan 3 yıl önce ayrıldım... hata yapmayın"Babam ne der" ne demek?
Kisacasi
"Ben kendi hayatinin kararlarini kendi alamayan kocaman bir çocuğum. Babam ne derse o. Benimle evlenirsen sen de babamin karar ve kurallarına uyacaksin. Çünkü her babamla zıt düsen durumumuzda sana diyeceğim ki "benim için katlanamaz misin?" sen de seversen katlanirsin. Senin, annenin, babanin düşüncesi değil benim için babamin düşüncesi en önde gelir. Sen kendi hayatini değil kurallarini babamin koyduğu benim hayatimi yasayacaksin/ eğer seviyorsan katlanacaksn ne yapalim"
Mutluluklar dilerim size..
Bahsettim bu konudan da olsun ses çıkarmayız yan yana olmak bile yetmez mi dedi...
Duş alıcam sen yokken evde baban ya da kardeşin olucak ne kadar doğru aynı evde kalmamız dediğimde ev büyük ebeveyn banyosunda rahat edersin dedi.
Artık ne diyim ki annem çok iyi sen de iyisin bi anlaşmazlık olmaz ama olursa hiç beklemeden gideriz diyor.
Herşeye bi cevabı var yani.
Ben hem maddi hem manevi alışkın değilim zorlanmaya sadece kocamın değil tüm ailenin sorumluluğunu alıcam kıyafetlerini bile ben ütülücem yemeği var bulaşığı var resmen hizmetçilik düşününce içim kararıyor artık.Bu durumda babanız da eşinizin kardeşlerinin ev almasını finanse etmiş olacak dolaylı yoldan. Kendinizi düşünmüyorsanız ailenizi böyle bir duruma sokmayın.