Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşin ailesiyle 1 yıl aynı ev başımdan aşağıya kaynar sular döküldü..
Yatagida 4 kisi girin yakisir sana☺☺☺cibselik tabu degil o yuzden 2 kisi olur bir evde allahim hem geri hem kafasida calismiyor cocuksun sen kadin degil
Cidden çok abarttın orgazm falan sanane milletin bağırmasından falan eleştirinin de bir sınırı olur bu ne terbiyesizlik, yatağa birlikte girin ne demek ensest iması bu
Bu kadar hırs yapıldığını da ilk kez gördüm,tamam benim de tartıştığım oluyo ama görüşler tartışılır bu artık görüşü aşmış kızın yaşam tarzı olmuş ve ben memnunum diyo daha ısrarla yok para tatlı geliyo yok çocuksun yok hiç orgazm olmamışsın yok birlikte yatağa girin
Saniyorum depresyonda, konusunda oyle yazmisti sanki. Normal bi insanin soyleyecegi seyler degil. O yuzden ustune gitmemek lazim diye dusunuyorum. Allah ıslah etsin ne diyim...